Honza.manta Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Mám je na ruce ještě bez přestávky a stále nepřekročily minutu mimo přesný čas. Veliká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Mám je na ruce ještě bez přestávky a stále nepřekročily minutu mimo přesný čas. Veliká spokojenost.Jsem na tom podobně, dobře to poštelovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Zkoušel sem zkoušel... za ten mesh mě nekamenujte... tak hrozný to zas neni:-) Každopádně origo guma je prostě pořád nejlepší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Já ti chválím kůži, Honza určitě mesh, sto lidí sto chutí, já tam rvu hadru a taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Já už jsem mesh zrušil - konečně jsem ukecal pí Krskovou a mám šediváka - ten je nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 (upraveno) Pánové moc krásný je máte,radost prohlížet.Kompletně parádní hodinky,velká,nezakrývaná závist.To se povedlo. Upraveno 2. července 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Nefandím meshi, ale na orlících vypadá skvěle. Gratuluji k hodinkám, jaké by chtěl asi každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 trochu jsem experimentoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Co to máš Zekone za tah? Líbí se velmi,velikost 20mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Ano 20mm, já si ho kdysi sehnal z nějakých noname subů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Připomíná mi tah ze Seiko SARB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Připomíná mi tah ze Seiko SARB.Ten by šel taky, ale i na tom bys musel upravit koncovku, pokud jsou z plechu tak bez problémů, tady se brousilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 trochu jsem experimentoval DSC_0269.JPGDSC_0270.JPGDSC_0271.JPGDušane, na té prostřední fotce to vypadá fakt dobře. Šikula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 (upraveno) Double post. Upraveno 4. července 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Dušane, na té prostřední fotce to vypadá fakt dobře. Šikula. Dík, nosí se to fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 dusan, to cumim a ten tah neni vobec az tak zly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 dusan, to cumim a ten tah neni vobec az tak zly!Je velmi dobrý,hoď Dušane ještě fotku jak vypadá u spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Je velmi dobrý,hoď Dušane ještě fotku jak vypadá u spony.foťák zase bez šťávy, snad postačí mobilní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Rolexo-Orlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se