petr_cha Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Takze nova Suma jsou tedy stara Monstra... takze se vlastne nic nedeje.. skoda.. navic tomuhle prolinani rad moc nerozumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Tak to vyzerá, že Seiko má novú fabriku vo Fukušime a vylieza z nej jeden mutant za druhým. Sumá bez šušule, staré monštrá bez dňa a s novou korunkou, všetko výsledok zrážky existujúcich modelov vo vysokej rýchlosti. A to ešte kdesi v medzipriestore poletujú SRP581, s novým logom a 4R36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ja je mam take rad, mohl bych vedet duvod, Tve nevole?Kyklop a cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Kyklop a cena.Tak jo, uvidime a nebudeme se uz prit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 A je tam ta hrozna nova korunka... Ta stara je mnohem lepsi. Tahle vypada jak za 2 koruny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Tohle je ale povedené... btw, sbdx012 má hardlex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 O trochu lepsi, pandi chrona muzu. Jinak je to hodne rozpacity, SBDX012 a pak dlouho nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Hezky,kdyby byl i ten treti subdial cernej,budou jeste hezci,nicmene na starou pandi verzi 6138 8020 se nehrabou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Napřed jsem si myslel, že to je vtip, ale zdá se, že není... sbdc023 a 025 jsou starý monstra s 6r15, kyklopem a novým logem na cifru. Čekal jsem všechno, ale tohle fakt ne...Jo tak tohle se mi moc líbí Teď se ještě zbavit starých Monster a můžu si koupit tohle.Nevím co se vám na tom nelíbí s korunkou jsem spokojenej a ten kyklop mi tam nevadí a že zmizel den beru jako krok dopředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Jo tak tohle se mi moc líbí Teď se ještě zbavit starých Monster a můžu si koupit tohle.Nevím co se vám na tom nelíbí s korunkou jsem spokojenej a ten kyklop mi tam nevadí a že zmizel den beru jako krok dopředu Jak se ti líbí cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Cena mi přijde relativně odpovídající se srovnatelnými modely s 6R15. Věřím, že časem stejně ještě o několik procent klesne.Otázkou zůstává co je tam za sklo. Očekával bych tam safír, pokud tam bude hardlex budu se trošku drbat za uchem. ...Klidně by tu 6R15 mohli nacpat do něčeho jako je SKX007 to bych si teprve rochnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Asi jsem konzerva, starý oranžový Monstra překonat nejde.Tohle vypadá zajímavě, ciferník z koktejlek v chronu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 (upraveno) clemiko ides! Upraveno 19. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Tak nejak nejsem nadsen z nove nabidky, treba si zvyknout a videt na zivo, nebo z lepsich fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Tak nejak nejsem nadsen z nove nabidky, treba si zvyknout a videt na zivo, nebo z lepsich fotek. Ty voe, tano, Ty meníš tie názory ako ponožky, jak vietor zafúka?sa už rozhodni prosím Ťa F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Cena mi přijde relativně odpovídající se srovnatelnými modely s 6R15. Věřím, že časem stejně ještě o několik procent klesne.Otázkou zůstává co je tam za sklo. Očekával bych tam safír, pokud tam bude hardlex budu se trošku drbat za uchem. ...Klidně by tu 6R15 mohli nacpat do něčeho jako je SKX007 to bych si teprve rochnil. Však už to udělali, Sarb059 Alpinist je 6R15 v pouzdru SKX007, jen ma jinej cifr a ručičky a lunetu bez aretace. A u Monster to proběhlo taky, Trek Monstra - pouzdro, tah a spona z Monster, 6R15, safír, datum na 4, korunka z nových Monster, jen jiný cifr, ručky a luneta. Tak mi trochu napadá okřídlené přísloví, že všechno už tu jednou bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 to je vidět, jaký mají monstra potenciál. kolik odrůd s tímhle pouzdrem a tahem vzniklo.ale za sebe - jsem z toho takovej zmatenej, takový tříštění modelů a tříd, za chvíli aby se v tom prase vyznalo.stejně jsou ty základní modely podle mě nejpovedenější.na druhou stranu stále čekám na nějaký upgrade SKX007 (dát tam 4r36, bílé ručky..), páč pouzdro techto klasik považuju asi za vůbec nejhezčí ze seiko potápek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Ty voe, tano, Ty meníš tie názory ako ponožky, jak vietor zafúka?sa už rozhodni prosím Ťa F.Tak o tom to snad je, ne? Pokud zjistim, ze to neni uplne tak, jak jsem si myslel, tak je od veci upravit sve nazory. Treba jsem v omylu.Pak jsem si myslel, ze my dva uz nebojujem. Vlastne jsem Tvou odpoved nedostal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Ano,dat do skx007 alespon 6r15,safir,vymenit rucky,tak budou neprekonatelny,ale cena by tim padem pochopitelne vyskocila,otazka je,jak moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 (upraveno) 6r je zbytečný, do základních potápek stačí 4r.edit: a hardlex taky stačí, co furt blbnete se safírem a hlavně né kyklopa, to je děs. Upraveno 19. října 2014 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se