Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale ten v pyžame nie je people :)

Tento zelený krám by mal byť SBDC059, 1000ks, cena cca 750 Eur.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Limitky k 25. výročí 9F kalibru.

bicolor SBGV238 s průhledem, 600 ks, jen pro master shopy

SBGT241 bez průhledu, 1500 ks

Jo a taky budou cocktaily v dámské velikosti...

Odesláno

Začínám mít vkus jako starej páprda, líbí se mi nejvíc ty bi-color GS :-D I když teda průhled na quartz strojek bych taky zrovna mít nemusel.

Odesláno

Já občas po bicolorech taky koukám, ale tam mám v merku spíš Credory, jako ostatně víc páprdovskou zkačku než GS :)

Jestli nelžou u těch nových 238 rendery průhledu na strojek, trochu se mi ulevilo - na rozdíl od SBGV019 to nevypadá na modřené šroubky :)

Odesláno (upraveno)

Ale jo, už i mně s mým dlouhým vedením došlo, že 9F GS na výročních cifernících připomíná logo u 6 u Grand/King apod. quartzů, tahle práce s historií se mi líbí (pokud to teda není náhoda, ale tím bych si to kazit nenechal).

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno (upraveno)

Takovou praci venuji drobnemu detailu... A pak tam prdnou rámeček kolem datumovky jak viko od poštovní schránky... :-/

to nejsou jedine GS, ktere maji z datumovky zbytecne nejvyraznejsi ramecek... Místo aby zdobil, tak tluce..

.. a vubec ty pismenka mi připadaj jak SPZetka... A dneska mne vubec všechno rozciluje... a nemam žádné GS.. A venku je zima.. a tak.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Čo ja viem... Že by ma nejak očarilo písmo v tvare dverí zo scifi filmu, to moc nie. Levy bola celkom sranda hľadať. Dátumovka day/date na seba naozaj strháva až moc pozornosti. Ale ryžový náramok sa mi páči.

Odesláno

Takovou praci venuji drobnemu detailu... A pak tam prdnou rámeček kolem datumovky jak viko od poštovní schránky... :-/

to nejsou jedine GS, ktere maji z datumovky zbytecne nejvyraznejsi ramecek... Místo aby zdobil, tak tluce..

Hele nevim... moderní GS = výrazné datové rámečky, trochu v duchu komu se to nelíbí, ať si p*del políbí. Jasně, u day date je rámeček i u nelimitovaných GS modelů ještě výraznější - stejně jako třeba u plno pětek.

Ta zima je jinak napytel, to jo :)

Odesláno

Nejaké živé fotky od Seiyu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...