Radek Cigi Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října před 21 minutami, Prochy68 napsal: A na hory nosis co? Kdybych tam chodil, tak asi to samé . Bydlím na Šumavě a místní lesy a kopečky mi stačí. Jsem tu ale nějak omylem, zbožňuju moře . 3
African Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října 1 hour ago, Radek Cigi said: Tak jsem na ně zvědav... Doufám, že to nebude průser ?! To je super bota, ta už by nějaký ten kopec zkousla 1
paro Odesláno sobota v 19:51 Nahlásit Odesláno sobota v 19:51 My je máme na HS jako pracovní. Zatím bez výhradSent from my iPad using Tapatalk 2
African Odesláno pondělí v 12:37 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:37 (upraveno) On 10/30/2025 at 10:14 AM, Prochy68 said: Mne uz to prijde jako docela drahy testovani......a kdyz se povedou a koupis za 3 roky stejnej inovovanej model, tak uz budou stat nejspis za h..... . Ale jo, zijeme jen jednou Jsem ty Hanwagy objednal už jen proto, abych viděl co za ty nekřesťanský prašule nabízí...budou muset být hodně dobrý, aby mě ukecali, tak Vám dám pak věděti moje pocity Zároveň mi kluci nabídli Salewy MTN trainery 2 za trojáka, což jsem neodolal a vzal je taky, protože normálně jdou přes čtyřku. Měl jsem je dvakrát, perfektně se nosí, podrážka drží jak přibytá, ale kvalita taky žádná hitparáda....vydrží něco kolem roku a půl. Vždycky se mi pak začali trhat od děrování kaniček směrem dolů k podrážce. Tady to je trochu jinak řešené, tak uvidíme, ale ony všeobecně ty Salewy toho moc nevydrží. Upraveno pondělí v 12:38 uživatelem African 1 3
African Odesláno středa v 11:42 Nahlásit Odesláno středa v 11:42 První várka dorazila, pohodlné a hodně masa na podrážce, to mám rád Změnili šněrování a střih vrchního materiálu, každopádně za trojku nekupte to....i kdyby vydrželi pouhý rok. 1
African Odesláno středa v 16:26 Nahlásit Odesláno středa v 16:26 Hanwag dorazil a vypadá to na velmi dobrou botu, použité materiály na hodně vysoké úrovni a řekl bych že ta bota toho vydrží opravdu hodně... navíc Made in Croatia Jazyk mají fajnově řešený že se do boty leze jedna báseň a dají se velmi pěkně stáhnout, mega pohodlné ač jsem tomu právě kvůli ohlému jazyku v botě moc nevěřil. Samozřejmě se jedná o tvrdou botu, takže se prošlápnout trochu bude muset. Akorát jsem netrefil velikost, je číselně větší než třeba La Sportiva. Ale všechno špatný pro něco lepší, snad číslo které mi bude jsem hned sehnal za 5.000,- na outdoorweb. Slíbili že do týdne bude, tak to ještě zkusím. Ale na první pohled, za ty prachy hodně muziky. https://www.outdoorweb.cz/Makra-Pro-Low-GTX-Asphalt-Red 1 1
Prochy68 Odesláno včera v 06:58 Nahlásit Odesláno včera v 06:58 Nejsou to žádný trekovky, vzal jsem je na podzimní venčení do příměstskyho lesa. Teď je tahám tejden v ceskosaskem Švýcarsku a max spokojenost. A hlavně mají koženou podšívku. Uvidím co vydrží...
African Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Hanwag mi není letos souzen Dobrý den, píši Vám ohledně Vaší objednávky č. .... na outdoorweb.cz. Předem se velice omlouvám za komplikace, ale právě jsem byla informována od kolegů ze skladu, že se během Makra Pro Low GTX Asphalt/Red doprodala Vámi objednaná velikost a na eshopu nestihl náš systém včas vypnout. Bohužel tato velikost již není v této barvě k dispozici ani u distributora. V případě, že byste vybral jinou alternativu z naší nabídky, nabízím pak na ni dodatečnou slevu 10%
Kluk jako buk Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Na druhou stranu docela dobré jednání od nich.
African Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Just now, Kluk jako buk said: Na druhou stranu docela dobré jednání od nich. To určitě, jsou tam na pohodu
paro Odesláno před 26 minutami Nahlásit Odesláno před 26 minutami @African Používám Hanwagy jako pracovní boty a vydrží fakt hodně. Jen mají jiné kopyto, takže se musí vyzkoušet. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se