Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Akoze vylozene hnusne nie su...to zase nie. Okolo mna idu tak akosi bez obzretia sa za nimi.

Inak, tie pekne päťky, SRPC neviem kolko, co sa tu objavili nejake fotky, to sa uz niekde predava?

Odesláno

Krz ty fonty - pokud lze na tříkilech považovat X/PS za jiný font než ostatní (což by asi jít mělo, ne?), jsou na tom nový přece úplně stejně jako starý, ne?

X je logo a 300 jinou barvou.. :-))

Yes, lepsi tah, spona a zavit korunky.. to by byla hlavni motivace jit do novejch cernejch.. takhle furt lip vychazej stary..

Odesláno

Jak to tady sleduju, tak mám občas chuť vysrat se na Seiko, všechny prodat  a koupit si místo nich plechové nudné Rolexky. A tyto modrásky tomu moc nepomohly :(

Jasně, každý hodinky, který Seiko udělá, se mi musí líbit. Pokud ne, tak to jde se značkou z kopce a je to konec světa. A to i přesto, že produkují každý rok xy modelů pro xz trhů...

Aplikujte tenhle přístup na ostatní značky a jste na tom samým. Neuspěje ani legendární Armida, který lícují všechny lunety na mikrosetinu milimetru.

Nový MM budou dobrý. A to miluju klasický sbdx001.

Odesláno

Jenže já nemluvím o "každých" já mluvím o těch pár řadách, které sleduju a zvládám sledovat.   Přál bych si, aby pustili do světa něco, co bych chtěl pořídit a za ty peníze si řekl: " jo, to je ono, to si raději, pořídím než nakupovat  staré "m.ky" co se už nevyrábí". Za poslední 2 roky to byly v podstatě jenom SLA019 a SLA025, jenže u těch jsem zase narazil na cenu.

Já věřím tomu, že nové MM budou dobré, ale zatím mi tam chybí to "jo, to je ono...". Tak uvidíme.

Odesláno

Jenže já nemluvím o "každých" já mluvím o těch pár řadách, které sleduju a zvládám sledovat.   Přál bych si, aby pustili do světa něco, co bych chtěl pořídit a za ty peníze si řekl: " jo, to je ono, to si raději, pořídím než nakupovat  staré "m.ky" co se už nevyrábí". Za poslední 2 roky to byly v podstatě jenom SLA019 a SLA025, jenže u těch jsem zase narazil na cenu.

Já věřím tomu, že nové MM budou dobré, ale zatím mi tam chybí to "jo, to je ono...". Tak uvidíme.

Ty si prostě ty dnešní hodinky chceš koupit až za 10-20 let :D Tomu rozumím :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...