Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S tou svítivostí pozor, jak píše YPO, propagační "fotky" jsou více než klamavé. Svítivost zelených je o něco málo vyšší, než lumibrite po 10 minutách od dlouhého nasvícení 100w žárovkou. Na ty modré jsem se ptal Andyho z gnomonwatches.com, a říkal, že svítí podstatně méně, microtec uvádí 60% svítivosti zelených. Se svými classic pro jsem naprosto spokojený, jen ten antireflex by nebyl od věci, zase se s nima dají dělat pěkná prasátka smile.gif

• Odpovědi 173
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Me se zacaly docela libit i tyto, i kdyz bohuzel quartz, ale na sport myslim ujdou: http://www.traserh3watches.com/en/watches/...?kat=2&watch=23 a jsou hodne podobne hodinkam LUMINOX, napr. http://www.luminox.com/catalog/catalog3900.asp Nemaji tyto firmy neco spolecneho?

Jinak na obou odkazech maji vice podobnych typu techto hodinek...

Nejpis nemaji, podobne hodinky dela treba i UZI. Jen vychazeji ze stejne inspirace "Stocker & Yale Sandy P650 Type". Coz byly hodinky oficialne dodavane americke armade.

Odesláno

Taky bych se priklanel ke Classic Automatic Pro... akorat mam furt jakejsi osobni problem s PVD provedenim... prijde mi ze hodinky na denni noseni to byt nemuzou, protoze se to poskrabe (samozrejme ze jedine az na kov ale to se pri kazdodennim noseni stat muze, moje seika co taham porad uz maji skrabancu taky dost hlavne na tahu a spone.).

Odesláno

luminoxům to tritium taky dodává traser

Spíš to Traseru (a možná i Luminoxu, i když se tím na webu nechlubí) dodává mb-microtec.

mb-microtec ag je traser biggrin.gif resp. značka traser patří microtecu wink.gif

Odesláno

Nějak zvlášť se mi nelíbí. Jedny jsem měl a prodal jsem je, kromě svícení v noci nic moc. A navíc tritium je radioaktivní. biggrin.gif

Odesláno

luminoxům to tritium taky dodává traser

Spíš to Traseru (a možná i Luminoxu, i když se tím na webu nechlubí) dodává mb-microtec.

mb-microtec ag je traser biggrin.gif resp. značka traser patří microtecu wink.gif

Áha smile.gif tušil jsem, že tam budou nějaké příbuzenské vztahy.

Odesláno

No, upřímně řečeno si myslím, že ty trasery jsou hnusný do posledního kusu :-)

Me se teda docela libi smile.gif

a wo tom to je.. zaleží tak říkajíc na vkusu každého soudruha, že? wink.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...