Přejít na obsah

Baselworld 2014 - Omega

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ano, tak to vypadá, že je rozhodnuto... Hodinkami k mým nadcházejícím čtyřicátinám se nejspíše stanou Speedmaster Mark II oranž/šedá.

Nedá se nic dělat, zcela mě to přemohlo... :)

Odesláno

Otázka je, zda Omega a Breitling (popř. další) šlapou špatným směrem, nebo my se díváme špatným směrem (kde bychom je chtěli mít).   :)

Odesláno

z coho tak usudzujes?

Nic v rukávu nemam. Jen pocit. Víc lesku, víc barev, víc milimetrů, víc objemu vs. míň harmonie...

On ten luxus má něco jako alkoholický kopec. Přidáváš, přidáváš a ani nevíš jak a nejednou už to nefunguje.

Odesláno

Nic v rukávu nemam. Jen pocit. Víc lesku, víc barev, víc milimetrů, víc objemu vs. míň harmonie...

On ten luxus má něco jako alkoholický kopec. Přidáváš, přidáváš a ani nevíš jak a nejednou už to nefunguje.

to jsi vyjadril pekne, natesti tady mame spousty jinych vyrobcu, kteri to jedou spis smerem k vetsi technologicke promakanosti a svebytnemu designu a nejdou tolik k radoby vysoke hodinarine a za kazdou cenu novinkam a prehrsli modelu...

Odesláno

On ten luxus má něco jako alkoholický kopec. Přidáváš, přidáváš a ani nevíšo jak a nejednou už to nefunguje.

Mne sa prave zda, ze skor isli od toho pozlatka hlavne technicky dost hore. Rolex zmenil 2 farby, trochu upgradol vyzor SD a zdrazil, alebo zdrazi.
Odesláno

Nevím, tohle jsem nějak nepochopil... Mám dojem, že na světě není moc hodinek se svébytnějším designem než moonwatche. A co se týče technologické vyspělosti, nepřipadají mi Master Co-axial antimagnetic pohony nějak zaostalé. Zrovna tak plán Omegy mít do roku komplet modelů všech řad >15.000 Gauss mi přijde jako docela pokrokový a ve světě docela ojedinělý  :) 

Odesláno (upraveno)

shag, to máš pravdu, u Omegy tu techniku pro základní modely opravdu posunuli. Rolex před pár lety taky udělal novou setrvačku... Zdražujou všichni.

A nepochybně na můj názor má vliv to, že jsem konzerva.

Krakonosh, jistě, ale ty svébytný moonwatche tak úplně nový design nejsou.

Ještě tedy upřesním, bavím s o designu výhradně.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Klikam si klikam a vravim si ... Nic nove pod slnkom,... sirsie,... hrubsie,... drahsie,.... divne farby,... retro modely ujdu,... nasleduju celkom pekne kvarcky,.... za stovku.... coze, kvarcky za stovku?... ale certifikovane ESA/NASA,... aha, tak to potom hej,... inak by totiz boli drahe aj za polovicu :) Takze asi tak. Oproti RLX kde sa len sa iba vyhrali s farbami, Omega v hanbe rozhodne nezostala... ale ja tak setrim na cierne blackbaye :)

Odesláno

Jako Omega do toho slape, jen me prijde, ze mene by mozna bylo vice... Je to urputne, me chybi ta drivejsi elegance ( proto to nekomu pripomina Bcka)

Vzpomel jsem si na Cimrmanovskou tezi o sopce, jez svoji cinnosti zasypala sama sebe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...