moco Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Dovolte abych vám představil moji vstupenku do světa luxusních hodinek. Cesta k nim byla dlouhá a byla okořeněna dlouhým zvažováním velikosti pouzdra, kdy jsem se rozhodoval zda 42mm nebo 46mm a konečná volba padla na 42mm a byla to dobrá volba, hodinky sedí parádně, nosím je celý den a když chci, tak se s nimi i vyspím :-D Hodinky byly doma vystaveny také mou čtyřměsiční nedočkavostí, která byla způsobena služebním pobytem v zahraničí, kde jsem si hodinky skrze manželku zakoupil u AD v Brně.Po nasazení na ruku jsem vše pochopil a došlo k osvícení všeho, o čem jsem tady rok intenzivně četl a nabýval teoretické znalosti. Dokud si člověk takové hodinky nepořídí, tak nemá moc tušení o čem ty chvály tady na hodinky "vyšší" třídy jsou a může jen kroutit hlavou jak si někdo může koupit hodinky v ceně ojetého vozu. Hodinky působí naživo o třídu výš než na fotce, mám z nich skvělý pocit, je to krásný šperk, který rád "žmoulám" v ruce u televize jako růženec.....je to velice uklidňující Pár momentek na závěr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MJ. Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 pěkný, SOH ve 42 se mi taky moc líbítak teď už je jenom podrobit testu při vyvedení na cvičák
Toblin Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Mam rad jednoduche hodinky a tyhle Becka jsou me nejoblibenejsi. Ty same jsem zkousel a mel jsem z nich ten nejlepsi dojem. Kdyz koukam na foto, velikost jsi volil spravne. Krasne klasicke a elegantni potapky, ktere muzes nosit kamkoliv ;-)
panedge Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Parádní béčka..na meshi jsou nejlepší a sedí ti výborně.Gratuluji.
Ondoni Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Za mě rozhodně nejhezčí béčka (když nepočítám vintage). Tak jsem je kdysi chtěl a možná pořád chci Užívej si jich!
LovecK Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Pěkné B! Velikost zvolena správně, 46 by bylo moc.
moco Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 pěkný, SOH ve 42 se mi taky moc líbítak teď už je jenom podrobit testu při vyvedení na cvičák Na "válečné" území je jich škoda, ale na výšlap do lesa určitě pujdou....mám pro ně k tomuto účelu pěkný kožený NATO a bond NATO strap.
Tomak Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Parádní kousek, zřejmě nejhezčí Béčka. Ten příměr k růženci je trefnej, taky to mám ve zvyku ;-) Jak jsou na tom s přesností?
moco Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Děkuji za kladné ohlasy, z rozměrů jsem měl největší obavy, protože jsem si je před odjezdem do zahraničí nevyzkoušel a prakticky jsem nákup realizoval na teoretické rovině. Shlédnul jsem nespočet živých fotografií na zápěstí, nespočet videí a pročetl jsem mnoho diskuzí....byly to nervy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Parádní kousek, zřejmě nejhezčí Béčka. Ten příměr k růženci je trefnej, taky to mám ve zvyku ;-) Jak jsou na tom s přesností? První den dělaly 10s/den, pak 8s/den a teď jsem to 2dny neměřil....abych pravdu řekl, tak první 2-3 měsíce to nebudu řešit, hodinky jsou v záběhu.
Paja111 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Pro me osobne nejhezci becka - jednoducha, cista, krasna!!! Velka gratulace s trochou zavisti...:-)
Chosef76 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Béčka obecně nemusím, možná proto SOH, která jsou " nejmíň béčková" ( nepřeplácaná) se mi jako jediná líbí. Velikost si trefil, 42mm Ti sedí akorátně... Gratuluji. ;-)
brnakp Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Gratuluju! Sledoval jsem tvoje vybírání správné velikosti 42 x 46, musím uznat, že jsi volil naprosto správně :-)
Denjl Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 tyhle Béčka jsou na meshi suprové, parádně Ti sedne i ta velikost... užívej a foť Dan
Rolficzech Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Béčka obecně nemusím, možná proto SOH, která jsou " nejmíň béčková" ( nepřeplácaná) se mi jako jediná líbí. Velikost si trefil, 42mm Ti sedí akorátně... Gratuluji. ;-) Chosef to trefil přesně! Do doby než se objevily SOH mě nechávaly Béčka naprosto klidným. SOH na meshi mě nedávají spát... Super výběr!
emef Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Jak už tady zaznělo několikrát, nejmíň béčkový, proto nejkrásnější Béčka. Užívej, závidim!
moco Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Chosef to trefil přesně! Do doby než se objevily SOH mě nechávaly Béčka naprosto klidným. SOH na meshi mě nedávají spát... Super výběr!Kdyz jsem uvidel jednoduche a ciste Becka na meshi tak me chytly za srdce. Ano, tou jednoduchosti paradoxne vycnivaji
misoo Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Gratulujem, naj Bcka, sedia ti vyborne, uzivaj dlho a dobre!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se