instant Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Presne, tak klasicky elegantne puzdro by som u S5 necakal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tak už jsou k mání na CreationWatches a jak se mi z těch postů tady nelíbily, tak ta nejdražší verze není špatná. Ceny od 142 -184 dolarů, což je nastaveno tak, že si svůj okruh zájemců určitě najdou. http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-srp631k1-srp631k-mens-watch-5553.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Viac fotiek na http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=23970763 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 tak ten spodny rad nie je vobec marny. tie modre s oranzovou - urcite lepsie jak s drotom do oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 tak ten spodny rad nie je vobec marny. tie modre s oranzovou - urcite lepsie jak s drotom do okaTak nejak, SRP609. Najprv ma viac zaujali SRP615, ale nakoniec som usúdil, že sú to skôr zálesácke chroná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Spodní řada dobrá? Já si vás pánové obou velice vážím, ale že by od určitého věku bylo potřeba vědět kolikátého bylo včera a kolikátého bude zítra? Jinak mi to do hlavy neleze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 pockaj az budes mat po 40ke, mladiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Já mám navíc ještě stařeckou demenci, takže bych musel čekat až přes datum projede minutovka bo si stejně nevzpomenu, kterého je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Spodní řada dobrá? Já si vás pánové obou velice vážím, ale že by od určitého věku bylo potřeba vědět kolikátého bylo včera a kolikátého bude zítra? Jinak mi to do hlavy neleze... "Já si vás vážím, já si vás vážím ..." A bum! "Od určitého věku, kolikátého bylo ...". No jasné, za chyby sa platí. Ešte som chcel napísať, že sa mi nepáči akurát tá otvorená dátumovka a nechal som sa odviesť myšlienkou na zálesákov. A už to mám naspäť. Aby si človek dával pozor na každé slovo. Des. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Kdyby aspoň byla ta datová kolečka v barvě ciferníku, tak by to skoro vůbec nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Pár ďalších fotiek tu. Seiko Sumo Silver SPB029J1. Chápem, že nie každý dorastie do mojej veľkosti, ale tento model snáď musel vyhádzať všetky články ťahu a nechal iba puzdro a sponu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 limitid edišn for tekila drinkers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Pár ďalších fotiek tu. Seiko Sumo Silver SPB029J1. Chápem, že nie každý dorastie do mojej veľkosti, ale tento model snáď musel vyhádzať všetky články ťahu a nechal iba puzdro a sponu T2.jpg ..mozno by stacilo keby to borec fotil na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Takhle nějak by to vypadalo na mně. Každopádně hezká varianta, až na toho kyklopa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 hipster;s edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) ..mozno by stacilo keby to borec fotil na ruke To nebude noha. Takhle nějak by to vypadalo na mně. Každopádně hezká varianta, až na toho kyklopa. Nebuď smutný. Aj malá ruka má výhody, napríklad... hmm, rozmýšľam ... hmm, neviem... Ale to je jedno, pekné sú . Kyklopa nemusím, ale na Sumách nevyzerá zle, aj keď pripojené foto zrovna tento názor nepodporuje. Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 hipster;s edition Aká je väzba na hipsterov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 To nebude noha. ..nebude, a uz o tom nehovorme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 ..nebude, a uz o tom nehovorme. No jasné... Teraz, keď ma to začalo baviť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Ty SRP625 jsou celkem pouzitelny. Ma je tu uz nekdo? Na litacku idealni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se