Jump to content

Recommended Posts

Posted

Byl jsem trochu překvapenej, že tento člen tady ještě nemá hodnotící vlákno. Kupoval jsem od Vita jeho překlad Rolex bible a chtěl bych mu tímto poděkovat za poučné čtení, jakož i celkový solidní přístup k celé věci.

Pro ty, kteři se chtěji něco o Rolex Submariner dozvědět nebo se zdokonalit, doporučuju.

Posted

Ja vobec neviem o com tocite.

Ale poriesili sme spolu s Vitom malu spediciu a vsetko v pohodicke.

• 1 month later...
Posted

Také se přidávám. Rychlé a bezproblémové jednání. Jsem velmi spokojený.

Posted

jojo, vít je solidni chrono clen. transakce probehla jiz nejaky ten patek zpet, ale vse na jednicku....rad potkam osobne.

• 2 months later...
Posted

Velmi solidní přístup jak k překladu Rolex knihy tak i k článkům a testům, které sepisuje. Jsem velmi rád, že jsem ho mohl poznat i osobně a též jako partnera pro obchod ho mohu rozhodně doporučit i ostatním.

• 4 weeks later...
Posted

Pripajam sa, mozem len a len odporucit, clovek sa nieco nove dozvie a ja som sa napriklad nakazil Rolex maniou... takze dakujem...

Posted

Vše paráda .. Co jsme se domluvili, platilo. Spokojenost nadmíru . Doporucuju . Díky za obchod

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

S Vítem máme za sebou asi druhej obchod a pokaždé výborná komunikace a blesková platba. Takže za mě naprostá spokojenost a vřele doporučuji

• 1 month later...
Posted

tak dlouho jsem do něj hučel až mi pustil hodinky co jsem chtěl, vše proběhlo na jedničku (poštou), děkuji a doporučuji

• 2 months later...
Posted

Díky za parádní překlad a těším se na další setkání.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Zboží, dohoda, dodání vše na 1AAAAA a nemyslím tím fíkusy z noční směny:-)))

Díky za obchod a samozřejmě doporučuji, vo tom žádná