Vit Odesláno 19. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Na ruke neprehliadnutelné :-) krásne čitateľný cifr Díky. Co je mám, nešly na ruku jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Na ZULU: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Jaro je tady. Meruňkové pouzdro na meruňce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Vôbec nevyzeraju zle, ale na tom čiernom remeni sú šmrncovnejšie(iba môj názor). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Vôbec nevyzeraju zle, ale na tom čiernom remeni sú šmrncovnejšie(iba môj názor).Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Já hlasuji pro zelenou Moc pěkné hodinky, Víte. I fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Já hlasuji pro zelenou Moc pěkné hodinky, Víte. I fotky Děkuju Jirko, občas mi z mobilu leze i 3D ...S knihou jsi spokojen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Ano, vše v naprostém pořádku, nepřišel jsem na žádný problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Ano, vše v naprostém pořádku, nepřišel jsem na žádný problém To jsem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Co si myslíte o kombinaci s tímto řemenem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Za mě moc dobrý, super kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Podle mě ideální kombinace. O to víc mě mrzí, že je dnes neuvidím naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Za mě taky super, hodinky jsou krásné, a ten řemen jim barevně i stylem naprosto sedí.... dokonalost.... taky uvažuju o koupi nějakých bronzových někdy v budoucnu...zatím jsem koukal na pilotky od Steinharta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Díky všem za uklidnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Tento aj u mňa na jednicku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 pěknej řemen, co je zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 pěknej řemen, co je zač? Hirsch Terra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Hirsch Terra Ano je to on, velmi univerzální řemen, který sluší snad každým hodinkám (pár fotek ZDE). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Hirsch Terra Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se