Přejít na obsah

Baselworld 2014 - Rolex 2014 Novelties

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

....k těm Pepsi,.......můj názor je ten,že pokud se v Rolex vydali touto cestou,.....můžeme na " Pepsi " v oceli zapomenout navždy,......toto je od Rolex velmi chytrý tah a na pláži v Saint Tropez ( jak psal Mufík ) již od letoška bude jednou pro vždy k rozpoznání, kdo má "prachy" a kdo je tam s polopenzí :-))))

Upraveno uživatelem Street Glide
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....k těm Pepsi,.......můj názor je ten,že pokud se v Rolex vydali touto cestou,.....můžeme na " Pepsi " v oceli zapomenout navždy,......toto je od Rolex velmi chytrý tah a na pláži v Saint Tropez ( jak psal Mufík ) již od letoška bude jednou pro vždy k rozpoznání, kdo má "prachy" a kdo je tam s polopenzí :-))))

z tohoto "socky" jako já opravdu radost nemají..... :frusty:

Odkaz ke komentáři

Málem jsem si cvrnknul :)

Odkaz ke komentáři

Ale hovnajs, koupis modro-cerny gmtcka, sezene se pepsi luneta a gmt rucka s cervenou barvou a mas pepsiny z oceli jak vysity, dohodnout se s Mestkou tak na to budou origo dily a bude to i profesionalne udelany:-) Jsme hold v cesku a platy jsou tu maly tak si musime nejak pomoct protoze WG je pro normalne pracujiciho totalne unreal...

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

.....ok,......tak u Tebe objednávám tak 5 keramických "Pepsi lunet" pro moje kámoše,.....až budou,napiš mi kam mám poslat peníze :-)))))))

.....každý tady ví,že to je nesmysl a že se takto objeví max tak do 5 kusů přebastlených hodinek a ty budou stát stejně 250,...spíš 300 :-) 

Odkaz ke komentáři

.....ok,......tak u Tebe objednávám tak 5 keramických "Pepsi lunet" pro moje kámoše,.....až budou,napiš mi kam mám poslat peníze :-)))))))

.....každý tady ví,že to je nesmysl a že se takto objeví max tak do 5 kusů přebastlených hodinek a ty budou stát stejně 250,...spíš 300 :-) 

Sam vis, ze pepsiny nebudou na trhu hned, komponenty taky ne a jeste budou na objednavku a nevim, jak moc je to u Rolexu slozity si vubec neco takovyho objednat:-) pokud to lze tak proc nesmysl, kdo bude chtit muze si to nechat prebastlit, vlozku lunety s vymenou rucky je podle me jeste bastl o prdu, kterym ty hodinky zas tak nezkazis(obzvlast origo komponentama), jediny problem je to ze se ty hodinky hold musi kvuli tyhle pidi zmene otevrit a vyndat stroj s ciselnikem a opatrne prevorat rucky na dialu, proto tohle nemuze delat kdejaka hodinarska lopata, kterych je bohuzel dost, takze jedine nekdo kdo se vrta v rolexkach kazdej den v autorizaku...

jelikoz s rolexkama moc neprichazim do styku tak nema predstavu kolik stoji vlozka lunety a jedna stupidni rucka, u rolexu asi dost a nove hodinky k tomu tak cca 190k takze se to urcite hodne velkymu fandovi pepsin vyplati oproti cene WG, pokud je nehodla zase posilat nekam dal jako to tu dela 99% promiskuitnich clenu, ktery si svoje tutove definitivni hodinky neudrzi na ruce ani tyden, mozna ani 3 dny a nekteri asi ani den...

takze se vlatne ani nevyplati tyhle zmeny delat a ani na to pomyslet...takze mas pravdu  - je to fakt NESMYSL

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...