Dantechno Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Ano. Safir s AR. Upraveno 27. března 2020 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Aha, ale ten model se žraločí ploutvičkou z loňska to neměl ne? Vím že si to jeden kolega kvůli tomu vyměňoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Tak to vypadá, že SPB149 v Evropě při současném kurzu cca 37khttps://www.unger-schmuck.com/seiko-automatik-diver-prospex-sea-spb149j1-spb149-mit-saphirglas/a-1000024781 Vzhledem k tomu, že třeba Suma mají o 3k levněji, nebo namátkou SPB053 o 5k levněji než Koscom, asi to u nás bude celkem raketa... Škoda, snad nelimitky nebo 6105 pro chudý budou levnější, ale moc tomu nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 (upraveno) Já myslím,že 35. :-) https://www.chronoshop.cz/seiko-spb149j1-prospex-divers-modern-re-interpretation Upraveno 1. dubna 2020 uživatelem Pivas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Dík za odkaz, tak to nakonec možná nebude úplně hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Nemas zač.Taky jsem je hledal.Je,ale možné,že s kurzem půjdou nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Ta luneta je v poměru k cifru hrozně široká... vypadá to divně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akriJ Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Ahoj kluci, jestli jsem dobře koukal, nikde nevidím zmínku o této limitce Seiko Presage SPB129J1 a jejich dalších 2 podobách s jinou barvou ciferníku: https://www.chronoshop.cz/cache/images/full/5238--spb129j1-29103653485243-jpg.jpg Co na to říkáte, líbí/nelíbí? K vidění ještě asi nejsou, předpokládám v této době...Nejsem znalec, co ten strojek 6R35, je ok? Chtěl bych si výhledově pořídit nějaké hodinky s vyšší rezervou chodu a tyhle mě mj. zaujaly. Díky moc za případné postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Hodinky jsou to moc pěkný, mně se líbí od začátku, co na mě vyskočily na instáči. Někde tu už proběhly. Všechny varianty ciferníků jsou supr.Jediná potíž je to, že to lze chápat jako trochu trapárnu ve stylu Navitimer a Autavia bez chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Za mě dobrý, tady pěkná recenze https://monochrome-watches.com/introducing-seiko-presage-2020-limited-edition-tribute-crown-chronograph-spb127j1-spb131j1-spb129j1/ Absence chrona sice zamrzí, ale chronostop je v praxi celkem k ničemu, jak často potřebuješ stopnout časový úsek pod minutu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akriJ Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Ok, díky za info, klidně pište dál... A co ten strojek, je v pohodě? Oproti třeba 80hod. strojkům na bázi ETA,co dává Mido nebo Hamilton? Jak náročná /drahá je třeba servisovatelnost? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 (upraveno) Absence chrona sice zamrzí, ale chronostop je v praxi celkem k ničemu, jak často potřebuješ stopnout časový úsek pod minutu?Předloha umožňovala měřit i delší časový úsek než minutu, jako minutový sčítač tam je otočná luneta a minutová ručička. Upraveno 1. dubna 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Honeycomb https://www.hodinky-365.cz/blog/seiko-presage-honeycomb-recenze?fbclid=IwAR1DNa3cW0jIDNyoQNlKy6GUtosvIIzPLB8SyjPBy_OmTSrWk2EUmpmtHRs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Velice pěkně provedený ciferník, plástve medu jsou nádherné,A ta díra do strojovny je ohavná, včely by to měly zavíčkovat ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 A to mě se ta myšlenka docela líbí, aspoň tam bude nějaký to "rojení" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Laminát funguje - pokud je rovnoměrně (myslím vizuálně) přes celý ciferník. Tohle mi přijde být pekelný (otevřené srdce je pak už jen následek zasloužené rány z milosti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 To s tím laminátem mně napadlo, ale potlačil jsem to v sobě.Hlavně musí dobře začistit tu díru po vrtání, jinak ta skelná vlákna udělají paseku ve strojku.A na té pasece se ty včelka napasou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Aspon ten pruhled mohl bejt plastvovitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 A setrvačka taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se