Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak jsem po roce upgradoval. Bude mě sice chybět funkce GMT, co jsem měl na Longinech, ale Breitling jsem tak nějak chtěl od začátku. 

Jedná se o limitku v počtu 2000 kusů.

Lumi je super a na gumu si pomalu zvykám.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Stano, gratulace i touto cestou. Neboj, nevydrzi dlouho, zacnes zkracovat intervaly mezi nakupy ;)

Posted (edited)

Gratulace k béčkům,na tvých fotkách v tomto vlákně vypadají fakt dobře,tak ať Tě baví co nejdýl.A je to snad nejlepší model,který díky absenci barevného okruží cifru vypadá solidně.A 42mm je bomba.

Edited by Daemonultimate
Posted

Stano, gratulace i touto cestou. Neboj, nevydrzi dlouho, zacnes zkracovat intervaly mezi nakupy ;)

díky, uvidím jak to bude gradovat. Pravda, že kdyby se objevily Superoceany GMT za rozumnou cenu, tak bych o tom uvažoval...........

Posted

Gratulace k béčkům,na tvých fotkách v tomto vlákně vypadají fakt dobře,tak ať Tě baví co nejdýl.A je to snad nejlepší model,který díky absenci barevného okruží cifru vypadá solidně.A 42mm je bomba.

Díky, foto má na svědomí manželka, která zatím hodinkovou zálibu podporuje :D

Posted

Su super, gratulacia! Neh vydrzia co najdlhsie. Ako spomina misoo na tahu by asi boli este lepsie alebo na gume ocean racer, tie su super. Ja si ich planujem zaobstarat k SA.

Posted

Jsou to skvělé hodinky, které mají za tmy lepší čitelnost než bondovky - svítí podobně intenzivně, ale jejich lumi je rozložena mnohem přehledněji. Přeji, ať dělají radost co nejdéle. 

Posted

Nádherné hodinky! Víc se mi líbí Heritage, ale i tak paráda :-)! Gratuluji!