Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, potřeboval bych poradit. Když jsem se probíral fotkama v nabídce u Harolda (yobokies), narazil jsem na průhledné dýnko na Suma a od té doby mi leží v hlavě. Na jedné straně si říkám, že u hodinek s WR200 je to nesmysl a vím, že spoustě lidí na potápkách průhled spíš vadí a plné dýnko na Sumách je opravdu velmi zdařilé. Na straně druhé, když vezmu v úvahu, že tyto hodinky nemám prioritně jen k vodě a na koupání, ale i na běžné nošení a 6R15 má zdobený rotor a pokoukání je vcelku pěkné, jako úplná blbost mi to nepřijde.

Tak nevím, jsou to vyhozené peníze a je lepší nechat funkční divery tak, jak jsou a nebo je trochu "odlehčit".

http://s161.photobucket.com/user/yobokies/media/IMG_0671.jpg.html?sort=3&o=16

Tak co myslíte?

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník
Odesláno

Me se to libi, takze za me ano, pokud neztrati nic ze svych vlastnosti, jestli je mas i na potapeni. Navic dobry zpusob, jak Suma odlisit. :-)

Odesláno

Jj. potápět se s nima nehodlám, teda určitě ne s přístrojem a běžné koupání určitě zvládnou. Nechal bych udělat tlakovku, myslím si, že 100WR by neměl být problém.

Odesláno

Vychází to na 39 USD. Tak jsem docela překvapen kladnými reakcemi, spíš jsem čekal negativní postoje. Uvažuju o tom už delší dobu a pokud bych se rozhodl, dám Ti vědět.

Odesláno

ten pruhled vypada fantasticky. a je screw-down ne? takze cachtani ve vode by mel zvladnou v cajku :clap:  akorat prijdes o jakoukoli zaruku od seika (pokud si jeste nejakou mel)  

Odesláno

Tož vypadá to dobře,bylo by to pěkné pokoukáníčko.Pod dýnko šoupneš nové těsnění a pořádně utáhneš.Pokud by jsi se potápěl hlouběji,tak nasadíš plné dýnko a je to vyřízeno.

Že mám Suma rovněž na cestě,tak by se mi to líbilo.Pokud budeš objednávat,tak se rád přidám.

Odesláno

Je to screw-down a myslím si, že by Harold neprodával něco, co by nefungovalo, tedy v tomto případě dýnko na potápky, se kterým by se nedalo jít do vody. Jak jsem psal výše, minimálně WR 100 by neměl být problém. Záruku od Seika již nemám, takže to mne netrápí.

Co se týká hromadné objednávky, bude asi lepší, aby jel každý na svoje triko. 39 USD by měla být finální cena i s poštou za kus, takže společnou objednávkou nic neušetříme, spíš naopak. Harold tyto "drobnosti" posílá v obálce, čímž se vyhneme clu a DPH, ale pokud by toho bylo víc v jedné obálce, bude to asi problém. Ale můžeme se přes SZ nějak domluvit a udělat hromadnou objednávku najednou s tím, že rozešle každému jeho kousek zvlášť na uvedenou adresu.

Odesláno

Asi udělám větší objednávku, vezmu i ten prostřední Oyster tah na následující fotce (jestli půjde na Suma) a safír.

Odesláno

Tak ať je tu trošku negativismu. :)

Průhledné dýnko... na all in house hodinkách dávat něco, co není z fabriky je trochu hřích( ikdyž kdo už má safír, tak je to asi jedno).

Za další, protimagnetická ochrana půjde asi do kytek. Na potápky prostě sklo zespod nepatří, ať si Bond říká, co chce ;)  Ze začátku jsem taky prahnul po průhledu na potápkách, ale vyrostl jsem z toho. Tohle se mi prostě na těhle hodinkách nelíbí :

sumo+display+caseback_83.jpg

Odesláno

..ikdyž kdo už má safír, tak je to asi jedno)...

No právě! Já jsem konzervativní zastánce původního stavu, takže kdyby nebyly upravované, asi bych do toho nešel, takhle je to ale fuk. Původní dýnko lze vrátit vždycky a na průhled se tady, jak vidno, najde dostatek zájemců.

Odesláno

lucid a ggrand: Kluci dík, už jsem si chvíli myslel, že je to dobrej nápad. :)  (ale myslím si to dál :whistling: )

Odesláno

Taky si myslím, že k potápkám se průhledné dýnko moc nehodí. Navíc u automatu toho zase až tak moc k vidění není. U svých pětek jsem se na strojek díval možná prvních 14 dní. Pak už mě to nějak přešlo. Ale vrátit do původního stavu to můžeš vždycky. Pokud o tom uvažuješ už delší dobu, tak to vyzkoušej a budeš mít klid.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...