Josef01 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Ano, je lepší se pak kupujícímu vysmát, jak naletěl a koupil skládačku za x násobek?.
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Ano, je lepší se pak kupujícímu vysmát, jak naletěl a koupil skládačku za x násobek?.Hned na začátku vlákna píšu : ,,Za sebe tedy prohlašuju, že pravidlo nekomentování probíhajících aukcí jsem si docela osvojil, přijde mi sympatické a hodlám ho i nadále z vlastní svobodné vůle dodržovat, s výjimkou aukcí jakkoli neférových." Nemám v plánu se komukoliv smát. Neférové aukce, vyšroubované uměle nebo třeba fejky samozřejmě komentuji o to ostřeji. Chce to číst celé...
stanik73 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Probíhající aukce komentuji už dlouhou dobu, pořád, neustále a vůbec mi to ani v nejmenším nevadí. PS. ale jen v hospodě a až poté, co všichni přísedící chronomagoři odpřisáhnou na svoji sbírku primek, že si tam nepřihodí
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Probíhající aukce komentuji už dlouhou dobu, pořád, neustále a vůbec mi to ani v nejmenším nevadí. PS. ale jen v hospodě a až poté, co všichni přísedící chronomagoři odpřisáhnou na svoji sbírku primek, že si tam nepřihodí Teď mi není jasný, jestli Tě mám připsat nebo ne
stanik73 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Teď mi není jasný, jestli Tě mám připsat nebo ne Hele Strášo, nenapsal jsi, jestli se nekomentování má týkat fóra nebo hospody .Za mě tedy:- komentování na fóru - ne- komentování v hospodě do 3 piva - ne- komentování v hospodě 4-6 pivo - ano , ale po přísaze ostatních že si nepřihodí- komentování v hospodě od 7 piva výše - komentuje vše - hodinky, aukce, auta, prsa a zadky kolemjdoucích žen, politiku atd atdProstě jako každý druhý v Česku .
kuncák7 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Za sebe jsem rad,ze to nekdo komentuje,nekolikrat jsem nalitl,protoze se za znalce primek rozhodne nepovazuju a parkrat me to tu uz zachranilo. Proto jsem za komentare rad.
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Hele Strášo, nenapsal jsi, jestli se nekomentování má týkat fóra nebo hospody .Za mě tedy:- komentování na fóru - ne- komentování v hospodě do 3 piva - ne- komentování v hospodě 4-6 pivo - ano , ale po přísaze ostatních že si nepřihodí- komentování v hospodě od 7 piva výše - komentuje vše - hodinky, aukce, auta, prsa a zadky kolemjdoucích žen, politiku atd atdProstě jako každý druhý v Česku .Nojo, máš pravdu, i když si myslím, že z kontextu vyplývá že mám na mysli komentování zde na fóru. V hospodě budu komentovat zcela volně asi podobně jako Ty.
Honza.manta Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Přesně tak, kromě vyložené nekošér aukcí - tam považuji za svoji občanskou povinnost na to upozornit.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Za sebe teda přísahám, že to taky nebudu komentovat, ty aukce.Já bych komentoval jen případné komentáře Zmizíka. Milisi víš, že jsi na seznamu?!
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Já bych komentoval jen případné komentáře Zmizíka. Milisi víš, že jsi na seznamu?!To je teprv druhej seznam, na kterým jsem.
koromant1 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Za sebe jsem rad,ze to nekdo komentuje,nekolikrat jsem nalitl,protoze se za znalce primek rozhodne nepovazuju a parkrat me to tu uz zachranilo. Proto jsem za komentare rad.S tím souhlasím,komentovat po Aukci je pozdě,jak se nedávno stalo s ,,vlčákama,, ,pak věděl každý,že je to reedice.A to na ně hodně přihodil místní člen!
warann Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Přesně tak, kromě vyložené nekošér aukcí - tam považuji za svoji občanskou povinnost na to upozornit.Tak nějak si to taky myslím. Nicméně může vyvstat polemika ohledně výkladu pojmu "vyloženě nekošér aukce". Co to všechno zahrnuje? Jsou případy, kdy je to jasné, ale je to každý bastl, na který není upozorněno, každá nepravdivá či neúplná informace? Ale to už jsou asi nuance, který si každej musí vyřešit sám.
bohus76 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 To je také pravda,někdy to může být vyložená skládačka a zájemce má zálusk jen o dýnko,pouzdro a tak na aukci neupozorní a druhý ji hned "ohlásí" jako bastl na foru.
long Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) TADY FAKT VO BLBCE NEZAVADÍŠ !!!! Je opravdu takový problém přečíst si 2 slovy dvě kURVA dvě strany tohoto tématu ,aby bylo každému jasné že je to rozděllené do dvou rovin ? 1) kdy první rovina je ANO JEDNOZNAČNĚ KOMETOVAT Aukro aukce kde se jedná o skládačky a nebo zcela nové stavby například z Parexo. 2) kdy druhá rovina je prostě jen držet hubu a nepitvat tady zcela veřejně probíhající aukce na Aukro NAPŘÍKLAD RARITNÍCH PRIMEK kdy pak neomalené komentáře některých členů nesmyslně zvedají cenu a to třeba proto že když potom do vyhledavače zadám PRIM LETECKÉ RARITNÍ vyjede mnohdy Chronomag a zdejší diskuse s podrobným návodem co jak je vlastně raritní na prvém místě ? JE TO OPRAVDU TAK TĚŽKÉ A SLOŽITÉ POCHOPIT i po přečtenÍdvou stran příspěvků ?!!!!!!!!!!!!!!! Omlouvám se za výrazy které běžně nepoužívám, ale tohle už je moc.:-((( Publikováno Dnes, 12:09kuncák7, on 18 Úno 2014 - 10:51, said:Za sebe jsem rad,ze to nekdo komentuje,nekolikrat jsem nalitl,protoze se za znalce primek rozhodne nepovazuju a parkrat me to tu uz zachranilo. Proto jsem za komentare rad.S tím souhlasím,komentovat po Aukci je pozdě,jak se nedávno stalo s ,,vlčákama,, ,pak věděl každý,že je to reedice.A to na ně hodně přihodil místní člen! Upraveno 18. února 2014 uživatelem long
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) S tím souhlasím,komentovat po Aukci je pozdě,jak se nedávno stalo s ,,vlčákama,, ,pak věděl každý,že je to reedice.A to na ně hodně přihodil místní člen!To není ale modelová situace to byla moje vlastní blbost kterou jsem si taky sám řešil. Kdyby to někdo z ,,velkých" tušil ještě před aukcí, určitě by se to na fóru objevilo. Upraveno 18. února 2014 uživatelem straspol
Chosef76 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 1. Straspol 2. Zmizík 3. JaRooN 4. Borodov 5. Cigi 6. Chosef76
Dantechno Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Me to prijde ujety .. tendle seznam.. k cemu to jako je?
Micey Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Napiš se a nekecej, nebo ti to jednou někdo vyčte. A šoupne tě na anti-seznam:)Já taky přísahám!
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 1. Straspol 2. Zmizík 3. JaRooN 4. Borodov 5. Cigi 6. Chosef76 7. Honza.manta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se