afrikab Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Milovnici znacky SEIKO, byl by zajem o prastavbu hodinek Seiko na zakazku? Nasel jsem cloveka, ktery vyrabi soucastky (rucicky, ciferniky a lunety) na zakazku. Vse by i s hodinkama na prestavbu (nejlepe levne SKX007K) mohlo vyjit na hezkych 200USD. Chtelo by to jen nejaky navrh "SEIKO diver - chronomag edition". Nejsem moc chopny neco nakreslit, ale rad se o sve napady podelim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 mě to zajímá, ale popravdě vůbec nemám představu jak by měly vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Ok šel bych do toho, máš li nějaký nápad zkusím něco nakreslit ( nebo něco vymyslím sám). Odkud je ten člověk co to dělá ? p.s ty fotky co jsem slíbil jsem nenašel, až něco nafotím tak pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 16. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Dame s roonem neco dohromady a pak sem dame navrh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 ten "někdo" nebyl by schopný vrhnout se i na archimede pilot LE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 16. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 ten \"někdo\" nebyl by schopný vrhnout se i na archimede pilot LE? Uvidime jak bude reagovat na nas navrh. Jestli jej zvladne, tak ti na nej dam mejla. Radeji jej necham otestovat na obyc hodinkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 super jinak mě určitě berte do party, tuněná seika nutně potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 super jinak mě určitě berte do party, tuněná seika nutně potřebuju že mě to u tebe nepřekvapuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Taky mám chuť se zúčastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Já chci také do party. Ehm, to znamená, že se také hlásím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 No pokud by se úpravy hodily i na mé Seiko Samurai, tak se také zúčastním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deekay Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Pokud se me bude design zamlouvat tak bych do toho sel. Mozna bych pozmenil u SKX007K trochu i design lunety, ale tam by asi byl problem s vyrobou - vygravirovani+vyplneni barvou jako to maji treba Marathon SAR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Samuraje bych si taky nechal "vytunit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Samuraje bych si taky nechal \"vytunit\" Ideálně třeba ručičky + pásek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 tady je pěkný fotoseriál o úpravě SKX007 http://www.suukko.com/ps/ ...ale mě napadá jen plongeur ručky, vteřinovka se mi líbí původní a dál těm SKX007 těžko co vytknout, snad zrušit datumku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 tady je pěkný fotoseriál o úpravě SKX007 http://www.suukko.com/ps/ ...ale mě napadá jen plongeur ručky, vteřinovka se mi líbí původní a dál těm SKX007 těžko co vytknout, snad zrušit datumku? Jsem pro, jednou z hlavních součástí by měla výt velká oranžová minutová ručička - plongeur ručka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deekay Odesláno 16. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2007 Ja jsem taky pro.. i pro oranzovou vterinovku. Zaroven by se me libila vlozka lunetym ktera by mela cernoy vypln a zvenku a zevnitr stribrny/bily krouzek, jako je to tady, akorat ze tam to pak odfrezovali http://www.suukko.com/ps/12h_bezel.jpg . Nebo udelat stribrny chapter ring, aby opticky oddelil lunetu od ciferniku, jako treba tady http://www.makedostudio.com/watches/seiko-.../BUCK_MOD_2.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 Ja jsem taky pro.. i pro oranzovou vterinovku. Zaroven by se me libila vlozka lunetym ktera by mela cernoy vypln a zvenku a zevnitr stribrny/bily krouzek, jako je to tady, akorat ze tam to pak odfrezovali http://www.suukko.com/ps/12h_bezel.jpg . Nebo udelat stribrny chapter ring, aby opticky oddelil lunetu od ciferniku, jako treba tadyhttp://www.makedostudio.com/watches/seiko-divers/albums/custom-seikos/BUCK_MOD_2.jpg Taky bych se k tomu tunění přidal. Jen bych dal přednost něčemu jednodužšímu, až strohému - což takhle Seiko Diplomat ? Toto už se mi zdá přehuštěné a nepřehledné, hlavně ty druhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 co mkII watch od bill yao ? proc vymyslet hotove .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 co mkII watch od bill yao ? proc vymyslet hotove .-) Presne tak, kdo chce plongeur rucku, muze si ji objednat z mkII. Ja planuji s roonem vymyslet neco originalnejsiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se