Jump to content

Recommended Posts

Posted

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

otloukánci jsou doma , mají něco do sebe, jen ten tah je zklamání ,ale NATO už je na cestě a mooc pěknej..

Posted

co se ti nezdá na tý fotce- sem ji vybíral asi z pěti a vyhrála :-)))))), ale to bude určitě jen tím mobilem.

a ten tah mě taky nemá rád , vyletěla z něj osička  a úplně zmizela ze světa

Posted

co se ti nezdá na tý fotce- sem ji vybíral asi z pěti a vyhrála :-)))))), ale to bude určitě jen tím mobilem.

a ten tah mě taky nemá rád , vyletěla z něj osička  a úplně zmizela ze světa

To není tahem to je ....no víš čim :-)  Každopádně jich užívej,day-date miluju.

Posted

Dej tahu šanci nosí se super :). Gratulace k super hodinkam :)

• 2 weeks later...
Posted

Po skx-kach se mi stýská. Moc hezký hodinky. Měl jsem tu samou konfiguraci a ten tah si zvykne na ruce:) Bohužel bych je neunosil jinak bych je měl už zas doma 

Posted

Pánové, ještě jednou díky.Po čtrnácti dnech jsme s jubillé opravdu kamarádi - je v pohodě, jako vlastně celé hodinky. Pořád je srovnávám se Sumo, který jsou na první pohled o level výš , ale......,možná časem sesmolím nějakou porovnávací recenzi. Mimochodem přesnost je zatím úžasná ,o co se na ruce zpozdí to doženou v noci na dýnku , takže denně +,-1s.Ač to mají být otloukánci, mám čím dál větší strach , že se jim přihodí něco zlého :-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.