dr.sphinx Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Já to vidím trochu podobně jako u toho zelenýho smaltu, jen to křičí ještě víc. Kdyby využili tuhle příležitost k uvedení novýho pořádně integrovanýho strojku, kterej by pak třeba zušlechtěnej šel do GS (jak jsem zjevně naivně čekal) a řekli si třeba 6500 EUR, tak bychom nad cenou prskali, ale bylo by to NĚCO a bohatší fajnšmekři by to třeba i vyplázli, páč by to byl výjimečný počin.Luneta je jako na těch z roku 1964, kde plnila funkci minutoveho sčítače.Ježiš jasně, já byl tak fixovanej na sčítače, že mi při rychlejším psaní než myšlení praotec vůbec nenaskočil. Zasloužená korekce/stěr Zas to nebyly automaty (to by taky bylo možná hezký, ruční chrona).
xbraj19 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Když může být spring drive v manuálu, tak by mohli zvládnout i chrono. Pokud chtějí dělat Seiko v těchto vyšších řadách v cenách 3-5tis EUR, tak by se mohli hecnout a něco vytvořit.
xbraj19 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Je mi jasné, že je to pouze náš vlhký sen
dr.sphinx Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Si to ale představ - architektura strojku na způsob klasických Swiss chrono neautomatů (jako 321 třeba) s SD. S třídenní či větší rezervou s ukazatelem + vhodně zvolenými proporcemi korunky by si člověk to natahování spíš užíval a v životě se už nevěnoval ničemu produktivnímu, páč by jenom čuměl na strojek. HAHAHA 1
blackhead Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Tvl na ty chronography jsem dnes koukal a neveril jsem vlastnim ocim, to jsem necekal, alespon ze to je oproti tem starsim v oceli jak pise kolega ...
little_w Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Ja osobne bych treba ty SRQ029 bral. Konecne je tam smysluplne vclenene okynko na datum - kulaty vyrez a datum otocene spravne (tedy svisle) se mi libi celkem dost. Velikost taky jde, 41mm... za me az na tu cenu dobry. 1
jovani Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 obidva modelly Seiko?s chronograph su pekne
blackhead Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Kolik vlastne staly ty minule oproti tem letosnim ?3700?
xbraj19 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Kolik vlastne staly ty minule oproti tem letosnim ?3700?Myslím, že kolem 2500?
blackhead Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Myslím, že kolem 2500?tak to je celkem rozdil, i kdyz hodne v tom asi dela sila yenu, tenkrat bylo za euro vic nez 140 yenu, a ted je to 117 ...
prischera Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Jsem byl dneska fotit v Koscomu a od té doby se přesvědčuju, že baterku přece nechci. Že jsou velký a vůbec, že je nepotřebuju. Ale dost se mi teda ty nový Arnie líbí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
dr.sphinx Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 LE mašina supí neúprosně vpřed, 680k ? + tax, 2x200 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Začínám se ztrácet jako před dvaceti lety u mysliveckých zkoušek v obrázkovém atlasu poľovnícky upotrebiteľných psov.
McStinger Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 vitaj v klube. A to neviem, či nás ešte nečaká celosvetový katalóg rožného statku a ošípaných.
EpsteinBarr Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Hodinky akoze pekne, SD...ale za cca 6K je uz haaadam lepsie mat na ciferniku napisane Grand Seiko ako PS.
DavidLC Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Mě se moc líbí, nápis nenápis. Za mě mají koule.Cena nyní "vysoká" ale co budou stát za 5 let....Myslím nový... Aby to nebylo : Aue Uďo,tuo je napuosto noumální :-))
prischera Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Co to stoji pekny to je ...Prave ze celkem malo, 13.590,-
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se