bandicoot Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Jéžiš, ty milgaussy jsou zábavný. To nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Objevují se spekulace, že nové SD mají na výšku nižší pouzdro než staré. To by podle me nebyla vůbec špatná zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Vsechno dobre, ale me se nejvic libi cellini time! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Není to zvrhlé? Modré Millgausy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Ano SD mají tenčí pouzdro a je to asi nejvyváženější diver model od rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Farebna kombinácia na Mlgs mi strašne niečo pripomína ale neviem si spomenúť co.Evokuje mi to nejaku hracku z detstva alebo cosi take. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Kombinace modrého cifru a zeleného AR je v reálu trochu blázinec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Zelana a modra pro blba dobra. Jak se tak rika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Už je známá ceníkovka modrých Milgaussů?7800CHF, je to tak alespoň na vysacce z fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 (upraveno) ....k těm Pepsi,.......můj názor je ten,že pokud se v Rolex vydali touto cestou,.....můžeme na " Pepsi " v oceli zapomenout navždy,......toto je od Rolex velmi chytrý tah a na pláži v Saint Tropez ( jak psal Mufík ) již od letoška bude jednou pro vždy k rozpoznání, kdo má "prachy" a kdo je tam s polopenzí :-)))) Upraveno 27. března 2014 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Komparační foto nových a starých SD ... a srovnání nových SD, 114060 a GMT (rolexforums.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Hmm 175kKč za nový Milgaussy, tak nějak jsem si myslel. Bál jsem se, že to bude větší nesmysl. Na té srovnávací fotce SD pro mě stále vedou 16600. Ikona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Na té srovnávací fotce SD pro mě stále vedou 16600. IkonaTak je jasné, že nové SD spadly do kategorie "leštěnky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 ....k těm Pepsi,.......můj názor je ten,že pokud se v Rolex vydali touto cestou,.....můžeme na " Pepsi " v oceli zapomenout navždy,......toto je od Rolex velmi chytrý tah a na pláži v Saint Tropez ( jak psal Mufík ) již od letoška bude jednou pro vždy k rozpoznání, kdo má "prachy" a kdo je tam s polopenzí :-))))z tohoto "socky" jako já opravdu radost nemají..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 ....k těm Pepsi,.......můj názor je ten,že pokud se v Rolex vydali touto cestou,.....můžeme na " Pepsi " v oceli zapomenout navždy,......toto je od Rolex velmi chytrý tah a na pláži v Saint Tropez ( jak psal Mufík ) již od letoška bude jednou pro vždy k rozpoznání, kdo má "prachy" a kdo je tam s polopenzí :-)))) Málem jsem si cvrnknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 (upraveno) ....k těm Pepsi,.......můj názor je ten,že pokud se v Rolex vydali touto cestou,.....můžeme na " Pepsi " v oceli zapomenout navždy,......toto je od Rolex velmi chytrý tah a na pláži v Saint Tropez ( jak psal Mufík ) již od letoška bude jednou pro vždy k rozpoznání, kdo má "prachy" a kdo je tam s polopenzí :-))))Ale hovnajs, koupis modro-cerny gmtcka, sezene se pepsi luneta a gmt rucka s cervenou barvou a mas pepsiny z oceli jak vysity, dohodnout se s Mestkou tak na to budou origo dily a bude to i profesionalne udelany:-) Jsme hold v cesku a platy jsou tu maly tak si musime nejak pomoct protoze WG je pro normalne pracujiciho totalne unreal... Upraveno 28. března 2014 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 .....ok,......tak u Tebe objednávám tak 5 keramických "Pepsi lunet" pro moje kámoše,.....až budou,napiš mi kam mám poslat peníze :-))))))) .....každý tady ví,že to je nesmysl a že se takto objeví max tak do 5 kusů přebastlených hodinek a ty budou stát stejně 250,...spíš 300 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loni Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Vzdy ma viac brali potapky ale tie Millgausy... Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 (upraveno) .....ok,......tak u Tebe objednávám tak 5 keramických "Pepsi lunet" pro moje kámoše,.....až budou,napiš mi kam mám poslat peníze :-))))))) .....každý tady ví,že to je nesmysl a že se takto objeví max tak do 5 kusů přebastlených hodinek a ty budou stát stejně 250,...spíš 300 :-) Sam vis, ze pepsiny nebudou na trhu hned, komponenty taky ne a jeste budou na objednavku a nevim, jak moc je to u Rolexu slozity si vubec neco takovyho objednat:-) pokud to lze tak proc nesmysl, kdo bude chtit muze si to nechat prebastlit, vlozku lunety s vymenou rucky je podle me jeste bastl o prdu, kterym ty hodinky zas tak nezkazis(obzvlast origo komponentama), jediny problem je to ze se ty hodinky hold musi kvuli tyhle pidi zmene otevrit a vyndat stroj s ciselnikem a opatrne prevorat rucky na dialu, proto tohle nemuze delat kdejaka hodinarska lopata, kterych je bohuzel dost, takze jedine nekdo kdo se vrta v rolexkach kazdej den v autorizaku... jelikoz s rolexkama moc neprichazim do styku tak nema predstavu kolik stoji vlozka lunety a jedna stupidni rucka, u rolexu asi dost a nove hodinky k tomu tak cca 190k takze se to urcite hodne velkymu fandovi pepsin vyplati oproti cene WG, pokud je nehodla zase posilat nekam dal jako to tu dela 99% promiskuitnich clenu, ktery si svoje tutove definitivni hodinky neudrzi na ruce ani tyden, mozna ani 3 dny a nekteri asi ani den... takze se vlatne ani nevyplati tyhle zmeny delat a ani na to pomyslet...takze mas pravdu - je to fakt NESMYSL Upraveno 29. března 2014 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Sice do Rolexu nedělám ale četl jsem že Tudor vyžadoval hodinky při obědnání konkrétní překlápečky k danému modelu. Tím nechci podceňovat vaše schopnosti, ale tadle alternativa určitě napadla každého takže si to Rolex bude extra hlídat, tipuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se