Hasňa Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Aha, dikes. Tohle me moc nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Ta modrá je nádherná, ale nedokážu se představit fg suby na běžný nošení. Při tvrdosti zlata musí být ty hodinky dost brzy dojebaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 *strik* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Oficialna cena vyzera ze bude 9900CHF. Od toho by sa mali odzrkadlit ceny v lokalnych menach. Mne to vychadza na cca 8200e.Neviete sa niekto dopatrat, ci to je rovnake puzdro ako subc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 SD live video review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Pepsi live video review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 ....kucí,......věřím,že ty nové "pepsi" neuvidíme na každém rohu,jak tady někdo psal,........Rolex nezklamal a ocelové BLNR neodpálil,ale jelikož ani BLNR není velkým tahákem a zájem o ně byl přesně v pouze v té době,kdy šly koupit pouze v buticích Rolex a pak klesla cena,tak si myslím,že ani WG Pepsi dlouho cenu neudrží a budou se dát brzy koupit stejně jako Submariner 116610 LB za 19-20t.Euro ....nové Seadwellery na zkoušku objednávám to se ví :-)Super, těším se na Tvé srovnávací vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 SD live video review Chybka se vloudí - "water resistant to 4000 meters" ... ale jinak mě BA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 SD live video review Cifr vypada spise do lesku nez matny. Ale jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Cifr vypada spise do lesku nez matny. Ale jsou super!Satin finish je právě "něco mezi" ... hodně se to používá na karbonových rámech kol, kde to podle mě vypadá super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Spousta živých fotek. Milgaussy vypadají fantasticky. KLIK KLIK zdroj - watch-insider.com? Edit - doplněno o ještě jeden odkaz Upraveno 27. března 2014 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Mě to přijde, jako by SD měly staré pouzdro a nový jen číselník a lunetu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Vypadá to, že (SD) mají trochu užší nožky než běžné keramiky a určitě mají slabší ochranu korunky, nejsou špatný :-), ale totožné pozdo s starými to nebude. Ty WG Pepsi jsou pěkný, ale strašně to kazí ty leštěný střední články tahu, Sibiř (tuším) si to na LN GMT nechal přebrousit, ale to je na mě moc velkej tuning :-). Nicméně lze Rolex pochválit. Upraveno 27. března 2014 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Podle mě to klucí marketingoví z RLX vymysleli moc dobře - kdo chce pepsi hned, ten si připlatí a ostatní si ještě chvíli počkají. Zároveň nezabijí úplně modrou verzi. Jinak k těm pepsinám na každém druhém zápěstí - loni v létě jsem si na Azurovém pobřeží dělal průzkum, kdo má co na pláži na ruce. Pepsi tam měla skoro třetina chlapů, kteří měli na ruce hodinky! Absolutně nejnošenější model. Jasně, nebyla to veřejná pláž, ale soukromá hotelová poblíž Saint-Tropez a Anglánů tam bylo hafo, ale stejně mi to připadalo až jako "stádní chování". Ty hodinky asi fakt něčím přitahují. A jestli za ty 2-3 roky budou zase k mání v oceli.... Upraveno 27. března 2014 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Je to fajn, zas bude o cem spekulovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 o cem spekulovat a hlevne o cem snit... Je to fajn, zas bude o cem spekulovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansen Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Včera jsem si říkal jako pár jiných tady, jak se ty barvy na nových Milgaussech tlučou a že se to moc nepovedlo. No dnes po shlédnutí těch živých fotek to vystřídal pocit nadšení - krásné hodinky a ta barevná kombinace vypadá neskutečně. Spousta živých fotek. Milgaussy vypadají fantasticky. KLIK KLIK.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 o cem spekulovat a hlevne o cem snit... Sny se maji plnit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Už je známá ceníkovka modrých Milgaussů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se