Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to vidím trochu podobně jako u toho zelenýho smaltu, jen to křičí ještě víc. Kdyby využili tuhle příležitost k uvedení novýho pořádně integrovanýho strojku, kterej by pak třeba zušlechtěnej šel do GS (jak jsem zjevně naivně čekal) a řekli si třeba 6500 EUR, tak bychom nad cenou prskali, ale bylo by to NĚCO a bohatší fajnšmekři by to třeba i vyplázli, páč by to byl výjimečný počin.

Luneta je jako na těch z roku 1964, kde plnila funkci minutoveho sčítače.

Ježiš jasně, já byl tak fixovanej na sčítače, že mi při rychlejším psaní než myšlení praotec vůbec nenaskočil. Zasloužená korekce/stěr :) Zas to nebyly automaty (to by taky bylo možná hezký, ruční chrona).

Odesláno

Když může být spring drive v manuálu, tak by mohli zvládnout i chrono. Pokud chtějí dělat Seiko v těchto vyšších řadách v cenách 3-5tis EUR, tak by se mohli hecnout a něco vytvořit.

Odesláno

Si to ale představ - architektura strojku na způsob klasických Swiss chrono neautomatů (jako 321 třeba) s SD. S třídenní či větší rezervou s ukazatelem + vhodně zvolenými proporcemi korunky by si člověk to natahování spíš užíval a v životě se už nevěnoval ničemu produktivnímu, páč by jenom čuměl na strojek.

HAHAHA

• Dát hlas 1
Odesláno

Ja osobne bych treba ty SRQ029 bral. Konecne je tam smysluplne vclenene okynko na datum - kulaty vyrez a datum otocene spravne (tedy svisle) se mi libi celkem dost. Velikost taky jde, 41mm... za me az na tu cenu dobry. ;)

• Dát hlas 1
Odesláno

Jsem byl dneska fotit v Koscomu a od té doby se přesvědčuju, že baterku přece nechci. Že jsou velký a vůbec, že je nepotřebuju. Ale dost se mi teda ty nový Arnie líbí...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

Mě se moc líbí, nápis nenápis. Za mě mají koule.

Cena nyní "vysoká" ale co budou stát za 5 let....

Myslím nový... Aby to nebylo : Aue Uďo,tuo je napuosto noumální :-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...