Přejít na obsah

Projekt Orlík

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

zekon7302

Ty hodinky mně baví čím dál víc, dokonalé univerzálky.   nějaké mobilní fotopokusy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

929b0a0952603dde

Datum by musel byt pod subdialem, Eta ma tu mimostrednou vterinovku vysoko a nevychazi to. Nebo subdial přes pul cifru.

A bylo by to za raketu.

O tom vím, to jsem zkoušel než jsem podlehl"levnější" verzi, a to samé se týka Elton sport 40mm v automatu, i když tam je to reálnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poraďte laikovi - jak je to se svítivostí? Mám je večer nasvítit baterkou, jak dlouho dobu? Mám na Orlíkách dvojitou lumi za příplatek a přijde mi, že nesvítí vůbec.

Jestli Ty jsi nečekal že budou svítit jako nějaká tuctová Seika...to bych potom Tvé zklamání Primkami chápal..

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

poraďte laikovi - jak je to se svítivostí? Mám je večer nasvítit baterkou, jak dlouho dobu? Mám na Orlíkách dvojitou lumi za příplatek a přijde mi, že nesvítí vůbec.

Lumi se netestuje baterkou, kolem 4h jsem se probudil, v pohodě jsem odečetl čas, na Eltonech bez šancí.

Odkaz ke komentáři

Melo by to tak byt.  Funguje mi to tak u Igenu (v pohode to jde precist).  U tehle Orliku to ocekavam, ze to bude o chlup lepsi....

Jo, jinak 11tka je doma.  Dekuju moc Zekonovi za vymysleni a organizaci, a vsem ostatnim za plodnou diskuzi a pomoc pri doladovani detailu....  DIKY!!!

Upraveno uživatelem JZED
Odkaz ke komentáři

Pěkný hodinky, který vypadají hned vypadají jako starý, myslím super vintáž :)

Včera jsem převzal pět kousků, vše OK. Lumi na Prim velmi dobrá, i když ručky by mohly svítit trochu víc, na druhou stranu se u mých kousků povedlo hezky rovnoměrné nanesení luminovy do ruček, takže za mě good.

Celkově velká spokojenost, i velikost je opticky díky delším nožkám dělené lunětě OK.

O víkendu vyfotím orlí(kovské) hnízdo.

Kdo hromadně objedná kvalitní nato pásky v barvě pouštní bouře?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...