Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pani potreboval pomoc s vyberom.Rozhodujem sa medzi dvoma modelmi a to:Omega Seamaster Professional Chronometer -Ref:2133.04.24.001.001.

Jedna sa o kompletne balenie,rok 2009,po vylesteni,vycisteni ultrazvukom.Cena je 1599eur.Druhy model nemusim ani predstavovat ide o Seiko MM uplne nove z Nemecka za 1600eur plus posta.Predavajuci je ochotny ist aj na kontrolu do AD Sheron v Ba.

Dakujem za Vase nazory a postrehy.

Odesláno

dovolim si napisat svoj nazor. vcera som mal tu moznost opat dat na ruku seiko MM a napriek mojmu uzkemu zapastiu (16,5) su tieto hodinky prekvapivo nositelne, dokonca sa zmestia aj pod koselu ked sa podari. sam by som siel do nich. seamastery su fajn, prakticky kedykolvek zohnatelne, univerzalnejsie ale MM maju ine gule.  :lol2:

Odesláno

jenom poznámka k těm Seamasterům..

ten inzerát je z bazose..nabízený nějakým "šuflíkarom" z Prievidze...cena vypadá na první pohled lákavá...ale určitě jsou hodně nošené...když je nechal přeleštit/vyčistit (jedná se tedy pouze o optické zhodnocení)..ale nepíše nic o přesnosti chodu...u pět let denně nošených hodinek se může brzo blížit potřeba revize (min. přetesnit potřebovaly už dávno)..revize u AD stojí u tohoto modelu nějakých 500-600 EUR...nechal bych si poslat vytisk z vibrografu včetně hodnot amplitudy

Odesláno

Myslim si ze najviac zalezi co je pre Teba dolezite. Ako velmi ti zalezi na znacke? Dizajne? Cene pri dalsom predaji? Servise? atd. No a potom prichadzaju vsetky iracionalne argumenty. Mne su napriklad ovela 'blizsie' Seamastre a nevahal by som medzi tymito dvoma ani 10 sekund :) 

Odesláno

Dik za postrehy.No na znacke mi nezalezi,hlavne mi ide o kvalitu.Mal som uz Omega PO ale tie mi nesadli na ruku.A pred asi mesiacom-dvomi som pustil Aldovi MM-ka a doteraz si to vycitam:)Zatial som nakloneny ku kupe MM,bud z eshopu z DE alebo na uhrfore.

Pytal som sa ho aj na servis,odpovedal ze sa robi po 4 rokoch a akurat teraz su styri roky:)

Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk

Odesláno (upraveno)

1600 za nove mm so zarukou v eu - o com treba rozmyslat? Mna stali vyse 1700 pred 3 rokmi a isli sem z japonska bez toho aby som ich predtym videl :)

edit: a tak to si bola ty? Olinka olinka.. teraz vyzerame vsetci ze nevieme fotit :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Jeden osobní pohled: Přestože mám Seamastery rád, než si koupit nějaké nošené v ne úplně suprovém stavu, raději bych dal přednost zbrusu novým (a kvalitou velmi dobrým a vzhledným) Marine Masterům.

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Ja to vidim asi tak:

MM300:

+ hezci pouzdro, hezci indexy, hezci rucky, lepsi spona na tahu s mikroregulaci, absence zadniho dynka, absence He-ventilu, lepsi chod lunety, luneta bez vule, vynikajici lumi, pekna datumovka, vrtane diry pro stezejky, lepsi kalibr. Celkove hezci look.

- hardlex (ale da se nahradit safirem), krcek pro korunku jako jeden dil s pouzdrem (da se to opravit, ale je to drahe a pouze v Japonsku), nedostupnost nahradnich dilu  pro kalibr (nejspis pouze Japonsko), nemoznost vymeny vlozky na lunete

PO:

+ safir, servis, prestiz, korunka, vlozka lunety vymenitelna a mene nachylna na poskrabani

:)

edit: jeste k te vlozce lunety, ta praskyrice, kterou je luneta zalita je sice nachylnejsi na skrabance, ale pokud se tak stane, nerusi to vzhled, indexy jsou stale citelne a skrabance je neposkodi. U Omegy to bude rekl bych opacne. Jakmile se skrabne vlozka zrovna na indexu, index se narusi a je to viditelnejsi.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Prozrad zdroj, kde se daji poridit nove MM za 1600 EUR...

V 10. 4. 2014 v 12:35, olinka napsal:

Pani uz je to vyriesene,kupil som MM cez eshop v DE.Super cena a postovne zdarma:)Snad zajtra budu u mna:)

Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...