Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Certina DS Limited Edition ? Ole Einar Bj?rndalen zdroj - Zeiteisen? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 ja myslim ze super. zabavny - az bych rekl, ze hravy. a myslim, ze cena bude ferova. super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Svítící terčíky z toho skutečně dělají zábavné hodinky a Certina ukázala, že limitka nutně nemusí být nacpaná nějakými nápadnými prvky, stačí jen drobný odkaz.Bombírovaný cifr a 80h stroj jsou v dnešní době, kdy mám pocit, že se spíš všechno nákladově šulí, pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 to Kid_A - patrně si přehlédl nebo nedočetl. Na konci článečku je cena uvedena, činí 740?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Pockej pockej, jako ze 740 eur ti prijde moc? Nevim, ale me ani ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Limitky od Certiny se mi líběj.A jsou cenově dostupný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Snowe, diky, tak tim spis myslim, ze cena ferova. Stojej jak novy stowy. V 17. 4. 2014 v 4:30, Snow napsal: to Kid_A - patrně si přehlédl nebo nedočetl. Na konci článečku je cena uvedena, činí 740?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) Líbí se mi, je v tom taková "eterňácká" jednoduchost (aspoň já to tak vidím).Zredukoval bych ale množství nápisů. Cena 20.000 Kč mi přijde také OK, s ohledem na to, že mechanické hodinky této značky a např. Tissotu začínají někde u 10.000 Kč. Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Tak ty se mě líbí...Jsou jednoduché, ale zároveň zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Přijdou mi hodně povedený, není to zaprděný jako klasický oblekovky, ta červená to zajímavě oživuje. Škoda tý velikosti, někteří z nás by uvítali tak 43 nebo 44mm, todle je mi malý... JInak pokud má někdo tip na vizuálně podobný ale větší kousky, klidně mi dejte vědět - díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 40 mm bez lunety není zase tak málo. Měl jsem na ruce hodinky k "výročí 125 let značky Certina" a nepůsobily malým dojmem. Ace: 43mm oblekovky např. Edox Les Vauberts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Moc pěkný hodinky- elegantní a přitom díky červeným prvkům i veselý a proto se hned neokoukají, cena i velikost v pořádku... a jelikož Oleho mám rád, tak za mě jednoznačně palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Včera dorazily do Brna k Hanákům a libí se mi víc, než limitka k "výročí 125 let značky Certina". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se