sheen Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Zdravím všechny na fóru. Rozhodl jsem se po cca 2 letech užívání vyměnit modré Seika 5 sport, které jsem si vylepšil překlápěcí sponou a modrým řemenem od Riosu za hodinky ze stáje Seiko, opět. Hodinky značky Seiko mě prostě přitahují, nemůžu si pomoci. Když jsem narazil na Shoguny, tak jsem si řekl, že je musím mít, okamžitě mě dostaly svým designem a titanovým tahem. Celkově mě nadchly. Hodinky jsou lehké, pohodlné a na živo vypadají suprově Nejsem žádný fotograf. Udělal jsem pár snímků - for fun x). Je na nich hodně odlesků, díky dnešnímu krásnému počasí. Ať se líbí Jinak...jen tak pro zajímavost, byly kupované v Japonsku, ze Seiyajapan za 21k + příplatky za clo a další poplatky (nechal jsem ČP aby to za mě ošéfovala) byly cca 4500kč. Za cca 9 dní jsem je měl doma.
Chumpus Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Obdivuji tvou odvahu Gratulace k perfektním hodinkám.
CEGY Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Taky blahopřeju. Čekal jsem, kdy se tady objevý.
nickolas Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 (upraveno) Chumpus, odvahu k čemu obdivuješ? Jinak Shoguny hezký, taky se mi líbí...jet ta hodinová ručka, na tu bych si musel zvykat Upraveno 2. března 2014 uživatelem nickolas
kdojinej Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Tyjo, snad první zde na fóru, což? Tak jen foť dál Gratulace
People Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Tiez som sa divil, ze tu na fore este neprebehli. Osobne sa mi viac pacia ako suma. Su take akcnejsie, avsak nemam rad titan resp jeho farbu.
habadej Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Také se přidávám ke gratulantům. Přiznávám, že bych neměl koule (spíš tu odvahu), dát za hodinky v titanu dvojnásobek ceny než za téměř totožné a navíc v materiálu, který je mi mnohem sympatičtější než titan. Ale vždy podle vkusu každého soudruha. A tak to má být.
Návštěvník YPO Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 není titan jako titan (bože za chvilku je tu Alda ) docela dobrá recenze je tady: http://forums.watchuseek.com/f74/seiko-shogun-review-e-tu-878951.html a gratuluju
Jarett Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 (upraveno) Ideálně je přijď ukázat na olomoucký sraz, který právě domlouváme Upraveno 2. března 2014 uživatelem Jarett
Chumpus Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Také se přidávám ke gratulantům. Přiznávám, že bych neměl koule (spíš tu odvahu), dát za hodinky v titanu dvojnásobek ceny než za téměř totožné a navíc v materiálu, který je mi mnohem sympatičtější než titan. Ale vždy podle vkusu každého soudruha. A tak to má být.Pozor, Suma nejsou rozhodně totožná. Shoguny jsou v pouzdru minimálně o třídu výš. Chumpus, odvahu k čemu obdivuješ?Odvahu pořídit si je za plnou cenu. Ta je totiž vysoká (myšleno v porovnání s ostatními modely), a proto moc Shogunů nepotkáš...
sheen Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 2 Chumpus : S tou cenou mas naprostou pravdu, proto jsem chvili vahal, byla ale jen otazkou casu kdy si je poridim. Touha vyhrala a nakonec me hodinky zlomily 2 Jarett: Nevidim v tom problem, kdyz budu zrovna v Olmiku (pres tyden).
instant Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 KONECNE.. som sa bal ze to bude zase na mna blahozelam, vyborne hodinky. ako hovori Jarett, kam sa hrabe Sumo...
CEGY Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Vypadá to, že extenzi to na sponě nemá?
cityfly Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Skvělý, gratulace Jestli opravdu váží jen 105g, tak to na ruce nejsou ani znát ne?
nickolas Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Chumpus, ok s tou cenou mas pravdu. Ale libi se mi vic jak Suma. Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB
Radimk Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Extenzi to má. Klasickou, "Seikovskou".To pouzdro vypadá dost dobře. Na lomených nožkách vidím takový nádech Samurajů. Ale trochu jemnější.Ta zubatá luneta mohla být trocha jemnější.Jinak velká paráda!
CEGY Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Extenzi to má. Klasickou, "Seikovskou".Myslel jsem ala MM. Škoda no.
sheen Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 (upraveno) Skvělý, gratulace Jestli opravdu váží jen 105g, tak to na ruce nejsou ani znát ne? Ja mam hodne anorektickou ruku ale jsou fakt lehke. Zatim je mam dost na volno, na zkousku, moc me to nevyhovuje, tak budu muset zajit na upravu tahu. Upraveno 2. března 2014 uživatelem sheen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se