Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Tak už jsou k mání na CreationWatches a jak se mi z těch postů tady nelíbily, tak ta nejdražší verze není špatná. Ceny od 142 -184 dolarů, což je nastaveno tak, že si svůj okruh zájemců určitě najdou.

http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-srp631k1-srp631k-mens-watch-5553.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spodní řada dobrá? Já si vás pánové obou velice vážím, ale že by od určitého věku bylo potřeba vědět kolikátého bylo včera a kolikátého bude zítra? :) Jinak mi to do hlavy neleze...

"Já si vás vážím, já si vás vážím ..." A bum! "Od určitého věku, kolikátého bylo ...". No jasné, za chyby sa platí. Ešte som chcel napísať, že sa mi nepáči akurát tá otvorená dátumovka a nechal som sa odviesť myšlienkou na zálesákov. A už to mám naspäť. Aby si človek dával pozor na každé slovo. Des.

Odkaz ke komentáři

..mozno by stacilo keby to borec fotil na ruke

To nebude noha.

Takhle nějak by to vypadalo na mně. :crying_anim:

Každopádně hezká varianta, až na toho kyklopa.

Nebuď smutný. Aj malá ruka má výhody, napríklad... hmm, rozmýšľam ... hmm, neviem... Ale to je jedno, pekné sú :). Kyklopa nemusím, ale na Sumách nevyzerá zle, aj keď pripojené foto zrovna tento názor nepodporuje.

post-957-0-17569300-1415404084_thumb.jpg

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...