Návštěvník Snow Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Eberhard & Co. Contograf Eberhard & Co. se svými hodinkami Contograf připojil ke všeobecnému trendu a vytvořil model s odkazem na minulou tvorbu. Vybral si Contograf, divery ze šedesátých let. Pro zajímavost jsem vyhledal fotografii původního modelu, abychom mohli snadno posoudit, jak se dílo zdařilo. Podle připojeného snímku bych řekl, že více než zdařile, ne ? attachment=356385:3.jpg] zdroj - Master-Horologer? 1
instant Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 trufam si povedat ze jedny z najkrajsich Eberhard kuskov za dlhe roky. tie trojminutove indexy su super retro k comu je tam ta cervena 50ka?
Návštěvník Snow Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Nevím. Vidím ji i na původním modelu. Třeba nám někdo poradí. Hodinkám nelze v podstatě co vytknout. Jediné, co mě trápí, i když v podstatě nemusí, nejsem v roli kupujícího, je malá WR, pouhých 50m.
Ohm-Aztec Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Je to pokračování stupnice, která nekončí šedesátkou na 12, ale je cejchována do padesátky.
Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Původní model se mi líbí svou lunetou,červenou datumku považuju za blbost,není to tak důležitá informace,ale tou největší je opravdu WR.
instant Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Je to pokračování stupnice, která nekončí šedesátkou na 12, ale je cejchována do padesátky. tak to som z toho pochopil ze to je tachymetro, ale preco prave 50ka? Maximalna povolena rychlost? Alebo skor nejake vyrocie? to som mal na mysli
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Povedené. http://www.eberhard-co-watches.ch/wp/?barnd=contograf-contograf
Kid_A Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 super prace. diky snowe, tohle je vydareny retro chrono.
Ohm-Aztec Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 tak to som z toho pochopil ze to je tachymetro, ale preco prave 50ka? Maximalna povolena rychlost? Alebo skor nejake vyrocie? to som mal na mysli Je to tak řešeno i na těch původních. Předpokládám, že v té době se nějakou patetickou symbolikou, jaká je v poslední době zvykem, nezaobírali. Prostě označili výrazně konec stupnice...
cigi Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Těžkotonážní chrono !!! Nevidím chybu, i když je mi to trapný přiznat. Takže bych přidal ještě jednu čárku na 12 a ručku sčítače udělal obligátně červenou . Padesátka je logickým pokračováním tachymetrické stupnice - parádní oživení.. Proporce tak dobrý, že pasuje i datumka, funkčně logická hodinová otočná luneta a vůbec nevypadají tak vlezle retro, jak takové remaky mají ve zvyku. Skvělý !! Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem cigi
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Tohle se fakt povedlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 to teda jo,bicompax mám obecně rád,tohle je moc pěkný..
cigi Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) Ke všemu tomu ještě panda s červeným čumáčkem (jazýčkem) - já se picnu, jeden z nejlepších chronografů !! Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem cigi
tano Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Souhlas, kdyz chrona, tak neco takoveho. Fakt parada.
OndraPod Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Cerna, bila, cervena - to se nikdy neomrzi:
Jeremy Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Za mě palec dolů.Eberhard byl vždycky trošku "jiný" - Chrono 4, Temerario nebo Tazio Nuvolari.. Tohle je tuctovej mainstream.
cigi Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 Je to tak, Jeremy, ale jenom, není ono dneska udělat do detailu poctivý chronograf bez frčulí vlastně "jiný" ??
cigi Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Je to tak, Jeremy, ale jenom, není ono dneska udělat do detailu poctivý chronograf bez frčulí vlastně "jiný" ?? Navíc je to jubilejní model, v padesáti je bilancování už přípustné
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se