stapal Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Tak jsem po roce upgradoval. Bude mě sice chybět funkce GMT, co jsem měl na Longinech, ale Breitling jsem tak nějak chtěl od začátku. Jedná se o limitku v počtu 2000 kusů. Lumi je super a na gumu si pomalu zvykám.
mlsoun1 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Tož Ti gratuluji ke krásným hodinkám Nemají chybu. Pořádně si jich užívej a přeji Ti,ať Ti co nejdéle vydrží
African Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Krásná časomira :-) Takže velká gratulace, a ať ti pěkně slouží'
misoo Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Pekne su, gratulujem! Chcelo by to tah...
LovecK Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Stano, gratulace i touto cestou. Neboj, nevydrzi dlouho, zacnes zkracovat intervaly mezi nakupy
Daemonultimate Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 (upraveno) Gratulace k béčkům,na tvých fotkách v tomto vlákně vypadají fakt dobře,tak ať Tě baví co nejdýl.A je to snad nejlepší model,který díky absenci barevného okruží cifru vypadá solidně.A 42mm je bomba. Upraveno 30. března 2014 uživatelem Daemonultimate
stapal Odesláno 30. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Stano, gratulace i touto cestou. Neboj, nevydrzi dlouho, zacnes zkracovat intervaly mezi nakupy díky, uvidím jak to bude gradovat. Pravda, že kdyby se objevily Superoceany GMT za rozumnou cenu, tak bych o tom uvažoval...........
stapal Odesláno 30. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Gratulace k béčkům,na tvých fotkách v tomto vlákně vypadají fakt dobře,tak ať Tě baví co nejdýl.A je to snad nejlepší model,který díky absenci barevného okruží cifru vypadá solidně.A 42mm je bomba. Díky, foto má na svědomí manželka, která zatím hodinkovou zálibu podporuje
ADIkov Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Su super, gratulacia! Neh vydrzia co najdlhsie. Ako spomina misoo na tahu by asi boli este lepsie alebo na gume ocean racer, tie su super. Ja si ich planujem zaobstarat k SA.
Funthom95 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Gratuluju:) Ať slouží co nejlíp. Užij si je.
Loni Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Gratulujem! A vzhladom na znacku by sa k nim hodilo nejake Bentley
vendaf Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Už delší dobu o nich uvažuju.....Jsou vážně super. Gratuluji.
Tomak Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Jsou to skvělé hodinky, které mají za tmy lepší čitelnost než bondovky - svítí podobně intenzivně, ale jejich lumi je rozložena mnohem přehledněji. Přeji, ať dělají radost co nejdéle.
RadimNovak Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Nádherné hodinky! Víc se mi líbí Heritage, ale i tak paráda :-)! Gratuluji!
vojtano Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Ode me take gratulace. Na zivo vypadaji opravdu dobre. Uzivej si je
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se