NIGHTinGALE Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 NiG - Jak pravil již Winston Churchil: \"Jediná statistika, které věřím, je ta, kterou si sám zfalšuji.\" Klidne si vezmu i ty Diplomaty pro kolegu! Gratuluji, Spiderere, hoď mi, prosím, do mailu adresu, kam je mám poslat. Ostatním dvěma pánům gratuluji, leč hodinky nedostanou. Ale oceňuji všeobecný přehled.
spiderer Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 W. Churchil mel vice dobrych citatu: - Nehovořte o chybách, ty budou hovořit samy za sebe. - Mají-li dva lidé stále shodné názory, je jeden z nich zbytečný. - Řečník má vyčerpat téma, nikoliv posluchače. a samozrejme par dalsich
VS Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Jak moc prokazatelně? Máš statistiku? Já vím jenom to, že tu bylo pár členů se slabými nervy, kteří - nemajíce k tomu dost silnou osobnost - vyhodili někoho, kdo je \"obtěžoval\" tím, že je nutil (jak tu někdo napsal) reagovat. To je tak dokonale absurdní, že fakt, že Diskutér neporušoval pravidla (opět to tu někdo z 'nejvyšších' přiznal) je už jenom malá třešnička na dortu podivností. Tak třeba mě prokazatelně neobtěžoval. U jeho příspěvků jsem se buď pobavil, nebo jsem je nečetl. Většinou jsem je přešel jako stovky jiných pro mě zcela zbytečných příspěvků (např. o autech a jiných)... ani jsem se nečílil, ani jsem necítil potřebu někoho zakazovat. Ale tak koukám, že tohle všechno jsem už určitě říkal. No statistika je taková, jakou si uděláš. Je tu zaregistrováno 1495 uživatelů, jeden bojuje za diskutéra hlava-nehlava, dalších asi 10 se občas přidá, ostatním je to fuk a zajímají je hodinky. Mi to vychází bezvýznamné promile v rámci statistické chyby. Jenom tolik ke statistice, nic víc To neni spatny.. takova lehci demagogie.. z 1500 uzivatelu jich sem chodi tak 500-700 ?? z nich 10-ti Diskuter nijak nevadil ba ho brali jako clena, ktery sem patri, 10-ti vadil uplne a tomu zbytku je to jedno, ti se nad jeho vyroky dokazali povznest a nereagovat, pripadne reagovat k veci. Ale 10 nervove nestabilnich to neustalo tak si postezovalo na vyssi mista, poukazali urcite na predem vybrane prispevky aby si mohl Chronomag udelat "kvalitni obraz" a pak uz to slo raz naraz.. Hodne lidi to mozna porad jeste nechape, tady nejde o cenzuru, tady nejde o Chronomaga, ktery samozrejme ma pravo se serverem nakladat podle sveho uvazeni, tady totiz jde o tech 10, mozna vic lidi, kteri nemaji nadhled, kteri se nedokazi ovladat a kteri se nechaji vyprovokovat tim, ze nekdo pronese "XX je pro cistice" ""YY je pro homosexualy" a ja nevim co jeste.. Bohuzel jak uz jsem psal, slabi lide se vetsinou pokousi svoji snazivosti ohrozit silnejsi a kdyz zahraji dojemne divadlo jak jim ten ci onen ukrivduje a ublizuje, tak se nad nimi nekdo (vetsinou ne uplne znaly problemu) slituje a vyvede je z udoli temnoty, protoze neb ten jest pastyrem a spasitelem zbloudilych deti.. Ale myslim, ze je zbytecne to psat porad dokola, kdo chce, ten to davno chape, kdo nechce ten to stejne nepochopi.. To je přesně to, o čem jsem psal. Vycháziš ze stejných podkladů a dostáváš jiné výsledky. Já psal o statistice a ne o chronomagu. Statistika je moooc gumová.
spiderer Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 NiG - Dekuji mnohokrat, email jsem ti poslal
spiderer Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 VS - bohuzel tady byla rec o statistice na chronomagu z jakych duvodu musel jeden odejit.. To uz by jsi mohl rovnou napsat, statisticky v 90% je rohlik mensi nez pecen chleba a asi by jsi mel pravdu
frelichl Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Je třeba taky zbavit kamila funkce moderátora, protože jako moderátor hanebně selhal tím, že v rozporu s pravidly navrhnul diskutéra k vyloučení. To přece není žádná věda, ale NIKDO s náma nejedná, jen nás okřikuje, vyhrožuje, vysmívá se - demonstruje sílu. Jak si to představuješ ty, frelichte? Po této části tvého příspěvku (a samozřejmě jiných tvých příspěvcích) vidím jednoduché (byť částečné) řešení: zabanovat i tebe, ty už totiž opravdu ztrácíš míru. Ty konkrétně jsi v kauze Diskutér okřiknul, urazil a nádaval daleko víckrát než ti které označuješ pomalu za ďábly (a to nemluvím o tom, že oni byli vesměs v právu, zatímco ty sis dokazoval bůhví co).
spiderer Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 NiG - Jak pravil již Winston Churchil: \"Jediná statistika, které věřím, je ta, kterou si sám zfalšuji.\" Klidne si vezmu i ty Diplomaty pro kolegu! Gratuluji, Spiderere, hoď mi, prosím, do mailu adresu, kam je mám poslat. Ostatním dvěma pánům gratuluji, leč hodinky nedostanou. Ale oceňuji všeobecný přehled. Dekuju za fajn pokec i pekny hodinky pane!
cigi Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 No frelichl - díky za upřímnost, představuješ si to tak krááásně, přímočaře, jednoduše - víš co, zkus to schválně navrhnout chronomagovi! Přijde mi nehoráznost, mám-li diskutovat na vaší pokleslé úrovni, že vyhodili diskutéra, protože nějakou vágní většinu prudil, jak přiznal odklízeč, a nevyhodili jeremyho, kterej zase prudí MĚ. Navrhuju zabanovat jeremyho , protože mě prudí! Je snad někdo proti?
Duke650 Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 No... asi takto, čistě pro srandu bych rád někdy viděl, jak někteří nejmenovaní členové fóra hrají šachy a po pár tazích začnou vykřikovat, že ta a ta pravidla jsou bolševická cenzura svobody pohybu na šachovnici. Ale dlouho bych se tím nebavil, celé to téma je už docela mimo CHRONO-mísu Kdyby se Chronomag ze dne na den rozhodl vybanovat všechny uživatele třeba s lichým pořadovým číslem, je to jeho právo. A až to tady jednoho dne celé zgruntu zruší, je to opět jeho právo. P.S: až se budete pánové bavit o opravdovém omezování opravdové ústavou zaručené svobody projevu, rád se k vám přidám na barikádách. Ale tady to žabomyší ehm jak říct ... no nic, můj poslední příspěvek na toto téma mějte se fajn
X-Bob Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 NiG - Jak pravil již Winston Churchil: \"Jediná statistika, které věřím, je ta, kterou si sám zfalšuji.\" Klidne si vezmu i ty Diplomaty pro kolegu! Gratuluji, Spiderere, hoď mi, prosím, do mailu adresu, kam je mám poslat. Ostatním dvěma pánům gratuluji, leč hodinky nedostanou. Ale oceňuji všeobecný přehled. Dekuju za fajn pokec i pekny hodinky pane! jako bych ty hodinky odněkud znal..... je to tak, NiGu?
Mike. Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 2 NIGHTinGALE: ja myslel puvodne, ze to myslis jako vtip (tu "soutez")
spiderer Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 X-bob - ty jsou od tebe? Michael - kdepak NiG slovo drzi, dokonce jsem si mohl vybrat, ale tyhle byly nej!
lolohh Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 2 NIGHTinGALE: ja myslel puvodne, ze to myslis jako vtip (tu \"soutez\") Mě teda taky nenapadlo, že to myslí vážně, že to není jen hec
X-Bob Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 X-bob - ty jsou od tebe? Michael - kdepak NiG slovo drzi, dokonce jsem si mohl vybrat, ale tyhle byly nej! ..jako že jsem ti je mohl dát rovnou, ne?
NIGHTinGALE Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Gratuluji, Spiderere, hoď mi, prosím, do mailu adresu, kam je mám poslat. Ostatním dvěma pánům gratuluji, leč hodinky nedostanou. Ale oceňuji všeobecný přehled. Dekuju za fajn pokec i pekny hodinky pane! jako bych ty hodinky odněkud znal..... je to tak, NiGu? Děkuji Spidererovi za milé setkání (a hamburger). A hezky jsi je vyfotil, jen co je pravda. Jojo, X-Bobe, tyhle už jsem ve sbírce měl, ale než je prodat za nějaké ty stokoruny, raději jsem je věnoval vítězi své malé soutěže Vybral si je sám z cca. 20 kousků. Jejich stavem byl nadšen, tedy ti ještě jednou děkuji za sbírku v krásném stavu! Michael & Lolohh: Ne, bylo to myšleno zcela vážně. Slovo dělá chlapa, ne? Já většinou myslím vše vážně. Kdysi jsem tu měl jako automatický podpis "Nemo me inpune lacessit" - a i to jsem myslel vážně. Já jsem jako dobrá banka. Úroky u mě rostou velmi rychle a až jednou dojde k výplatě "vkladu", majitel "účtu" bude překvapen. Otázkou je, zda to bude překvapení milé... A když něco vážně nemyslím, tak se to pozná tak, že se obleču jako šašek a pustím si B.D. - Shoot all the clowns
spiderer Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 X-bob - ty jsou od tebe? Michael - kdepak NiG slovo drzi, dokonce jsem si mohl vybrat, ale tyhle byly nej! ..jako že jsem ti je mohl dát rovnou, ne? To je fakt, ale to bysme se s NiG nestretli
Paullus Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 ........ Kdysi jsem tu měl jako automatický podpis \"Nemo me inpune lacessit\" .... NG, nechci prudit, ale nemělo by v citátu být správně "impune"?
Jeremy Odesláno 26. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2007 No frelichl - díky za upřímnost, představuješ si to tak krááásně, přímočaře, jednoduše - víš co, zkus to schválně navrhnout chronomagovi! Přijde mi nehoráznost, mám-li diskutovat na vaší pokleslé úrovni, že vyhodili diskutéra, protože nějakou vágní většinu prudil, jak přiznal odklízeč, a nevyhodili jeremyho, kterej zase prudí MĚ. Navrhuju zabanovat jeremyho , protože mě prudí! Je snad někdo proti? Já tě neprudím, mně je tě líto..
watch Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Ja tedy doufam, ze nove forum bude co nejdriv. Potom se uvidi, jestli je funkcni a v pripade potreby se podminky upravi. Nove forum musi vyhovovat vetsine clenu fora, ale zadne forum nemuze byt idealni pro kazdeho. Pokud se 80 procent clenu fora schodne, ze je nova verze lepsi, tak mame vyhrano. Dnesni forum je cim dal min o hodinkach a prispevky plne urazek a osocovani ja tedy osobne nemusim a nechci cist. Proto drzim novemu foru palce!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.