rommir Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. otloukánci jsou doma , mají něco do sebe, jen ten tah je zklamání ,ale NATO už je na cestě a mooc pěknej..
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Why not for all seasons? :-) Nezatracuj ten tah,nejni nic moc ale patří k nim jak prdel na hrnec,rozhodně jim ublíží míň,než tvá fotka :-) ,gratulace k žaponskejm bondovkám,jsou super!!!
rommir Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 co se ti nezdá na tý fotce- sem ji vybíral asi z pěti a vyhrála :-)))))), ale to bude určitě jen tím mobilem. a ten tah mě taky nemá rád , vyletěla z něj osička a úplně zmizela ze světa
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 co se ti nezdá na tý fotce- sem ji vybíral asi z pěti a vyhrála :-)))))), ale to bude určitě jen tím mobilem. a ten tah mě taky nemá rád , vyletěla z něj osička a úplně zmizela ze světaTo není tahem to je ....no víš čim :-) Každopádně jich užívej,day-date miluju.
Filip.J Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Náhodou, hezký jsou. Vlastně ne náhodou...
rommir Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 jojo , vím dobře čím to je ,a určitě si je užiju , díky
Ondrej71 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Dej tahu šanci nosí se super . Gratulace k super hodinkam
rommir Odesláno 11. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Díky. Tah už jsem poladil na mou ruku , a teď už snad budem kamarádi.
SakalMarty Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Mám je taky a nosím je na oysteru, gumě a hadru. Jubiléé mi k nim moc nesedl. Ale hodinky jsou to parádní a jak někdo psal. proč je nenosit celoročně !!! Gratulace
Jony Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Myslím, že nošení bude radost. Gratulace
shotik Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Po skx-kach se mi stýská. Moc hezký hodinky. Měl jsem tu samou konfiguraci a ten tah si zvykne na ruce:) Bohužel bych je neunosil jinak bych je měl už zas doma
rommir Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Pánové, ještě jednou díky.Po čtrnácti dnech jsme s jubillé opravdu kamarádi - je v pohodě, jako vlastně celé hodinky. Pořád je srovnávám se Sumo, který jsou na první pohled o level výš , ale......,možná časem sesmolím nějakou porovnávací recenzi. Mimochodem přesnost je zatím úžasná ,o co se na ruce zpozdí to doženou v noci na dýnku , takže denně +,-1s.Ač to mají být otloukánci, mám čím dál větší strach , že se jim přihodí něco zlého :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
steiner Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Tomu říkám pořádné oživení. WOW! Prokoukly!
shotik Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 to uz jsou jiny fotky nez to v prvnim prispevku pekne
Daemonultimate Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Jen je pořádně opatruj,já je pak od Tebe koupim :-) sluší jim to.
rommir Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Fotky -aparát stejný, ruce stejný, jen to sluníčko dělá divy.A prodávat je nebudu,nikdy:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se