F.B. Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Od milej Ilonky Staller-ovej som kupil Seiko SRP455 aka Blue Monster. Hodinky v super stave za vybornu cenu. Dokonca nebol problem mi ich poslat ani na Island. A nechcel ani prachy, kym hodinky nebudem mat v ruke - s cim som samozrejme nesuhlasil, a cvakol som ich okamzite. No priklad gentlemanskeho jednania, ako sa slusi a patri. Mnohi by sa mohli inspirovat... Skvele jednanie, rychle odoslanie, 10 z 10. Urcite nevajte s Ilonkou obchodovat F.
Hami8 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Přidávám se s kladným hodnocení, naprosto perfektní komunikace, bleskové odeslání ještě před tím, než mu dorazily peníze na účet.Jediné negativum byla diletantská pošta, která doručení neúměrně protáhla, ale za to samozřejmě nemůže.Hodinky jsou parádní a v perfektním stavu, takže za mě určitě doporučení všem ostatním.Díky za obchod!!!
Honza.manta Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Stejný obchod - nechtěl peníze, dokud hodinky nebudu mít v ruce. Nakonec jsme poslali oba okamžitě. Jednoduchá a rychlá domluva a pohodový obchod. Díky.
Begi Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 rychla dohoda, ustretove jednanie. A k tomu aj fajn pokec. Proste Top!
Maxel Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Skvělá domluva a přístup při zprostředkovaném obchodu. Děkuju za to!
Hampejz Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Moc děkuju. Hodně super přístup. Vše na výbornou. Děkuju
Ace84 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Děkuji za první společný obchod. Vše jak má být. Všem doporučuji a těším se i na příště.
LukeD Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Málem bych zapomněl. Domluva na výbornou; navíc mi vyšel vstříc s osobním předáním. Pohodový pokec a předávka. Prostě všechno v naprosté pohodě. Díky!
EpsteinBarr Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 McStinger chcel silou-mocou cislo uctu a hned posielat peniaze, aj ked som este nemal ani len krabicu na zabalenie hodiniek :-)Vsetko na jednotku, vrelo odporucam!
969 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 Děkuji moc - McStinger. V tomto případě se nejednalo o business, ale o pomoc/službu, která pro mě byla zcela dle dohody a zdarma vykonána, ač jsem pro tohoto člena cizím člověkem. Takže obrovsky doporučuji tohoto gentlemana fora a jsem mu nadále velmi vděčný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se