Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zběžně jsem se díval

Ono to vůbec není s tou odolností do nepohody nijak slavné. Trasery se spíš jen tváří jako by byly Military, Professional atd., ale podle údajů jsou spíš tak hodinky do deště, a to kdoví. :gun_bandana:

• Odpovědi 173
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ono to vůbec není s tou odolností do nepohody nijak slavné. Trasery se spíš jen tváří jako by byly Military, Professional atd., ale podle údajů jsou spíš tak hodinky do deště, a to kdoví. :gun_bandana:

A to je Tvá zkušenost??? Ono je tu totiž spousta lidí má a zkušenosti mají přesně opačné.......

Odesláno

evidentně o tom víš houby, mb-microtec vyvinula některé armádní modely (SandY P 590 Type 3 a SandY P 650 Type 6) a vyráběla je pro dodavatele us army (Stocker & Yale), dále veškeré gtls v armádních hodinkách i současných od marathonu jsou od mb.microtec, tato firma má dlouholeté zkušenosti s armádními zakázkami a ve svém brandu Traser to uměli použít - patří mezi nejméně poruchové hodinky se kterými mám zkušenosti.

jdi si dál studovat parametry a rozumy říkej raději do zdi

Odesláno (upraveno)
:D :D traser tak s bídou do mrholení podle "údajů" - ten radek 0303 je sekáč , začínám bejt jeho fanda, ne, že ho nějakej horlivec zabanuje, než rozvine naplno svůj talent ! Upraveno uživatelem cigi
  • po měsících...
Odesláno

Ahojky. Moc se mi líbí Traser Classic Automatic s modrou barvou i když jsem tu četl že svítí míň než ty zelené. A už se asi nedají koupit, nebo víte kde? Chci se zeptat jak je to s přesností za den. Po tom co jsem tady všude četl kritiky na Quartz tak bych chtěl nějaký ty automaty do nepohody, se safírovým sklíčkem a fajn WR, a to tyto hodiny splňují + tritium ručičky. Pokud by to s tou přesností nebylo nic moc. Tak by byly fajn Quartz Traser Classic Alarm Big Date s budíkem. Ještě škoda tý lunety, nejvíc se mi líbí luneta s dělením jak to má Traser GMT. Děkuji za odpovědi

Odesláno (upraveno)

Nazdar, ohledně dostupnosti se nejlépe zeptej zdejšího člena s nickem Kubson, je jedním ze snad dvou obchodních zastoupení Traseru pro ČR. Přesnost je dobrá, před cca dvěma lety dělaly +4 s/den, teď jsou to cca -2 s/den. Mám classic pro se zelenými trubicemi, svítivost modrých je opravdu podstatně nižší, microtec, který je vyrábí, uvádí srovnání svítivosti - zelená 100%, modrá 15% !!! - více zde.

Edit: To už je děs, aspoň v odkazech by se hvězdičkovat nemuselo, překvapivě potom nefungují :(. Místo hvězdiček si v odkaze doplňte H.E.L.L., vážně strašná nadávka :rolleyes:

Upraveno uživatelem chose
Odesláno
Nepoužívá se náhodou v hodinkách ten odstín "ice-blue"? Se svítivostí 60%? armata_PDT_21.gif

Když teď koukám na nightshoty, asi máš pravdu, měl jsem jí v paměti tmavší. I těch 60% je ale bída, za modrou místo zelené bych 40% svítivosti nikdy neobětoval.

Odesláno
Když teď koukám na nightshoty, asi máš pravdu, měl jsem jí v paměti tmavší. I těch 60% je ale bída, za modrou místo zelené bych 40% svítivosti nikdy neobětoval.

Ja mam od Kubsona Modre a staci mi to :-). Pokud zelene sviti vic, tak to uz by me v posteli budily :-D

• po měsících...
Odesláno
Vybrouzdal jsem tenhle model Traserů - Modell P6502 Diver speciální edice "UNTERWASSER"

Zajímavé quartzky......

Myslím, že to byla speciální edice (se safírovým sklem) pro německý potápěčský časopis "unterwasser".

Ale vím, že to byla LE 500 kusů.

• po měsících...
Odesláno
Ahoj, u mě jasně vítězí Classic Chrono Big Date Pro Blue. Jsem rozhodnutej si je koupit jako hodinky pro sport a volný čas (proto volím quartz).

Ty jsou zrovna celkem zajímavý, takový utilitární..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...