Daemonultimate Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Paráda!!! Chci taky místo toho šturmujem před vánocemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Mno... Nedivím se, že se vám líbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Hergot to je romantarna! Preju vam to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Díky, za oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Lazy Days with Le Petit Prince Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady něco víc oo autorky této verze knihy a spešl ilustrací viz video Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2020 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Moc pěkná boudička na moc pěkným místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Krásná chata je to v Čechách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Ano je v Čechách a jsem docela rád, že mám momentálně takových boudiček, kam se podívat v záloze víc, protože to bude asi to jediné, kam se podíváme, když za hranice nikoho nepustí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Krásný místo. Já se letos zas tak těšil k moři a bude z toho prd. Ještě že v loni jsem to stihl dvakrát, jako bych to tušil. Takže letos moje dovolená proběhne s největší pravděpodobností na zubařskym křesle a nějaký ty výlety po Čr, protože bude stejně zákaz všeho. Krásný fotky, jak jinak u Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) Inu máme nové fórum, tak to chtělo i nějaké nové hodinky...mám splněno Seiko Grand Cocktail SDGM 001 z povedené řady Brightz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. května 2020 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Hezký Seika a krásný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Ty detaily jsou dechberoucí. Nebo - jak se tu s oblibou říká - kulervoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Krásný fotky moc pěkných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Díky pánové, musím přiznat, že jsem byl vůči tomuto stylu hodinek dřív takový skeptický, nebylo to nikdy ono, ať jsem prubnul cokoliv podobného. Musel jsem do toho asi uzrát, protože nyní mi přijdou úplně skvělé a mám v hlavě hned několik dalších podobných. Očividně jsem si otevřel nové obzory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se