Toblin Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 To X mi tam vadi nejmin. Naopak hardlex, plechova spona, kyklop, cena..Volil bych radeji new monstra s 4R36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Chlapi vsimli jste si rozdilu mezi orange a black verze u vterinove rucicky?Pak jeste u black verze mi prijde u hodinove rucicky nepresnost te stredove carky?Jinak nebyt toho kyklopa, pak docela dobry. Monstra dotahla Suma s kalibrem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Chlapi vsimli jste si rozdilu mezi orange a black verze u vterinove rucicky?Pak jeste u black verze mi prijde u hodinove rucicky nepresnost te stredove carky?Jinak nebyt toho kyklopa, pak docela dobry. Monstra dotahla Suma s kalibrem . A všimol si si, ako krivo sú indexy? Dobre to je vidieť na 6 a 12.ggrand, si tu? Máš slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 U seji jsou fotky pekne kolmo na cifernik a myslim si, ze je tam vse vporadku. Otazkou zustava,co pak clovek dostane realne do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Je tam malý posun aj pri čelnom pohľade. Nie až taký, ako na mojich bývalých (foto), ale predsa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Indexy nakřivo a i datumka nakřivo? To je nějaká demoverze ne? Jsou to sice levné hodinky, ale tohle si dnes hlídají i fíkaři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 "malý posun" Dyť to je nakřivo jak prase.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Indexy nakřivo a i datumka nakřivo? To je nějaká demoverze ne? Jsou to sice levné hodinky, ale tohle si dnes hlídají i fíkaři.Na rovno to právě umí udělat každý mamlas. Svět je nakřivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Uvidime, snad to je jen uhlem pohledu. Byla by to celkem skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 "malý posun" Dyť to je nakřivo jak prase..Debata je o čiernych od Seiyu, tam je malý posun, neviem, aké iné slová som mal použiť, aby som ťa nezložil . Modré SRP455 sú dohúkané poriadne. To sú moje bývalé (viac fotiek bolo v chlubícím vlákně). Odvtedy cifre na monštrách sledujem a ako vidieť, asi sa to občas vyskytne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Debata je o čiernych od Seiyu, tam je malý posun, neviem, aké iné slová som mal použiť, aby som ťa nezložil . Modré SRP455 sú dohúkané poriadne. To sú moje bývalé (viac fotiek bolo v chlubícím vlákně). Odvtedy cifre na monštrách sledujem a ako vidieť, asi sa to občas vyskytne.Zložil mě ten malý posun. Černé nebo modré je jedno. Někdy holt ty malajské transky nemaj den, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Tu cenu bych tak nehrotil, přece jen je to "novinka" a navíc s 6R15... Co se týče indexů, to je holt daň za ty šikmé oči U mých (bývalých) sněhulí je to vidět asi nejvíc. Myslel jsem, že to je špatně, ale Ondrej71 je má šuro taky. Ke studijním účelům a speciálně pro ggranda posílám svůj wirstshot k odbornému posouzení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Tak toto uz je moc,dostat je od prodejce,ihned mu je odesilam zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Tohle by mě teda s*alo fest. Zas až tak levný hodinky to nejsou a imho by něco takovýho jako na předchozích fotkách nikdy nemělo projít výstupní kontrolou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Taky jsem za vratit, co je moc, to je moc. Nejsou to hodinky z Kauflandu za 120 kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 wizarde, jen si delej srandu;-) z takove fotky tezko posoudit. Ja se jen smeju, jak tu kde kdo plive na cinske hodinky, ale ze Seiko produkuje tyhle paskvily je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Hoši musíte být nad věcí - prostě je to produkt pro lidi co ten čas až tak nesledují no.... navíc to má kouzlo toho lidského faktoru - co kus to originál. Něco jako Credor - ale pro masy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Ja ti nevim wizarde, tohle neni dobra vizitka pro takovou dobrou firmu, jako je Seiko. Zas tak male penize nechteji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 pánové nevím jak dlouho se monstra vyrábí, ale v roce 2007 to stávalo 100usd .... myslím, že cena je tak nějak furt stejná, tak co čekáte u hodinek v ceně levnýho řemenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Aby nevypadaly jako levnej remen. ) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se