Milog Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) Přidávám se k čekatelům, někdy je holt lepší si počkat na správný výsledek ;-) Moc Vám fandím celkově je to skvělá práce! Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem Milog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 12. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Hotovo cca ze 60-65 %. Předpřipraveno dalších 7 skinů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Hotovo cca ze 60-65 %. Předpřipraveno dalších 7 skinů. Jsme napnutí jako struny, ale dej si na čas. Kvalita si žádá své a vyplatí se na ni počka :-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 17. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Malá ochutnávka toho, co se chystá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stav: Hotovo cca 75%. Ještě přibude pár skinů. Pak už jen to poštelovat, aby to fungovalo tak, jak má a bude :-) Pravděpodobný release: 30. dubna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 BOMBA!!!!! těšíím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Vypadá to vážně skvěle. Jen malá poznámka: Ty PRIM Sport II Humberto měly oranžovou vteřinovku. Ale nechci, aby to vypadalo, že jsem hnidopich. Je to obrovská paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Tak to je NÁDHERA,klobouk dolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 hořím nedočkavostí a předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 pěknéještě by se to mohlo každý den automaticky přepínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 skvělá práce, klaním se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Pokud by ty televizky (kalibr 97) měnily i ukazatel dne v týdnu, tak bych tě nominoval na nobelovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Pokud by ty televizky (kalibr 97) měnily i ukazatel dne v týdnu, tak bych tě nominoval na nobelovku jsou-li míněny ty 1. hodinky ve třetím řádku, tak ty den v týdnu automaticky mění a je v češtině! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) U traktorů mi chybí lví limitka, jinak je to dokonalý :-) Edit: Jo a ještě tam chybí tyhle traktory s pětapadesátkou :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Rýpale :-) Je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 17. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Traktory doplním a vteřinovku u Humbert změním. Kdybyste měli ještě nějaké připomínky, pište teď, protože až to dodělám, tak to nechci rok vidět :-) (a manželka taky ne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 17. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 U traktorů mi chybí lví limitka, jinak je to dokonalý :-) Edit: Jo a ještě tam chybí tyhle traktory s pětapadesátkou :-))) post-15382-099658200 1362949349.jpg Přemýšlel jsem, jestli tam dávat i novodobé limitky či dokonce nově vyráběné řady a zatím jsem se rozhodl, že se budu držet původních typů. Třeba příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 jsou-li míněny ty 1. hodinky ve třetím řádku, tak ty den v týdnu automaticky mění a je v češtině!Přesně tak, i já je mám naistalovány a čučím na ně již několik týdnů, krásné je když se tam po zapnutí rovná čas, datum a den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Je to luxus, díky moc!!! Už se těším na nový release.... to už si vybere snad každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Přesně tak, i já je mám naistalovány a čučím na ně již několik týdnů, krásné je když se tam po zapnutí rovná čas, datum a dento si zapnu pc i kdybych nemusel. Jsem rovněž fascinován! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Vypadá to výborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se