saboter Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Tak čo chlapi nejaké tipy na dnešný zápas SR-ČR ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Teď budu trochu rouhačem, ale trochu si přeju aby to Slováci vyhráli... po každém výtězství českého teamu mi až do rána banda "vlastenců" skáče pod okny a huláká v opilecké euforii "Češi, češi, ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mb Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Teď budu trochu rouhačem, ale trochu si přeju aby to Slováci vyhráli... po každém výtězství českého teamu mi až do rána banda "vlastenců" skáče pod okny a huláká v opilecké euforii "Češi, češi, ..." No tak ale to ses za posledni dny docela vyspal, takze ted bys jim to mohl prominout, ne? Jinak radeji netipuju, ale pravdou je, ze jsem klidnejsi nez kdybychom hrali s Rusy nebo USA. Na Slovaky proste umime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 No já samozřejmě přeju čehůnom. Ale Jelikož jsem kousek od SR a moje žena je stříknutá SK, tak je mi to v podstatě jedno. My z východu ČR to dělení tak tragicky neberem. Taky si ho nějak nepřipouštíme. Máme chalupu ( rodnou mé tchýně) na Slovensku, a spoustu známých po okolí takže žádný nerv. Jenom jsme se měli potkat o 2 zápasy dál!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 to Saboter: zítra mi jede z Milána kamion, nepotřebujete něco odvézt domů pod Tatry??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 22. února 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Nie ďakujem ..... žiadne cargo z Milána nepotrebujem. K tomu hokeju. Ja ako nie som nejaký horlivý fanúšik teamových športov, ale hokej SR-ČR si pozriem vždy. Mám rád ten paralelne prebiehajúci psychologický súboj ... a takisto nepredvidatelnosť vysledku (aj keď teda musím podotknúť, že tento rok sa nám veľmi darí ). Takže 21 30 to vypukne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Nejsem zaden sportovni expert a nikdy jsem nebyl. Ale budu taky za "spatneho", protoze po vykonu, ktery podali cesi, si vyhrat proste nezaslouzi..sorry ale ne. Sice vcera posledni tretina vypadala jako presilovka, ale proc az v posledni tretine posledniho zapasu skupiny? Jestli vsechny ty zapasy setrili sily na zaver, tak jsou to podle mne masla Slovaci hrali od zacatku jako by se hralo finale..viz hned prvni zapas s ruskem. Takze v tomto pripade Slovenskooo..Slovenskooo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 22. února 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mb Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Nejsem zaden sportovni expert a nikdy jsem nebyl. Ale budu taky za "spatneho", protoze po vykonu, ktery podali cesi, si vyhrat proste nezaslouzi..sorry ale ne. Sice vcera posledni tretina vypadala jako presilovka, ale proc az v posledni tretine posledniho zapasu skupiny? Jestli vsechny ty zapasy setrili sily na zaver, tak jsou to podle mne masla Slovaci hrali od zacatku jako by se hralo finale..viz hned prvni zapas s ruskem. Takze v tomto pripade Slovenskooo..Slovenskooo.. To tak ale nemuzes brat... v Salt Lake City jsme hrali perfektne a pak nas ve ctvrtfinale zarizlo Rusko a jeli jsme domu. Kanada naopak v zakladni skupine nepredvedla kdovijaky vykon, i v pozdejsich zapasech to nebyla zadna slava, a pritom finale Can - USA patri k tomu nejlepsimu, co kdy bylo odehrano. A domu Kanada privezla zlato. S nami to bylo podobne na mistrovstvi v Praze... ve Vidni jsme pak zpocatku nehrali buhvijakej hokej a medaile je pritom doma. A nakonec celkem zaslouzene, vykony od ctvrtfinale dal byly skvele. Nyni to muzeme zopakovat. Nemyslim, ze jsme setrili sily, meli jsme smulu i hovno nasazeni. V brance pak deravy vemeno... ale s Hnildou -- kterej, jak doufam, nastoupi -- to jeste muzeme dotahnout daleko! Slovaci prosli turnajem moc lehce, stesti jim hralo do karet, je na ne velkej tlak, navic z nas maji vzdy respekt, nehlede na prozatimni prubeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 To saboter: Nabídka platí, když tak o 22:30 zavolej. Vaši toho budou mít plný kecky tak ať nejdou pěšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Tak to já "postoupím" každopádně, páč jsem rodilý Slovák, nějakých 17 let žijící v ČR, s českým občanstvím. Kdyby hráli Rakušáci nebo Maďaři, postoupil bych taky, páč tam nějaké předky mám (kolegové mi říkali "ááá náš milý mix ze starého dobrého Rakousko-Uherska" :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 22. února 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 To saboter: Nabídka platí, když tak o 22:30 zavolej. Vaši toho budou mít plný kecky tak ať nejdou pěšky. Hmm, nemyslím . Budeme uvidieť. Teamy sú porovnatelné. Akúrat asi máme teraz lepšiu morálku v rámci teamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Moje maminka vždycky říkala" a všechny pozdrav, nikdy nevíš kdo je rodina..." Něco na tom bude!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Jestli budou hrát tak, jako včera v první třetině, zaslouží si prohrát. Jestli ale budou hrát tak, jak se sluší a patří na mistry světa, pak jim budu přát i trochu sportovního štěstí (bez něj to většinou nejde) a ať vyhrají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Já přeju našim ale pokud vyhraje Slovensko tak ať jsou ve finále a pojedu jim pomoct fandit do Bratislavy,z moravy je to kousek.Doufám že mě přijmou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Ač nerad, vidím to 4 : 2 pro SR. A přestaňte tu plácat sportovní chytrosti, stejně se nikdo nebudete dívat, protože všichni budete zase viset na Chronomagu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafficek Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Já se budu dívat............ čehůůůůůůůůůni DO TOHO !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 22. února 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 buheheheheheheeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafficek Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Sakra, mám z toho zápasu docela nervy, pokud prohrajeme, Saboter dostane doživotní BAN už se na zápas pomalu chystám, startuju se výborným portským Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 22. února 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2006 Ale no, treba sa vedieť aj zmieriť s prehrou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se