zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 no zavisi na vkuse kazdeho sudruha ale IMO srobovacia korunka je nieco co sa musi spravit echt dobre aby to nebolo viac skody nez uzitkuto je pravda, ale to už musí bejt lopata co urve závit na automatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Nenenené - Jestli, tak další s ETA strojkem s mimostředkou a datem na šestce ve vteřinovém subdialu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Nenenené - Jestli, tak další s ETA strojkem s mimostředkou a datem na šestce ve vteřinovém subdialu.Datum by musel byt pod subdialem, Eta ma tu mimostrednou vterinovku vysoko a nevychazi to. Nebo subdial přes pul cifru.A bylo by to za raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 v orlikoch II je na prasaciny miesta dost 2892 by sa tam vosla urcite jedine coho sa traba bat je roztec korunky od cifru vsetko ostatne sa da vypodlozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Datum by musel byt pod subdialem, Eta ma tu mimostrednou vterinovku vysoko a nevychazi to. Nebo subdial přes pul cifru.A bylo by to za raketu.O tom vím, to jsem zkoušel než jsem podlehl"levnější" verzi, a to samé se týka Elton sport 40mm v automatu, i když tam je to reálnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 to je pravda, ale to už musí bejt lopata co urve závit na automatu prave ze ani nie, staci mat vypite testovane na ludoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 prave ze ani nie, staci mat vypite testovane na ludochtak já jsem abstinent a opilcům to do ruky radši nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 chlapi, velká nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 poraďte laikovi - jak je to se svítivostí? Mám je večer nasvítit baterkou, jak dlouho dobu? Mám na Orlíkách dvojitou lumi za příplatek a přijde mi, že nesvítí vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 (upraveno) poraďte laikovi - jak je to se svítivostí? Mám je večer nasvítit baterkou, jak dlouho dobu? Mám na Orlíkách dvojitou lumi za příplatek a přijde mi, že nesvítí vůbec.Jestli Ty jsi nečekal že budou svítit jako nějaká tuctová Seika...to bych potom Tvé zklamání Primkami chápal.. Upraveno 19. června 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 poraďte laikovi - jak je to se svítivostí? Mám je večer nasvítit baterkou, jak dlouho dobu? Mám na Orlíkách dvojitou lumi za příplatek a přijde mi, že nesvítí vůbec.Lumi se netestuje baterkou, kolem 4h jsem se probudil, v pohodě jsem odečetl čas, na Eltonech bez šancí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 takže po běžném denním nošení, když je položím na noční stolek, tak v noci odečtu čas? zkusím dnes,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 (upraveno) Melo by to tak byt. Funguje mi to tak u Igenu (v pohode to jde precist). U tehle Orliku to ocekavam, ze to bude o chlup lepsi.... Jo, jinak 11tka je doma. Dekuju moc Zekonovi za vymysleni a organizaci, a vsem ostatnim za plodnou diskuzi a pomoc pri doladovani detailu.... DIKY!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. června 2014 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Pěkný hodinky, který vypadají hned vypadají jako starý, myslím super vintáž Včera jsem převzal pět kousků, vše OK. Lumi na Prim velmi dobrá, i když ručky by mohly svítit trochu víc, na druhou stranu se u mých kousků povedlo hezky rovnoměrné nanesení luminovy do ruček, takže za mě good.Celkově velká spokojenost, i velikost je opticky díky delším nožkám dělené lunětě OK. O víkendu vyfotím orlí(kovské) hnízdo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdo hromadně objedná kvalitní nato pásky v barvě pouštní bouře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Zekon parádní fotky, hodinky vypadají dobře, těším se až je uvidím naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Presne tak s tou lumi, nie je cielom svietit ako majak, ale byt schopny nadranom odcitat cas a to sa u tej inovovanej Elton lumi dari celkom slusne, dnes otestovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Kdo hromadně objedná kvalitní nato pásky v barvě pouštní bouře? Přidal bych se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Pánové, je to nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 jen pro info nastavení ve vrtiči je obousměrné otáčení, 650 otáček denně (bráno dle ETA 2824-2) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Přidal bych se...já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se