JakubS Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června před 23 hodinami, Moty napsal: Klidně necivilní, mám rád barvy, takže černý a šedý ne, Jak sou ty HOKA velikostně, je to jak adidas, že nabíze třetinový velikosti? (44 2/3) Díky měření od @Prochy68 jsem to trefil na první pokus, vzal jsem stejnou velikost jako beru Adidas. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Příprava na Tatry Přes dvacet let staré Hanwag Alaska. Naprosto ultimátní boty Za tu dobu jednou nová podrážka ve Zlíně (teď se dívám, že jsou na nové adrese). Vibram se po více než 10 letech prostě rozpadl .... https://restday.cz/ Doporučuji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června DHL point je v predajni s pracovnymi pomôckami, a popri robotníckych špeciáloch som popri čakaní na balík uvidel toto. Značka Safety Jogger mi nič nehovorí . Na nohe sú ale pohodlné a podrážka je fakt ako vankúš. Na prechádzky so psom určite ok a podla popisu sú to normálne trekove boty (62 €). Za tú cenu snáď niečo málo vydržia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Dneska mě neskutečně podržely a ještě jsem konečně měl možnost vyzkoušet gtx ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Salewa semafor v Alpách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Tak jsem na ně zvědavěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Tak jsem na ně zvědavěj Kde si ich bral? Zrovna potrebujem dokúpiť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července @wawrik forhike.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Pánové, máte zkušenosti, poraďte. Když mám u Sportivy nějakou velikost ve vysokých TX5, bude mi sedět stejná velikost u Cyklonů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července před 4 hodinami, paya01 napsal: Pánové, máte zkušenosti, poraďte. Když mám u Sportivy nějakou velikost ve vysokých TX5, bude mi sedět stejná velikost u Cyklonů? Mám čtvery LS od vysokohorské boty po běžecké a všechny stejná velikost, takže dle mého by měli..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července TX5 a 2x ultraraptor a taky stejna velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července (upraveno) Otázka veľkostí je teda dosť individuálna. Už sme sa tu o tom bavili. Cyklony sú špeciál topánka, s iným kopytom, na to pozor. Ja mám Cyklony a môžem povedať, že napr. u LaS Helios mi sedeli EU 44.5 a dokonca by som vzal aj EU44, u Bolder X 44.5EU, ale u Cyklon mi sedeli na naklonenej plošine až EU45! A v reále sa mi to len potvrdilo. Upraveno 14. července uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Tak mohlo by se trochu ochladit na ten prošlap úplně letní bota to není Za měsíc Švajc a ještě to není ono .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Kdybys je měl sebou v Egyptě na noze, tak by sis tel liboval jaký je tu pocasicko na rozchazeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Kdybys je měl sebou v Egyptě na noze, tak by sis tel liboval jaký je tu pocasicko na rozchazeni To už bych ale žádné nohy neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Další kousek do botníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července LaSportiva TX4 320 km pěšky do Santiaga byl slušnej test. Možná zbytečně ,,těžký” boty na tenhle výlet, ale jinak šlapaly super. Puchýře jen dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Já dneska vytáhl ty nový Bouldery ale na nic delsiho to nebude, ta špička je pro me vražedne úzká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července @Lou Co počasí, horko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Prochy: Právěže vůbec. Šli jsme přes Asturii a Galicii. 24-26 stupňů. Absolutní luxus. O to horší byl návrat domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se