Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

RSo je IMHO dobrá volba, měl jsem ho, pak nějaký francouze a ke Škodovce jsem se rád vracel... uvažuju přesně stejně, dobře to jede, nikoho to nedráždí, servisy a díly v pohodě a bude to mít i slušnou zůstatkovou cenu za těch 5 let...

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

skvela volba. barvu bych dal bud sedou steel, nebo bilou moon :-)

Viděl jsem to úplně stejně :-) šedá nebo bílá, ale to mi neprošlo, ale vzhledem k tomu, že mi prošlo vše ostatní tak jsem ustoupil... bude černá. Mám taky černé auto a jsem 2x týdně v myčce :-(

Od koho to budeš brat? Kdyz budes chtit porovnat cenu, dej vedet.

Běž do toho eRSa,až budeš mít pocit,že to níž nejde,dej mi konečnou cenu do mailu.Ceníková cena neznamená konečnou,mám možnost poměrně zajímavých slev a bonusů-nenutím,jen nabízím.

Chlapi, oběma mnohokrát děkuji za nabídku. Mám, ale domluvenou slušnou slevu + částečný barter, takže to pro mě je hodně zajímavé.

Odesláno

Hele, a RSo chce manželka nebo ty? Mně nedochází, že si ženská, která v tom autě bude jezdit sama, mezi různými Mercedesy A, Alfami Giulietta, Citroeny DS4/DS5, Fiaty 500, Mini Coopery a podobnými esteticky líbivými auty, vybere zrovna tenhle hranatý sedan. To je v té cenové kategorii, na kterou se dostaneš vymazlením toho RSa, vážně tak marný výběr, aby žena musela jezdit tímhle?

Odesláno

Osobně mi ty nový Octávky přijdou šíleně předražený. Když jsem to před rokem namodeloval tak, jak bych to chtěl, tak jsem se taky dostal na mega. Radši jsem si koupil Superba v plný náloži. Cenový rozdíl už tam je minimální a to auta je o třídu jinde.

Odesláno (upraveno)

Nechci, aby to vyznelo, ze mam neco proti Skodovkam. Naopak. Jsem "koncernovy" fanda a VW ci Skoda jsou me nejcastejsi vozy.

Zaroven se snazim byt realista a holt nova O neni bez chyby a Superb z meho pohledu neni o tridu vyse...

Viktor: a to misto vzadu jen v podelnem smeru, to fakt ocenuju, kdyz me AAA-cka vozi z letiste...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Pokud bych kupoval druhé auto do rodiny, tak bych určitě koupil něco menšího.

Např. již zmíněný Golf GTI nebo Seat Leon Cupra. Stejná technika jako u Octavie, ale s ohledem na to, že se jedná o menší auta, tak s lepšími jízdními vlastnostmi.

My máme doma bohužel jenom jedno auto, neb manželka je neřidič a tak jezdíme Peugeotem 508 GT (někdo ho tady doporučoval a musím říct, že jsem s ním opravdu spokojený), ale kdybych nepotřeboval zavazadlový prostor pro rodinu, tak bych si určitě koupil nějaký Hot Hatch.

Odesláno

V cem je prosimte Superb o tridu jinde krome velikosti (a i to je diskutabilni) a toho, ze se tak sam skatulkuje?

Lepsi vybava (hlavne odvetravane sedacky jsou pro mne na leto nutnost), samozrejme prostor a celkove jak to auto pusobi (minimalne na mne a moje okoli). O autech se da samozrejme hadat do nekonecna, ale ja jsem si nakonec koupil toho Superba a rozhodne z nej mam lepsi pocit nez kdybych mel nejakou Octavii.

Odesláno (upraveno)

Zmineny Leon Cupra nejen ze na okruhu hrave pojezdi Golf GTI, v jednom testu sem videl ze tesne porazil na okruhu i Golf R.

Mezi hot hatchi ted asi nejlepsi volba...a jak sem psal zenam se vesmes libi (led svetla, pekne kola atd).

Otazka je jaky ma kdo potreby...jeden chce auto co vyzehli kazdou diru...dalsi chce rezat zatacky...dneska si vybere kazdy.

Ale pro samotnou zenskou je Octavia RS divna volba...pokud si ji sama nevybrala...

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

Kolega se nechal inspirovat a dneska prijel do prace novym Ackem. Tak jsem se svezl. Vzadu nic moc, ale vpredu je to uzasne. Spickova sedadla, spojka, prevodovka, motor, nahon, vsechno skvele vyladene, uplne sametove, sedi to skvele, uzasne. Mene prakticke, nez Golf, ale skvela stylovka. Kdyby to jeste bylo v sede, nebo sttibrne metle, tak to nema chybu. On to ma taky jako druhe auto do rodiny. asusuvu6.jpg

Odesláno

Kolega se nechal inspirovat a dneska prijel do prace novym Ackem. Tak jsem se svezl. Vzadu nic moc, ale vpredu je to uzasne. Spickova sedadla, spojka, prevodovka, motor, nahon, vsechno skvele vyladene, uplne sametove, sedi to skvele, uzasne. Mene prakticke, nez Golf, ale skvela stylovka. Kdyby to jeste bylo v sede, nebo sttibrne metle, tak to nema chybu. On to ma taky jako druhe auto do rodiny. asusuvu6.jpg

Kdybych mel dat mega za RS, tak to uz radsi koupim Mercedes no

Odesláno (upraveno)

Vetsi MB jsou asi super, ale konkretne to Acko neni nic moc. Chodim kolem jednoho kazdy den do prace, je to holatko temer v zakladu, z venku i zevnitr to vypada prinejlepsim obycejne. Kdyby to nemelo ten znak, tak by se za tim ani nikdo neohlid. Kdyz sem cetl srovnavaci testy, tak v levnejsi specifikaci MB skoncila nejen za A3 ale i Golfem. Na Acku kritizovali zejmena mizerne jizdni vlastnosti, spatny pristup do kufru, spatny pristup na zadni sedadla, horsi dilenske zpracovani interieru a horsi logika a ovladani displaye na stredovem panelu...

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

Jaká je na tu koktu čekací lhůta? Kamoš teď dostal v práci velmi štědrej budget na nový auto, tak si navymášlel Supa v L&K,4x4 DSG a nevím co všechno ještě, v jednom autosalonu mu řekli čekací lhůta 9-11 měsíců, v druhým 11-15 měsíců, tak muříkám, to bude novej superb ty vole... no objednal to, nechápu... 

Odesláno (upraveno)

Mirek: a dal tam benzin??

dlouho se čeká na haldex (půl roku) a pak mám dojem že na ty sedačky co uvádí Cio... pokud JAJA navymýšlel co to dá, tak bych počítal půl roku+

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno (upraveno)

<br /><br /><br /><br />Vetsi MB jsou asi super, ale konkretne to Acko neni nic moc. Chodim kolem jednoho kazdy den do prace, je to holatko temer v zakladu, z venku i zevnitr to vypada prinejlepsim obycejne. Kdyby to nemelo ten znak, tak by se za tim ani nikdo neohlid. Kdyz sem cetl srovnavaci testy, tak v levnejsi specifikaci MB skoncila nejen za A3 ale i Golfem. Na Acku kritizovali zejmena mizerne jizdni vlastnosti, spatny pristup do kufru, spatny pristup na zadni sedadla, horsi dilenske zpracovani interieru a horsi logika a ovladani displaye na stredovem panelu...<br />

Tohle je v primem rozporu s mou dnesni, primou, osobni zkusenosti. Zadne chozeni kolem, nebo casopis. Sedl jsem za volant a jeli to protahnout po okoli. Vybava spise nizsi, ale presto to melo prijemny premium feel vevitr. Interier super, sedadla super, spojka, prevodovka, chovani na silnici super, vsechno hladke, sametove, doladene, sportovno a komfort v idealni rovnovaze, zadni multilink super, zadne bouchani, zadne odskakovani, sedelo to jak prisate. Ovladani, volant, pozice za volantem, posilovac, razeni, budiky a tak, dle meho nazoru, extra trida. Ale taky, jak jsem psal, malo mista vzadu, maly otvor kufru, takze mene prakticke, nez Golf, o tom zadna. Jel jsem i Golf VII a tohle teda melo interier daleko, daleko hezci a modernejsi. 8 kdyz asi ztisnenejsi, sportovnejsi, nic pro sedesatniky. Kvalita zpracovani tak asi na stejno. Socialni golf teda vypada vevnitr daleko hure. Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...