Návštěvník Snow Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Alpina Alpiner 4 Úplně zase vidím ty staré, perfektní alpiňácké modely někdy z první poloviny minulého desetiletí, které se mi tůze líbily. Chronography tehdy vyzařovaly klasiku sedmdesátých let. Tuším, že jeden, dva kolegové je mají a přiznám se, závidím jim. A že je co. Bohužel se mi nedaří najít nějaký solidní obrázek či ještě lépe fotku, Třeba se nade mnou ten či onen kolega smiluje a připojí foto svých krásných hodinek. zdroj - Watchtime.net?
nickolas Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 No nevypada to veru zle! Jen nechapu tu lunetu...muze mi to prosim nekdo objasnit? Diky.
octaviakk007 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 U Alpiny posledný rok platí čo novinka, to zásah do čierneho. Toto sú hodinky na každodenné nosenie.Len tak ďalej.
octaviakk007 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 pravdepodobne 360 stupňov - kompas ?
lolohh Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Měl jsem pár piv, jsem trochu nalitej, takže mi přijde, že ta osmička v datumovém okénku není zrovna uprostřed. Snad se z toho do zítřka vyspím.
bandicoot Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 (upraveno) Jsou to stupně, ta luneta.A osmička je v šachtě a pro promo "fotku" to nijak neupravili, že by ji třeba posunuli. Upraveno 4. dubna 2014 uživatelem bandicoot
Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 (upraveno) To se povedlo.Parádní pouzdro s korunkou,luneta tak akorát,indexy i barvy.Jsou to pro mně snad první Alpiny bez připomínek.Černý bych bral na tahu,světlý na kůži. Upraveno 4. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník Snow Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 to Daemonultimate - to zírám. Opravdu Ti nevadí ani červená šipčička na vteřinovce? Vždyť Tě přece vždycky tak šeredně iritovala .
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) V 4. 4. 2014 v 21:58, Snow napsal: to Daemonultimate - to zírám. Opravdu Ti nevadí ani červená šipčička na vteřinovce? Vždyť Tě přece vždycky tak šeredně iritovala .:-)Máš opravdu hodinkově-názorový přehled.To bylo jistě to první co jsem hledal,ale právě u tohoto modelu se mi jeví nenápadněji a má smysluplnou konkurenci v GMT ručce,která ji úspěšně přebíjí a zároveň je trianglem nenápadně doplněna.Líběj se mi i v tom,že mě na první pohled napadlo slušný alpiny a ne to,co by mi připomínaly.Strašně se mi líbí indexy i střižený ručky.Také se mi líbí luneta,díky tomu,že není masivní,ji dobře doplňuje ta vnitřní,která zároveň vymezuje prostor k indexům a dává prostor k dvojímu využití. Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate
Kid_A Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 na kuzi vypadaj pekne, ale jiskra nepreskocila:))
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 V 4. 4. 2014 v 19:34, bandicoot napsal: Jsou to stupně, ta luneta. stupně čeho, já se v geometrii moc nevyznám, ale todle by mě fakt zajímalo - co to jako ukazuje
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) Stupne Celsia. 37 uz je zvysena teplota, proto to tam uz neni. Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Zmizík
sashator Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Moc povedený Alpiny (především ty světlý)... sice mi vadí ta (pro mě nepoužitelná) luneta, ale jinak jim nemám co vytknout V 5. 4. 2014 v 18:59, YPO napsal: to je dobrý - kolik to stojípodle odkazu- nechrono verze 1795EUR
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 http://webstore.alpina-watches.com/products/gmt-4-automatic-ref-al-550s5aq6b
Daemonultimate Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 (upraveno) V 17. 7. 2014 v 1:47, maxipesfik napsal: http://webstore.alpina-watches.com/products/gmt-4-automatic-ref-al-550s5aq6bFíku, díky za připomenutí, dívám se na ně a líbí se mi, zkoumám je víc a pořád se mi líbí. Pouzdro 44 se už blíží 45 a to je pro mně moc, zvlášť když jsou jeho tvary velmi podobné s pouzdrem odzkoušených Big Size PO, dokonce i napojení tahu odpovídá. Vypadá to, podle obrázku, že se příjemně zužuje, mohly by se pohodlně nosit. Doufám, že maj mikroregulaci. Upraveno 17. července 2014 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se