stapal Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Tak jsem po roce upgradoval. Bude mě sice chybět funkce GMT, co jsem měl na Longinech, ale Breitling jsem tak nějak chtěl od začátku. Jedná se o limitku v počtu 2000 kusů. Lumi je super a na gumu si pomalu zvykám. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
mlsoun1 Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Tož Ti gratuluji ke krásným hodinkám Nemají chybu. Pořádně si jich užívej a přeji Ti,ať Ti co nejdéle vydrží
African Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Krásná časomira :-) Takže velká gratulace, a ať ti pěkně slouží'
LovecK Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Stano, gratulace i touto cestou. Neboj, nevydrzi dlouho, zacnes zkracovat intervaly mezi nakupy
Daemonultimate Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 (edited) Gratulace k béčkům,na tvých fotkách v tomto vlákně vypadají fakt dobře,tak ať Tě baví co nejdýl.A je to snad nejlepší model,který díky absenci barevného okruží cifru vypadá solidně.A 42mm je bomba. Edited March 30, 2014 by Daemonultimate
stapal Posted March 30, 2014 Author Report Posted March 30, 2014 Stano, gratulace i touto cestou. Neboj, nevydrzi dlouho, zacnes zkracovat intervaly mezi nakupy díky, uvidím jak to bude gradovat. Pravda, že kdyby se objevily Superoceany GMT za rozumnou cenu, tak bych o tom uvažoval...........
stapal Posted March 30, 2014 Author Report Posted March 30, 2014 Gratulace k béčkům,na tvých fotkách v tomto vlákně vypadají fakt dobře,tak ať Tě baví co nejdýl.A je to snad nejlepší model,který díky absenci barevného okruží cifru vypadá solidně.A 42mm je bomba. Díky, foto má na svědomí manželka, která zatím hodinkovou zálibu podporuje
ADIkov Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Su super, gratulacia! Neh vydrzia co najdlhsie. Ako spomina misoo na tahu by asi boli este lepsie alebo na gume ocean racer, tie su super. Ja si ich planujem zaobstarat k SA.
Funthom95 Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Gratuluju:) Ať slouží co nejlíp. Užij si je.
Loni Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Gratulujem! A vzhladom na znacku by sa k nim hodilo nejake Bentley
vendaf Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Už delší dobu o nich uvažuju.....Jsou vážně super. Gratuluji.
Tomak Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Jsou to skvělé hodinky, které mají za tmy lepší čitelnost než bondovky - svítí podobně intenzivně, ale jejich lumi je rozložena mnohem přehledněji. Přeji, ať dělají radost co nejdéle.
RadimNovak Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 Nádherné hodinky! Víc se mi líbí Heritage, ale i tak paráda :-)! Gratuluji!
vojtano Posted April 19, 2014 Report Posted April 19, 2014 Ode me take gratulace. Na zivo vypadaji opravdu dobre. Uzivej si je
Recommended Posts