McStinger Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Ale ten v pyžame nie je people Tento zelený krám by mal byť SBDC059, 1000ks, cena cca 750 Eur. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Limitky k 25. výročí 9F kalibru.bicolor SBGV238 s průhledem, 600 ks, jen pro master shopySBGT241 bez průhledu, 1500 ks Jo a taky budou cocktaily v dámské velikosti...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 šmejdi, jsem doufal, že průhled na quartz už neudělají Jak se vám líbí to GS 9F na ciferníku? Mně na první pohled teda moc ne, ale to se ještě může změnit.
sashator Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Pekny jsou, ani bych si tam toho GS9F nevsiml, takze mi nevadi
Waya03 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Začínám mít vkus jako starej páprda, líbí se mi nejvíc ty bi-color GS :-D I když teda průhled na quartz strojek bych taky zrovna mít nemusel.
dr.sphinx Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Já občas po bicolorech taky koukám, ale tam mám v merku spíš Credory, jako ostatně víc páprdovskou zkačku než GS Jestli nelžou u těch nových 238 rendery průhledu na strojek, trochu se mi ulevilo - na rozdíl od SBGV019 to nevypadá na modřené šroubky
nickolas Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Ja jsem si komentovani limitek GS v quartzu zakazal. Nedela mi to dobre.
dr.sphinx Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 (upraveno) Ale jo, už i mně s mým dlouhým vedením došlo, že 9F GS na výročních cifernících připomíná logo u 6 u Grand/King apod. quartzů, tahle práce s historií se mi líbí (pokud to teda není náhoda, ale tím bych si to kazit nenechal). Upraveno 6. února 2018 uživatelem dr.sphinx
Waya03 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 A jako už minule s obráceným lvíčkem zase skrytá zpráva. Zdroj WUS. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 (upraveno) Takovou praci venuji drobnemu detailu... A pak tam prdnou rámeček kolem datumovky jak viko od poštovní schránky... :-/ to nejsou jedine GS, ktere maji z datumovky zbytecne nejvyraznejsi ramecek... Místo aby zdobil, tak tluce.. .. a vubec ty pismenka mi připadaj jak SPZetka... A dneska mne vubec všechno rozciluje... a nemam žádné GS.. A venku je zima.. a tak.. :-) Upraveno 6. února 2018 uživatelem petr_cha
McStinger Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Čo ja viem... Že by ma nejak očarilo písmo v tvare dverí zo scifi filmu, to moc nie. Levy bola celkom sranda hľadať. Dátumovka day/date na seba naozaj strháva až moc pozornosti. Ale ryžový náramok sa mi páči.
pjr86 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 A ty zelený limitky koupit kde? Sent from my iPhone using Tapatalk
dr.sphinx Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Takovou praci venuji drobnemu detailu... A pak tam prdnou rámeček kolem datumovky jak viko od poštovní schránky... :-/ to nejsou jedine GS, ktere maji z datumovky zbytecne nejvyraznejsi ramecek... Místo aby zdobil, tak tluce..Hele nevim... moderní GS = výrazné datové rámečky, trochu v duchu komu se to nelíbí, ať si p*del políbí. Jasně, u day date je rámeček i u nelimitovaných GS modelů ještě výraznější - stejně jako třeba u plno pětek. Ta zima je jinak napytel, to jo
blackhead Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Pánové, proč ještě nejsou na skywatches ty mini želvy? Jsem myslel ze si je koupím za 225USD na litacku, no a furt nic ...
Vajt Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 To bude chvili trvat, nez je naskladni sedy prodejci...a taky jim trochu spadne cena... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
Ashan Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Novinky jsou v ČR, na krámech budou příští týden.Jdu rozbít prasátko
McStinger Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Nejaké živé fotky od Seiyu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 tie cierne konce ruciek v tejto verzii, to je maso.. az teraz je vidiet ake su tie rucky zufale
McStinger Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Presne. Inak by to vôbec neboli zlé hodinky, také zeleňáky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se