Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem po roce upgradoval. Bude mě sice chybět funkce GMT, co jsem měl na Longinech, ale Breitling jsem tak nějak chtěl od začátku. 

Jedná se o limitku v počtu 2000 kusů.

Lumi je super a na gumu si pomalu zvykám.

post-27036-0-58199700-1396128622_thumb.jpg

post-27036-0-18851500-1396128630_thumb.jpg

post-27036-0-04348600-1396128638_thumb.jpg

post-27036-0-02932600-1396128648_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Gratulace k béčkům,na tvých fotkách v tomto vlákně vypadají fakt dobře,tak ať Tě baví co nejdýl.A je to snad nejlepší model,který díky absenci barevného okruží cifru vypadá solidně.A 42mm je bomba.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Stano, gratulace i touto cestou. Neboj, nevydrzi dlouho, zacnes zkracovat intervaly mezi nakupy ;)

díky, uvidím jak to bude gradovat. Pravda, že kdyby se objevily Superoceany GMT za rozumnou cenu, tak bych o tom uvažoval...........

Odesláno

Gratulace k béčkům,na tvých fotkách v tomto vlákně vypadají fakt dobře,tak ať Tě baví co nejdýl.A je to snad nejlepší model,který díky absenci barevného okruží cifru vypadá solidně.A 42mm je bomba.

Díky, foto má na svědomí manželka, která zatím hodinkovou zálibu podporuje :D

Odesláno

Su super, gratulacia! Neh vydrzia co najdlhsie. Ako spomina misoo na tahu by asi boli este lepsie alebo na gume ocean racer, tie su super. Ja si ich planujem zaobstarat k SA.

Odesláno

Jsou to skvělé hodinky, které mají za tmy lepší čitelnost než bondovky - svítí podobně intenzivně, ale jejich lumi je rozložena mnohem přehledněji. Přeji, ať dělají radost co nejdéle. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...