Přejít na obsah

Omega Speedmaster Moonwatch

Doporučené příspěvky

Ondřeji, moc gratuluji k ikonickým hodinkám. Drž se kréda, že toto nejsou hodinky na měsíc, ale na Měsíc. Já se ho nedržel a často po nich teskním....<br />A propos, ještě do Tebe nezačal financ tlačit, že bys měl na moony pořídit " ten správný " tah? ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondřeji, moc gratuluji k ikonickým hodinkám. Drž se kréda, že toto nejsou hodinky na měsíc, ale na Měsíc. Já se ho nedržel a často po nich teskním....<br />A propos, ještě do Tebe nezačal financ tlačit, že bys měl na moony pořídit " ten správný " tah? ;-)

Nezačal, bo druhý nemám :-)

Ondra ví, jak sedí "ten správný tah". Moje, nebo Taurusovy na ruce měl :-)

Odkaz ke komentáři

Jsou po velkym servisu, takze luneta, hesalit a tlacitka nove jsou:) Ale jinak vypadaji na svuj vek perfektne, to mas recht. Podle me jsou moony mezi hodinkama neco jako Fender Stratocaster mezi kytarama, kazdej je mel, ma nebo chce mit. Proste naprosta klasika.

Odkaz ke komentáři

Seamaster:plně souhlasím. Moony jsou samostatná kategorie, kterou bych s ničím neporovnával. Už jen to, že v této cenové kategorii nejsou žádné jiné tak často dreamwatch, jako právě tyto speedy.<br />Odpověď na Tvou otázku: skoro všechny Rolády. ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...