kloubik Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Pridavam se ke gratulacim. Skvely vyber a pekne fotky. Pridej prosim jeste nejake na ruce az bude prilezitost.Je zajimavy, ze si zrovna prochazim podobnym vyvojem jako tady zminilo par ostatnich clenu. Od te doby co mam SKX399 (SKX007 s jinym cifernikem), travi za posledni 3 mesice na ruce pravdepodobne tak 80-90 % casu, Omegy i Rolexy sedi v krabicce a uvahy o smyslu drazsich hodinek me taky posledni dobou trochu znepokojuji
maros1974 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 velmi pekne potapky a nadherne nafotene
xjr1 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Díky, Monster svítí taky krásně, to je fakt...V porovnání např. s Monster nebo Citizen NY0040 jsem měl pocit, že prostě svítí znatelně hůř. Fotku bohužel nemám, ono už je to taky několik let zpět.
cityfly Odesláno 21. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Ještě jednou díky všem a přidávám fotku z ruky v mobilní "kvalitě":D Sent from my iPhone using Tapatalk
instant Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 tieto vintage seika ma nikdy nezaujali. To uz radsej monstra ako toto. Tie rucicky tam absolutne nepasuju a ten senior tah uz duplom nie. Je to vhodny material na modifikovanie. píple, ty si snad jediny kreten na tomto fore, ktory pride do zaciatocnikovho chlubiciho vlakna kritizovat jeho (vseobecne vzate velmi rozumny a kvalifikovany) vyber stylom "mne sa to nikdy nepacilo a co uz je toto za huyovinu to ste snad vsecjá slepí len ja mám patent na krásu". nemam slov. Ještě že máme každý rozdílný pohled na věc.Pro mně jsou to ty nej v té nejspodnější cenové hranici.Parádně postavený potápky za pár kaček.Skvělý a přehledný ručičky,luneta a lumi jako prase.Pouzdro je kapitola sama pro sebe,korunka na čtyřce ideální společník.A tah?Na ruce luxus,něco jako kritizovanej bisexuál u bondovek.Osobně bych ho za jinej ani nepřehazoval.Tenhle k nim prostě patří.Zapomněl jsem pogratulovat :-),tak to napravuji dodatečně.Perfektní !!! tak to ja by som povedal ze nazor mame vsetci rovnaky len people je lietadlo. SKX 00X su moje oblubene takze novemu majitelovi urcite pochvala - aj za pekne fotky. ta gitara je stylova
Daemonultimate Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Na vysvětlenou,slova lumi jako prase jsem u vedl v mém celkově vzletném popisu a neznamená to nic jiného,než že lumi funguje jak má a je parádní.Nikde jsem neuvedl, je nejlepší,ale jak vidno nebyl jsem pochopen.Snad bude lepší dávat si pozor na každé slovíčko.To už je však otázka,jestli to má pro mně nějakou cenu.V případě,že už ani v chlubírně nemůžu napsat svůj pocit,tak už fakt nevim.Až budu ve vlákně odborném,žeňte mě klackem,ale tady...
cityfly Odesláno 25. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Ja bych to tak neresil. Lumi je OK, ale jsou asi i lepsi. Design nesedne kazdymu, ale od toho jsou prece stovky modelu, at si muze vybrat kazdy ten svuj Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se