Micey Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Bomba, díky.. akorát mě tak napadá, pak máš mít na pořádný hodinky,když má tvoje paní asi tak desatery plavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Bomba, díky.. akorát mě tak napadá, pak máš mít na pořádný hodinky,když má tvoje paní asi tak desatery plavky V AUS je to bezny odev, prece nebude chodit v jednech cely rok? Zkus to navrhnou manzelce, jedny kalhotky na sezonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Moc pekny fotky,radost pohledet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Přesně tam...tam bych chtěl teď bejt. Paráda a tvoje stránky komplet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Krásně oddechové vlákno, úplně z kompu cítím ten slaný vzduch! Škoda, že jsem sem nezavítal už dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Děkuju vám, jsem rád, že sem stále někdo chodí a neupadne mi ten příběh úplně v zapomnění, stejně tak jsem rád, že se s vámi můžu o to vše podělit a potěšit. Jinak s pořádnými hodinkami to vidím asi takto, podle mě člověk vyhraje, když má hodinky, které ho opravdu baví, užívá si je, má k nim nějaký vztah a díky nim už jiné nepotřebuje a to se mi s těmito podařilo. Od chvíle co je mám se na jiné vůbec nedostává, pořád mě baví a jsem z nich stále nadšený, mám je spjaté s Aus, takže mi jí neustále připomínají a vím, že už nikdy nepůjdou z domu i když k nim něco přibyde ačkoliv nevím jestli vůbec má něco přibývat, to právě kůli těmto hodinkám jsem všechny ostatní prodal, protože jsem je nedal na ruku. Takže tak to vidím já, ano není to žádný zázrak, to moc dobře vím, ale to co od nich chci a co tu někteří hledají už kdo ví jak dlouho mě naprosto splnili a jsem spokojený. Přesně to vidím dneska, když mám na ruce jeden zapůjčený kousek a už od rána jsem nervózní, že na té ruce nejsou mé Magrette a na zapůjčený kousek si pořád ne a ne zvyknout...a abych to dokonal tak Magrette jsem si alespoň sbalil do cestovního pouzdra s sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 A co je ten zapůjčený kousek, pochlub se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Já to pochlubím za něj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Myslim ze hodinky (veci) nejsou to hlavni, ale to co evokuji, zazitky s nimi spojene. Ty jsi to nasel a to ze nestaly statisice je jen pozitivum. Jejich noseni Ti dela radost a to je to hlavni. Uzivej a postuj dalsi fotky pro nas ostatni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Já to pochlubím za něj P1110792.jpg Ano je to tak, díky Honzo Myslim ze hodinky (veci) nejsou to hlavni, ale to co evokuji, zazitky s nimi spojene.Ty jsi to nasel a to ze nestaly statisice je jen pozitivum. Jejich noseni Ti dela radost a to je to hlavni.Uzivej a postuj dalsi fotky pro nas ostatni. To je přesně to o čem mluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) Tak když už jsem je měl doma, jejich asi nejsilnější stránka - lumiTriton & Tiki Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem Bells 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Beaches around the Gold Coast part 2. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Ta poslední koláž je excelentní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Vsechny jsou krasne, ale predposledni a posledni, ty jsou paradni.Ta lavecka pod palmou, dvojice drzici se za ruce, more, horke slunce...vyborne. Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Děkuju vám pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Moc pěkný fotky, ten maják je Byron bay? Pokud ano tak v tom městečku bydlel před 14 lety Paul Hagen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Tak tohle vlákno je pro potěchu oka i duše. Nadšení je cítit nejen z tvého textu, ale i z fotek. Takže jsem se přistihl, jak jen prohlížím jedno foto za druhým a text míjím, takže se k němu musím vracet, abych si přečetl, cos to vlastně fotil Opravdu super pokoukání. Krásná atmosféra - jedno, co, kde a kdy fotíš, máš dobrý cit pro zachycení toho správného okamžiku, světla, stínů a sexy koček Opravdu lahoda pro oko (nemyslím jen ty baby). Doufám, že brzy přihodíš další fotky - mooooc rád se podívám, jelikož v AU, ani NZ jsem nikdy nebyl. A k hodinkám gratuluji Ať slouží a dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Moc pěkný fotky, ten maják je Byron bay? Pokud ano tak v tom městečku bydlel před 14 lety Paul Hagen. Moc děkuji a ano místo uloveno naprosto přesně, je to Byron bay Tak tohle vlákno je pro potěchu oka i duše. Nadšení je cítit nejen z tvého textu, ale i z fotek. Takže jsem se přistihl, jak jen prohlížím jedno foto za druhým a text míjím, takže se k němu musím vracet, abych si přečetl, cos to vlastně fotil Opravdu super pokoukání. Krásná atmosféra - jedno, co, kde a kdy fotíš, máš dobrý cit pro zachycení toho správného okamžiku, světla, stínů a sexy koček Opravdu lahoda pro oko (nemyslím jen ty baby). Doufám, že brzy přihodíš další fotky - mooooc rád se podívám, jelikož v AU, ani NZ jsem nikdy nebyl. A k hodinkám gratuluji Ať slouží a dělají radost. Kdo by ty bláboly také četl že Ne, děkuju za chválu a jsem rád, že se ti ve vlákně líbí, fotky budou samozřejmě nadále přibývat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Kdo by ty bláboly také četl že Ne, děkuju za chválu a jsem rád, že se ti ve vlákně líbí, fotky budou samozřejmě nadále přibývat Žádné bláboly - to fakt ne. Ale je dobré vědět kde a co jsi fotil. Jen jsem se prostě přistihl, kterak hltám fotky a text mne míjí. Tak jsem si to "musel" projet dvakrát - a to vůbec nevadí, když je na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Z těch fotek mne až bolí oči, jak jsou úchvatné.A mimochodem ta slečna se taky povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se