Trojan Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 tzn jak se má člověk chovat a co dělat aby nedošlo zbytečně k nějakým zraněním apod...Např. necpat se na vlnu, na které už někdo je.Tak minimálně tohle platí i na ty surfařky, ne? :-D Btw, kolik času v roce trávíš u protinožců? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Tak minimálně tohle platí i na ty surfařky, ne? :-D Btw, kolik času v roce trávíš u protinožců? :-) I tak by se to dalo klidně použít No jinak momentálně žádný , už je to pěkná doba kdy jsem tam byl, bohužel mám nějaké zdravotní problémy a musím být tady, kůli kontrolám a blížící se operaci. Stejně tak jako se tam ještě dlouho nedostanu, protože po operaci nemůžu skoro nic, hlavně nemůžu do moře, takže teď jen vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Trojan: necpat se na surfarku na ktere uz nekdo je Bellsi, tos drzim palce, at se operace povede a at se tam muzes brzy vratit! Jak vidim ty fotky, tak kdybych vedel, ze tam vlastne mam byt, ale nemuzu...by me asi jeblo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Trojan: necpat se na surfarku na ktere uz nekdo je Tak to je přeci jasné i bez tabule, jinak by mohl dotyčný přijít opravdu k nějaké újmě na zdraví Bellsi, tos drzim palce, at se operace povede a at se tam muzes brzy vratit! Jak vidim ty fotky, tak kdybych vedel, ze tam vlastne mam byt, ale nemuzu...by me asi jeblo. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 I tak by se to dalo klidně použít No jinak momentálně žádný , už je to pěkná doba kdy jsem tam byl, bohužel mám nějaké zdravotní problémy a musím být tady, kůli kontrolám a blížící se operaci. Stejně tak jako se tam ještě dlouho nedostanu, protože po operaci nemůžu skoro nic, hlavně nemůžu do moře, takže teď jen vzpomínám. Tak ať se to zdárně co nejdřív dořeší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Moře počká, dej se dohromady...a jinak...fajn baby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Díky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Taky přeju ať se to brzy srovná...! I tak by se to dalo klidně použít No jinak momentálně žádný , už je to pěkná doba kdy jsem tam byl, bohužel mám nějaké zdravotní problémy a musím být tady, kůli kontrolám a blížící se operaci. Stejně tak jako se tam ještě dlouho nedostanu, protože po operaci nemůžu skoro nic, hlavně nemůžu do moře, takže teď jen vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Merry Christmas & Happy New Year Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 asi nejzajímavější PF co jsem viděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 asi nejzajímavější PF co jsem viděl :-) Přidávám se. Originální. Slint... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Parádní PFko .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Nejhezčí PF, které jsem kdy viděl!! Fakt super... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Já moc děkuju vám všem a ať se v následujícím roce daří. A ještě si trošku rejpnu, vždyť jste ode mě jistě něco takového čekali ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 :-) To my moc děkujeme za PF i za celé toto super vlákno!! I Tobě vše nejlepší v Novém roce, hlavně pohodu a zdraví! ...No, a já v něco takového doufal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Samozřejmě čekali...však by to bez pěkného pozadí pro nový rok nešlo...:-) a samozřejmě hodinek..Já moc děkuju vám všem a ať se v následujícím roce daří. A ještě si trošku rejpnu, vždyť jste ode mě jistě něco takového čekali ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Winter Celebration Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 To jako, že už jsi v pohodě a na horách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Michale, jak vidím tvoje fotky, dostávám normálně chuť změnit svůj životní styl interiérového typu na aktivní sportovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 To jako, že už jsi v pohodě a na horách? Vůbec ne, teprve mě propustili domů z nemocnice a doma budu ještě hodně dlouho, ale lepší se to, už na to začínám vidět a i bolest den ode dne ustupuje. Fotky jsou ještě před nemocnicí, ale už jsem je sem nestihl dát, takže proto až teď Michale, jak vidím tvoje fotky, dostávám normálně chuť změnit svůj životní styl interiérového typu na aktivní sportovní No nekecej, že bych tě někdy vytáhl také ven? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se