JiSl Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2023 Transakce proběhla přesně podle dohody a očekávání za příjeného rozhovoru během oběda. Rychlé jednání a technická erudice Znalec a gentelman - doporučuji !!!
OWG Odesláno 24. května 2024 Nahlásit Odesláno 24. května 2024 Rychlá domluva, okamžitá platba, bezproblémový obchod, doporucuji všemi deseti a jsem rad, ze jsem té osobně poznal
Piplík Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2024 Nehodinkový obchod s Vítem proběhl rychle a v pohodě. Mám rád lidi, kteří ví co kupují a je s nimi radost obchodovat. 100% spokojenost. Děkuji.
Brozik Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Naprosto skvělý a rychlý obchod. Vše platilo a fungovalo. Zároveň oceňuji Víta za jeho přínos CZ chrono komunitě v podobě překladů a článků. Obchod s ním mohu jen a jen doporučit. Díky moc!
marektomas98 Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Rychlý obchod. Spokojenost na obou stranách. Kupujícího mohu jen doporučit.
petr4612 Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Rychlá domluva i platba a vše tak jak to má být. Děkuji za obchod a doporučuji ostatním.
Jeronimo Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Také musím moc poděkovat, hlavně za trpělivost a lidský přístup. J.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se