Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 5. 6. 2014 v 11:08, Beet napsal:

Mam to posledni dobou stejne. :-)

Pánové, takovejch nás tady je, pro mě maj super vintage vzhled ( myslím teda na chrona )

Odesláno

Tak pánové z tohodle wristshotu jsem hodně zklamán a rozladěn.

Je to blbou fotkou, nebo je to na těch oficiálních fotkách barevně "vytuněno" ?

Hamilton_Pan_Europ_wrist_560.jpg

Odesláno (upraveno)

Chrona na spoustě fotek taky žádnej zázrak,asi bych se toho nebál a počkal na reál,myslim,že chronum ostudu neudělaj.Day date mám rád,ale čim dýl je očumuju,tim víc mi to tu vadí,trošku znásilnění.Víc by mi sedělo date na šestce.

Hamilton-H30-wrist-shot-300x200.jpg

hamilton-Pan-Europ-day-date-1.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

"The Hamilton Pan-Europ will be hitting retailers in the next month or two ..." mně AD tvrdil koncem června, začátkem července.

Odesláno (upraveno)

To jsou jen odhady, nikdy nevi uplne presne kdyz jde o novy model a odhaduji to mesice dopredu ...

V 18. 6. 2014 v 19:38, mazzi napsal:

"The Hamilton Pan-Europ will be hitting retailers in the next month or two ..." mně AD tvrdil koncem června, začátkem července.

Upraveno uživatelem blackhead
  • po měsících...
Odesláno

Zatímco na západě jsou běžně k dostání, prodávají se i bazarové, v ČR je distributor stále nemá. V úterý mě brněnský AD "potěšil" informací, že snad koncem října, začátkem listopadu. Původně to bylo začátkem prázdnin, pak koncem prázdnin, koncem září   :frusty:  Když chvíli počkáme, bude Basel 2015 a představí nové, zajisté dostupnější, modely  :clap:

Odesláno

Líběj se mě čím dál víc, model v chronu CHCI, jen jsem se nedokopal k tomu, co prodat či vyměnit, abych je časem získal.

Odesláno
  V 2. 10. 2014 v 8:00, Daemonultimate napsal:

Líběj se mi víc a víc, ale proč neudělali i to WR jako u chrono, jestli je těch uváděnejch 50 m pravdivej údaj. Je to škoda, ten potenciál na min. 100 maj.

Taky je mi záhadou, proč chrona se čtyřmi funkčními prvky (korunka - šroubovací, start/stop, reset a datum) mají WR 100 m a obyčejné hodinky jenom WR 50 m. 

V 2. 10. 2014 v 8:03, kuncák7 napsal:

Líběj se mě čím dál víc, model v chronu CHCI, jen jsem se nedokopal k tomu, co prodat či vyměnit, abych je časem získal.

Mě to čekání přestalo bavit a když se v prodejním vlákně před třemi týdny objevily Pan Europ chrona v černé, vzal jsem je.

Odesláno
  V 2. 10. 2014 v 8:30, mazzi napsal:

Taky je mi záhadou, proč chrona se čtyřmi funkčními prvky (korunka - šroubovací, start/stop, reset a datum) mají WR 100 m a obyčejné hodinky jenom WR 50 m. 

Mě to čekání přestalo bavit a když se v prodejním vlákně před třemi týdny objevily Pan Europ chrona v černé, vzal jsem je.

Hm,tos byl ty? Aspon vim,kde se poptat,az se osmelim a nebo te prestanou bavit :-)))

Odesláno
  V 2. 10. 2014 v 18:08, kuncák7 napsal:

Hm,tos byl ty? Aspon vim,kde se poptat,az se osmelim a nebo te prestanou bavit :-)))

Měl jsem je dva dny a už na ně byla fronta.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...