Přejít na obsah

Baselworld 2014 - Rolex 2014 Novelties

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

....kucí,......věřím,že ty nové "pepsi" neuvidíme na každém rohu,jak tady někdo psal,........Rolex nezklamal a ocelové BLNR neodpálil,ale jelikož ani BLNR není velkým tahákem a zájem o ně byl přesně v pouze v té době,kdy šly koupit pouze v buticích Rolex a pak klesla cena,tak si myslím,že ani WG Pepsi dlouho cenu neudrží a budou se dát brzy koupit stejně jako Submariner 116610 LB za 19-20t.Euro

....nové Seadwellery na zkoušku objednávám to se ví :-)

Super, těším se na Tvé srovnávací vlákno :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to, že (SD) mají trochu užší nožky než běžné keramiky a určitě mají slabší ochranu korunky, nejsou špatný :-), ale totožné pozdo s starými to nebude. Ty WG Pepsi jsou pěkný, ale strašně to kazí ty leštěný střední články tahu, Sibiř (tuším) si to na LN GMT nechal přebrousit, ale to je na mě moc velkej tuning :-). Nicméně lze Rolex pochválit.

Upraveno uživatelem steel
Odkaz ke komentáři

Podle mě to klucí marketingoví z RLX vymysleli moc dobře - kdo chce pepsi hned, ten si připlatí a ostatní si ještě chvíli počkají. Zároveň nezabijí úplně modrou verzi.

Jinak k těm pepsinám na každém druhém zápěstí - loni v létě jsem si na Azurovém pobřeží dělal průzkum, kdo má co na pláži na ruce. Pepsi tam měla skoro třetina chlapů, kteří měli na ruce hodinky! Absolutně nejnošenější model. Jasně, nebyla to veřejná pláž, ale soukromá hotelová poblíž Saint-Tropez a Anglánů tam bylo hafo, ale stejně mi to připadalo až jako "stádní chování". Ty hodinky asi fakt něčím přitahují. A jestli za ty 2-3 roky budou zase k mání v oceli....

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři

Včera jsem si říkal jako pár jiných tady, jak se ty barvy na nových Milgaussech tlučou a že se to moc nepovedlo. No dnes po shlédnutí těch živých fotek to vystřídal pocit nadšení - krásné hodinky a ta barevná kombinace vypadá neskutečně.

Spousta živých fotek. Milgaussy vypadají fantasticky.

KLIK KLIK

....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...