tano Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ty jsou ale aspon husty:). Ne, ted vazne, asi jsem uz starej vul, zadna hitparada, kteremu staci jen oranz. Jsem myslel, ze oranz je extrem a nakonec budu konzerva:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ty jsou ale aspon husty:). Ne, ted vazne, asi jsem uz starej vul, zadna hitparada, kteremu staci jen oranz. Jsem myslel, ze oranz je extrem a nakonec budu konzerva:). Huste? Však vyzerajú, že by ich mohol nosiť Igráček na doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 iba 4% Igráčkov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 To by som nenosil ani ja. Ale veď nejde o hádanie, normálne debatujeme a ja sa aj zabávam . Skúsme zablúdiť ku susedom, do Casia. Myslíš, že by normálny človek dal na ruku takú ohavnosť, akou sú (niektoré, nech ma nezožerú) Casio G-shock? A nosil to normálne do mesta a nehanbil sa? gsh.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 ...ani macka, čo prostatu macká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 iba 4% Igráčkov..a tady se určitě také nějaký najde :-) K vodě v těchto pařákách jak dělané a víme,že ti Japončíci jsou trochu švihnutí ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Seiko do každé školky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Tak ešte prihodím, keďže sa páčia. Zaujímavé, že každý hneď rieši farby, ale puzdro neokomentoval nikto. 44 mm, ale vyzerá byť šikovne urobené na malú ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 jj, sikovne farebne ... kolko stoja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Oficiálne 170 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Našli jste někdo kde je mají? Já zkusmo Koukl a jen samé jpn stránky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Tak to jsou hodinky primarne pro JDM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Jj to vim...ale stejně jsem myslel že by mohly být někde k sehnání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Ono se neco urcite brzo objevi na ebay atp.,ale asi za jiny ceny?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Jj to vim...ale stejně jsem myslel že by mohly být někde k sehnání.. Japonsko a Thajsko. V Thajsku cca o 20% vyššia cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 No zas tak šíleně po nich netouzim abych je objednaval z japonska... Třeba se ukážou někde v Evropě a pak se uvidí :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 To vypadá na potapěče, co skáčou z letadel a vrtulníků :-) Plus neviem, prečo sa Seiko vyžíva v spojení "air diver's". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 SCED027, SCED029 - 300 ksSCED031 - 200 ksSCED033 - 700 ks32000 JPY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 neviem si pomoct ale tie nove farebne modely mi pripominaju manga pre deti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ja som milo prekvapený, tie prvé s modrou lunetov by šli. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se