Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

Tak to vyzerá, že Seiko má novú fabriku vo Fukušime a vylieza z nej jeden mutant za druhým. Sumá bez šušule, staré monštrá bez dňa a s novou korunkou, všetko výsledok zrážky existujúcich modelov vo vysokej rýchlosti. A to ešte kdesi v medzipriestore poletujú SRP581, s novým logom a 4R36.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kyklop a cena.

Tak jo, uvidime a nebudeme se uz prit.

Odkaz ke komentáři

Napřed jsem si myslel, že to je vtip, ale zdá se, že není... sbdc023 a 025 jsou starý monstra s 6r15, kyklopem a novým logem na cifru. Čekal jsem všechno, ale tohle fakt ne...

Jo tak tohle se mi moc líbí :thumbsup_anim: Teď se ještě zbavit starých Monster a můžu si koupit tohle.

Nevím co se vám na tom nelíbí s korunkou jsem spokojenej a ten kyklop mi tam nevadí a že zmizel den beru jako krok dopředu :D

Odkaz ke komentáři

Cena mi přijde relativně odpovídající se srovnatelnými modely s 6R15. Věřím, že časem stejně ještě o několik procent klesne.

Otázkou zůstává co je tam za sklo. Očekával bych tam safír, pokud tam bude hardlex budu se trošku drbat za uchem. :D

...Klidně by tu 6R15 mohli nacpat do něčeho jako je SKX007 to bych si teprve rochnil. :D

Odkaz ke komentáři

Tak nejak nejsem nadsen z nove nabidky, treba si zvyknout a videt na zivo, nebo z lepsich fotek.

Odkaz ke komentáři

Cena mi přijde relativně odpovídající se srovnatelnými modely s 6R15. Věřím, že časem stejně ještě o několik procent klesne.

Otázkou zůstává co je tam za sklo. Očekával bych tam safír, pokud tam bude hardlex budu se trošku drbat za uchem. :D

...Klidně by tu 6R15 mohli nacpat do něčeho jako je SKX007 to bych si teprve rochnil. :D

Však už to udělali, Sarb059 Alpinist je 6R15 v pouzdru SKX007, jen ma jinej cifr a ručičky a lunetu bez aretace. A u Monster to proběhlo taky, Trek Monstra - pouzdro, tah a spona z Monster, 6R15, safír, datum na 4, korunka z nových Monster, jen jiný cifr, ručky a luneta. Tak mi trochu napadá okřídlené přísloví, že všechno už tu jednou bylo. :clap:

Odkaz ke komentáři

to je vidět, jaký mají monstra potenciál. kolik odrůd s tímhle pouzdrem a tahem vzniklo.

ale za sebe - jsem z toho takovej zmatenej, takový tříštění modelů a tříd, za chvíli aby se v tom prase vyznalo.

stejně jsou ty základní modely podle mě nejpovedenější.

na druhou stranu stále čekám na nějaký upgrade SKX007 (dát tam 4r36, bílé ručky..), páč pouzdro techto klasik považuju asi za vůbec nejhezčí ze seiko potápek.

Odkaz ke komentáři

Ty voe, tano, Ty meníš tie názory ako ponožky, jak vietor zafúka?sa už rozhodni prosím Ťa :eek:

F.

Tak o tom to snad je, ne? Pokud zjistim, ze to neni uplne tak, jak jsem si myslel, tak je od veci upravit sve nazory. Treba jsem v omylu.

Pak jsem si myslel, ze my dva uz nebojujem. Vlastne jsem Tvou odpoved nedostal...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...