Pilot77 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Ahoj,Chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost dát pouzdro do PVD?
valjoux Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Nevím co je přesně požadováno, ale co vím PVD je vlisováno při výrobě. Takže v domácím prostředí si to nedovedu představit.
pavel67 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Nevím co je přesně požadováno, ale co vím PVD je vlisováno při výrobě. Takže v domácím prostředí si to nedovedu představit.Já si myslím, že si to s něčím pleteš http://cs.wikipedia.org/wiki/PVD , ale máš pravdu, že doma to asi fakt nepůjde. Pilot77 to sice může zkusit v nějaké firmě, která to dělá, ale pokud tam nebude mít někoho známého, tak si myslím, že s ním vyběhnou, jak se žhavým popelem.
Pilot77 Odesláno 1. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Přesně tak, Jsou firmy, které se tím zabývají, ale přijít s jedním pouzdrem od hodinek asi nebude na co čekají.
bohus76 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Někde tu bylo vlákno,kde si někdo nechával dělat komplet strojek a myslím i pouzdro v PVD u nějaké firmy.Byly tam i fotky,ale nemůžu to najít.
bengoro Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Taky jsem hledal a nic jsem o tom nenašel.Kdyby někdo věděl, tak ať to sem prosím hodí.
bohus76 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Už jsem to našel ,jen by to chtělo oživit fotky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13730-pvd-%C3%BAprava-strojku/
financ Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Fotky ozivit nepujdou, tam zadny nejsou. Pvd jsem zkousel poptavat u nekolika firem, bud to vyšlo draho (3k za titannidrid na pouzdro), nebo to odmitli jako malou zakázku. Ted zkousim jinou cestu, treba se povede.
bohus76 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 (upraveno) Fotky ozivit nepujdou, tam zadny nejsou.Pvd jsem zkousel poptavat u nekolika firem, bud to vyšlo draho (3k za titannidrid na pouzdro), nebo to odmitli jako malou zakázku. Ted zkousim jinou cestu, treba se povede.Fotky tam zcela jistě nějaké byly,když jsem zajišťoval povlakování Parexo pouzdra,tak jsem to vlákno našel,snad má Luk ještě někde fotky v počítači.Také je možné,že vzaly za své již dříve./než při převedení fora/.Takto vypadalo to PVD na strojku a pouzdru Parexo.A takto vypadá ošoupané PVD na Fortisech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2014 uživatelem bohus76
bohus76 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Jen ještě dodám,že čím lesklejší pouzdro,tím lesklejší povlak PVD.Čím matnější pouzdro,tím matnější PVD.A díly musí být perfektně očištěny od nečistot,koroze,tuku jinak to PVD špatně chytá a drží.Nejlépe očistit mechanicky,vyprat v odmašťovači a ideálně ultrazvuková čistička nakonec.
Pilot77 Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Kde jsi nechal dělat prosím? Popř. CenaDíky.
pavel67 Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 (upraveno) Fotky tam zcela jistě nějaké byly,když jsem zajišťoval povlakování Parexo pouzdra,tak jsem to vlákno našel,snad má Luk ještě někde fotky v počítači.Také je možné,že vzaly za své již dříve./než při převedení fora/.Takto vypadalo to PVD na strojku a pouzdru Parexo.A takto vypadá ošoupané PVD na Fortisech.Prosím tě , ty jsi musel před PVD toho pouzdra PS ll odpájet krček na hřídelku korunky ?Proč je tak hodně vystrčená dovnitř pouzdra, nebo se mi to jen zdá? Upraveno 2. března 2014 uživatelem pavel67
bohus76 Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 (upraveno) Neřešil jsem vystrčení,nebo zastrčení krčku hřídelky korunky,jak jsem dostal pouzdro,tak jsem jej nechal napovlakovat.Takže jsem tu trubičku vůbec nevyndával.Kamarád chtěl i sundat to PVD z Fortisů ,a znovu nanést,ale je několik různých technologií a hrozilo zničení pouzdra,tak to nakonec nedopadlo. Upraveno 2. března 2014 uživatelem bohus76
Honza.manta Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Bohušu - cena? Klidně tady nebo SZ.
solidus Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 V prodejním vlákně jsou nebo nedávno byly Panerai, které si majitel nechal potáhnout PVD, tak možné info i u něj, každopádně to bylo za raketu.
Luk Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Už jsem to našel ,jen by to chtělo oživit fotky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13730-pvd-%C3%BAprava-strojku/Postuji fotky jak dopadla moje PVD akce v uvedeném vlákně. před úpravou jsem byl upozorněn, že pokud nebude původní nikl dobře držet sloupne se i s PVD. Nestalo se tak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. po úpravě PVD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. po výměně kamenů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hciq Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 párkrát jsem si nechal povlakovat pouzdra. V tomdle objemu je to spíš o entusiasmu provozáků. Takže bych je nerad vystavoval ataku nadšenců z tohodle fóra uveřejněním odkazu. Firem co to dělá je dost a ten, kdo vo to opravdu stojí si to vyguglí a vykomunikuje. Je vždycky potřeba naplnit celou "pec"...podle použitý technologie, většinou materiál nesmí obsahovat ani stopu barevnejch kovů...třeba i pájecího kovu. Jinak dokurvěj veškerej povlakovanej matroš v peci. A to se může sakra prodražit. Ceny v řádech stovek včetně třeba balotinace. Z praxe ...lesklý PVD je hnusný jako prdel (můj názor), proto jsem ty pouzdra nechával balotinovat. Vznikne sametovej matnej černej, skoro antracitovej povrch. Fotky co jsem kdysi tady postnul už nemám...takže sorry
bohus76 Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Přesně jak píše hciq,je to spíš opruz dělat takovou drobotinu někde mezi zakázkami.Je to na domluvě mezi zakázníkem a firmou,co jsou schopni a ochotni udělat.Cena sedí,je to v řádu pár stovek /do tisícovky/.Vidím,že jsem "ukradl" Lukovu fotku za to se omlouvám,měl jsem to ve složce PVD halabala.
Pilot77 Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Děkuji za kontakt Bohušovi. Strojek v pvd se mi moc líbí. Dám vědět, jak jsem dopadl já.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se