cityfly Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Gratulace ke skvělým hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Ondřeji, moc gratuluji k ikonickým hodinkám. Drž se kréda, že toto nejsou hodinky na měsíc, ale na Měsíc. Já se ho nedržel a často po nich teskním....<br />A propos, ještě do Tebe nezačal financ tlačit, že bys měl na moony pořídit " ten správný " tah? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Ako je to s tou lumi? Aká je a ako to svieti? Inak super hodinky, tiež moje dreamwatch. Super liminova svítí jako o život, na mých ji mám na vteřinovce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Takže už to nieje tá tríciová farba? Aký je v tom rozdiel, vie mi niekto napísať? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Ondřeji, moc gratuluji k ikonickým hodinkám. Drž se kréda, že toto nejsou hodinky na měsíc, ale na Měsíc. Já se ho nedržel a často po nich teskním....<br />A propos, ještě do Tebe nezačal financ tlačit, že bys měl na moony pořídit " ten správný " tah? ;-)Nezačal, bo druhý nemám :-)Ondra ví, jak sedí "ten správný tah". Moje, nebo Taurusovy na ruce měl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Dokonalost těchto hodinek působí jako Měsíc na Zem. Ať z nich máš radost a případnému odlivu dlouho odoláš.A jak mnozí psali, tak moony jsou i moje dream watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 sakra, neni co dodat. dokonaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Pánové, velice všem děkuji. A budu se snažit ať mi Moony vydrží, neb jak přesně Chose napsal, nejsou to hodinky měsíc. A ten 22-16 tah taky časem bude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Ondro, jsou to hodinky presne na mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 (upraveno) Moc pěkný. Gratulace/závist Sborez: to co bylo na srazu (pokud myslíš poslední pražskej) tak to byly myslim 39. tohle sou 42 Upraveno 11. března 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Ondro, jsou to hodinky presne na mesic Jak u koho kamarade Moc pěkný. Gratulace/závist Sborez: to co bylo na srazu (pokud myslíš poslední pražskej) tak to byly myslim 39. tohle sou 42dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Gratulujem, krasne hodinky. Dufam, ze aj mna stretnu na chronoceste. O krok blizsie k IWC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Gratulujem, krasne hodinky. Dufam, ze aj mna stretnu na chronoceste. O krok blizsie k IWC? IWC je jeste hooodne daleko, ale v planech zustava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Jsou jeste nejake hodinky, ktere za 45 let existence tak minimalne zmenily vyzor? Me 1970 zdravi, jsou to me svatecni. At Ti dlouho slouzi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Jsou jeste nejake hodinky, ktere za 45 let existence tak minimalne zmenily vyzor? Me 1970 zdravi, jsou to me svatecni. At Ti dlouho slouzi !!! Wow, tak sve roky nevypadaji ani nahodou, nadherny kousek, jako novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Jsou po velkym servisu, takze luneta, hesalit a tlacitka nove jsou:) Ale jinak vypadaji na svuj vek perfektne, to mas recht. Podle me jsou moony mezi hodinkama neco jako Fender Stratocaster mezi kytarama, kazdej je mel, ma nebo chce mit. Proste naprosta klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Seamaster:plně souhlasím. Moony jsou samostatná kategorie, kterou bych s ničím neporovnával. Už jen to, že v této cenové kategorii nejsou žádné jiné tak často dreamwatch, jako právě tyto speedy.<br />Odpověď na Tvou otázku: skoro všechny Rolády. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feanor Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Krásne hodinky, gratulujem. Tiež by som také chcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Odpověď na Tvou otázku: skoro všechny Rolády. ;-)Jako treba 1969 a 2014 Daytony? Podle me tam jsou zmeny pomerne vyrazne oproti moonum, kde muzes zamenit libovolne soucastky pouzdra i strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Welcome to the Club. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se