Přejít na obsah

Citizen Eco-Drive Satellite Wave F100

Doporučené příspěvky

Odesláno

čistý bezúdržbový purismus, v životnosti a údržbě omezen pravděpodobně jen plastovým páskem, který ovšem nebude těžké vyměnit. Za mne palec nahoru.

Odesláno

Mám problém s nedělí na začátku týdne. Je to pro mě víc nesnesitelné jako měsíc před dnem na většině digitálek. Naklapávací dýnko je taky mínus.

Odesláno

S day problém nemám,chvíli jsem žil tam co týden nedělí začíná,tak jsem si zvyk,ta šílenost s plastem je teda úlet :-) ale moc se mi líbí ten tah,nevím jak moc se mi v reálu bude líbit to vícero zkosení pouzdra.Astron od Seika se mi líbí,co se mi nelíbí je prvopočin od Citizenu,tenhle kousek vypadá tak nějak normálnějc,ale subcifr s day vypadá strašně lacině.Prostě ten jejich fjučr kabát mi nesedí.Víme cenu?

Odesláno

Seiko poněkud zaostává se zmenšováním svého Astronu, Citizen to dokázal nacpat do pouzdra nikoli veterinárních rozměrů.

Celé je to velmi lehký titan.

U mě dobrý ...

Odesláno

Jop, jiná technologie. 

Myslím, že Seiko po pár letech masírování veřejnosti nacpe vnitřnosti Astronu do něčeho taky takhle stylovýho. 

Jinak Citizen jde nahoru, tohle je další model, o který bych od nich měl zájem.

Odesláno

Btw. ta verze s polyuretanovým páskem (case titan + DLC) a modrou na cifru je limitka, 500ks. Obyč. bude ta verze z první fotky (case DLC potažený titan + titan tah), verze se světlým cifrem (case titan bez DLC + titan tah) přijde na podzim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...