sery.vlk Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 JLC začíná uveřejňovat své nové exponáty pro SIHH 2014. Zde je kousek z řady Master Ultra Thin: minutová repetice s turbem, to vše v pouzdře o tloušťce 7,9 mm: (Obrázky převzaty z Timezone.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 tak to je vazne HH.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Oblekovky tak akorát pod košilí na nějaký to kafčo v kanclu .Samozřejmě jsou moc povedený,nabušený a tenký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Bože, to je krásnej ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Při prvním pohledu jsem se lekl, že tam jsou tritiové indexy. Ale na druhý to už bylo dobrý Jeden by řekl, že designéři byly správně nahrazeni inženýry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 12. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Pár technických detailů: - průměr pouzdra 41 mm, tloušťka 7,9 mm- strojek o průměru 33,3 mm, tloušťka 4,8 mm, 471 součástek, tiká na 21,600 půlkmitů/min, automatický nátah, rezerva 45 hod.- bicí struna je připevněna ke krystalu, který slouží jako ozvučnice- periferní závaží automatického nátahu vidíme průhledy v číselníku (lze předpokládat, že kromě oživení číselníku to může souviset s laděním zvukových kvalit pouzdra) (klasický rotor by se tam asi nevešel .-)- tourbillon má být "flying" (tj. shora otevřená konstrukce), na obrázcích z renderu to moc zřetelné není- bicí mechanismus u odbíjení v první čtvrthodině nedělá obvyklou pauzu na chybějící čtvrthodinové bití, používá trobuchetová kladívka (http://www.jaeger-lecoultre.com/DK/en/content/the-trebuchet-hammers)- jedná se o limitovanou edici 75 ks, pouze v bílém zlatě (údajně vzhledem k nejlepším akustickým vlastnostem pouzdra z tohoto materiálu). Osobně by se mi asi líbily více bez toho turba, větší jednoduchost by jim určitě slušela. - Jsem zvědavý, až to uveřejní na svých stránkách i se zvukem bití. Asi se jim zase podařilo něco technicky nemožného... Pro srovnání, dosud uváděná nejtenčí minutová repetice pochází ze stáje VC: cal. VC 1731 má tloušťku 3,90 mm; zapouzdřen má 41 mm a tloušťku 8,09 mm - a je to na ruční nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Zdroj: http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-montre-Hybris-Mechanica-11-Jaeger-LeCoultre-Master-Ultra-Thin-Minute-Repeater-Flying-Tourbillon-Une-nouvelle-ere-dans-l-univers-des-grandes-complications-No_10110.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 No, dobry - kdyz to vydrzis mesic nebo dva, tak to pomalu pomaloucku prestanu povazovat za trapnou truc akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 No, dobry - kdyz to vydrzis mesic nebo dva, tak to pomalu pomaloucku prestanu povazovat za trapnou truc akci.přesně tak. Cením si Ohm-Azteca za plynulé navázání na Snížkovo aktivitu, pokud takto, tak za mně dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Jsem velký fanda JLC a tento model mě fakt bere. Na tom videu jsou fantastický. Tourbillon v čistém designu je luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Jo,minutová repetička,to je panečku komplikace,video v tvém odkazu perfektně předvádí,že turbo stojí za pozornost a že je škoda jej kamkoli skovat,jak tak někteří učinili (napadá mě momentálně Omega).Krásný hodinky,což ovšem není nic vyjímečného v této třídě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Přesně jak říkáš. Sdílím tvůj komentář k těmto skvostům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Hmmm - tak ty se mi prostě líbí, víc k nim asi říct nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JakubWatches Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Ten sprejovej/sterkovej cifr maji zmaknutej s ulozenim detailu repetice to dostali uplne, sampansky zada jakbysmet.. prenadhernej kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Napadá mě pouze jedno slovo: BOŽÍ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Nadhera,elegantna krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se