walter10 Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Šestá sezona s botkama Scarpa Mojito... Jasně, nejsou to moje jediné, ale jedny z nejoblíbenějších určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července před 17 hodinami, Lou napsal: Prochy: Právěže vůbec. Šli jsme přes Asturii a Galicii. 24-26 stupňů. Absolutní luxus. O to horší byl návrat domů Já bych si dovedl představit ještě vetsi chladno, ale pořád lepší než 30+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Mate zkušenost s touto stránkou? https://www.bergzeit.cz/p/la-sportiva-mens-cyklon-shoe/3008890/?ads_cha_gr=generic_paid_shopping&gad_source=1&gbraid=0AAAAADoTlRQonWEFqGi0tUnOBfmggD76z&gclid=CjwKCAjwnqK1BhBvEiwAi7o0X0g4OfUfcw2CNMcg0jTOCJlsea-JFNLKTvRy2ZBtp4JCQn8wmscT-xoCQK4QAvD_BwE diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 1 hodinou, Moty napsal: Mate zkušenost s touto stránkou? https://www.bergzeit.cz/p/la-sportiva-mens-cyklon-shoe/3008890/?ads_cha_gr=generic_paid_shopping&gad_source=1&gbraid=0AAAAADoTlRQonWEFqGi0tUnOBfmggD76z&gclid=CjwKCAjwnqK1BhBvEiwAi7o0X0g4OfUfcw2CNMcg0jTOCJlsea-JFNLKTvRy2ZBtp4JCQn8wmscT-xoCQK4QAvD_BwE diky Niekoľkokrát som nakupoval cez bergzeit.de, vždy všetko v poriadku, je to overený, kvalitný e-shop. Ako si tam dostal mutáciu bergzeit.cz? Na ich stránke nevidím túto možnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 11 hodinami, StanoBare napsal: Niekoľkokrát som nakupoval cez bergzeit.de, vždy všetko v poriadku, je to overený, kvalitný e-shop. Ako si tam dostal mutáciu bergzeit.cz? Na ich stránke nevidím túto možnosť. Normálně mi to vyhodil google po zadání typu bot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Drzitelem domeny je Bergzeit GmbH, takze by to melo byt cajk v tomhle smeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Poľský 8a má takisto domény pre rôzne krajiny(8a.cz, 8a.sk), ale aj web je potom celý v tejto jazykovej mutácii. Tu u bergzeit.cz to tak nie je. Objednával by som v tomto prípade radšej cez bergzeit.de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Jsou v pohodě, mám z tama skialpy a bez problémů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Lézt po skalách po dešti, není dobrý nápad, ale brodění i blátivé skluzavky dolů, bez ztráty kytičky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Co tyhle Brooksy? Pan mi je nabizel v Endorfin factory v Jablonci, ze s nima beha a ze dobry, mel sem je tak 10min a pocit dobrejhttps://www.best4run.cz/brooks-cascadia-17-panske/?variantId=382458&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwtsy1BhD7ARIsAHOi4xZ1IKVt3GLW1oE3EbvkqEOWWIIKyNlgCzec3ta06KAzdwsY9aw6d68aAm5IEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Za ty prachy se dají sehnat Hoka Speedgoat 5, i když tyhle vypadají celkem univerzálně. Případně kámoš si teď pochvaluje Topo Athletic, jako prodyšná alternativa pro milovníky nulového dropu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna co je drop? Chci to/potrebuju to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) Drop je rozdiel výšky podrážky medzi pätou a špičkou, od toho potom závisí sklon topánky, či je rovná, alebo ako veľmi je sklonená k špičke Nulový drop = rozdiel je 0mm = päta i špička sú v rovnakej výške, Nízky alebo minimál drop = cca do 4mm = päta je vyššie od špičky o tých 4mm. Stredný drop = 5-8mm - najbežnejší, ním nič nepokazíš. Vysoký drop = 9-10mm a viac - už pre nášľap bližšie k strednej časti chodidla, alebo priamu cez pätu, vysoké tlmenie pre vyššiu kilometráž. Náklon topánky napomáha pri odvaľovaní nášľapu. Zo skúseností si myslím, že 10mm je akurát. Výber dropu potom závisí, aký štýl behu preferuješ. Ak máš násľap viac cez pätu, tak je lepšie mať v tejto časti vyššie tlmenie = drop povedzme od 8mm vyššie. Nulový drop podporuje prirodzený nášľap, ale to už treba mať niečo odbehané, aby si vedel posúdiť, čo ti je lepšie, mne nulový nerobil dobre pri vyššej kilometráži, preferujem drop cca 8mm, max 10mm. To sú základné veci, ak vyberáš topánky v tejto kategórii bežeckých, alebo trail bežeckých topánok. Brooks majú dobré modely, neboli tak známe, aspoň tu u nás, ale poslednou dobou šli dosť dopredu viď modely Catamount, či Divide, ktoré sa aktuálkne objavujú aj v rebríčkoch naj trail topánok. Upraveno 7. srpna uživatelem StanoBare 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna já používám OnCloud, za mě super pohodlné a krásně tlumí, minulý týden mi dorazily tyhle, jsem na ně zvědavej, je fakt, že bláto z nich nepůjde snadno... tyhle nemají ty komůrky průchozí, ale uzavřené, tak je to takový sběrač vzorků, kde člověk chodil... jen u velikostí si člověk musí dát pozor, protože mám od nich troje různé modely bot a pokaždé jsem musel vzít jinou velikost (41, 42 a tyhle mám 42,5) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Tak nakonec La Sportiva ProdigioByl sem v Hudaci tak pul hodiny, sikovna pani se mi venovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna (upraveno) V 19. 6. 2024 v 13:57, Steke_m napsal: No hele uvidíme, ale nečekám s tím nějaké velké problémy, protože ono to různě pruží, takže pokud tam už fakt zateče, tak to pak po vyschnutí vypadá. Celá bota je otíratelná hadrem, takže bláto dá. Uvnitř je jakoby ponožka, ale svršek je nějaký tužší mix. Za pár dní dostanou v Rakousku, tak jsem zvědav jak obstojí. Tak pro info, kdyby se někdo rozhodoval. Boty tahám skoro každý den ven (procházky s dětma, běh, řídím v nich). Mají za sebou Rakousko a Krušné hory. Zatím jsem naprosto spokojen a lepší botu tohoto určení jsem neměl. Sedí mi skvěle, cítím se v ní super, chození v horách jsem si užíval. Tak uvidíme jak to bude pokračovat, protože soused mě strašil s brzkým prochozením, tak uvidíme dál. Upraveno 9. srpna uživatelem Steke_m Příloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna (upraveno) před 4 hodinami, Moty napsal: Tak nakonec La Sportiva Prodigio Byl sem v Hudaci tak pul hodiny, sikovna pani se mi venovala Uch, tak na to, že si ešte nedávno netušil, čo to je drop u topánok, tak z fleku hneď jedna z vlajkových trail bežeckých lodí LaSportivy. Ak teda sadli, tak niet čo riešiť. Upraveno 9. srpna uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 19 hodinami, StanoBare napsal: Uch, tak na to, že si ešte nedávno netušil, čo to je drop u topánok, tak z fleku hneď jedna z vlajkových trail bežeckých lodí LaSportivy. Ak teda sadli, tak niet čo riešiť. To netuším furt nicméně dal jsme na zkoušku večer běh a nějakou lehčí chůzi a myslím, ze sme si sedli, těším se na nejakej těžší terén, Škoda, ze dneska skončila dovolená v Krkonoších, jako když sem si přečetl hodnocení, ze to sou boty na horské ultramaratony, tak mi klesla čelist, ale ta prodavačka říkala, ze sou velice pohodlný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna (upraveno) Myslím si, že toto sú topánky ku ktorým treba "dospieť" = mať niečo za sebou, aby človek vedel oceniť tie výhody, aby to nebolo len o tom, že sú pohodlné, aj keď to je podstatná, ale predsa základná vec a zvlášť u týchto vyšších radách na ultrabehy. Či už to niekomu sadne je individuálna vec. Príde mi to jednoducho zvláštne, nevedieť čo je drop a šup idem hneď do špeciál naj modelu. Ale to je jedno, neber to v zlom, ako som písal, ak ti sadli niet čo riešiť. Potom, ak budeš môcť, napíš po čase postrehy z nich, nepoznám nikoho, kto by ich mal, tak len pre zaujímavosť, ako na teba budú pôsobiť po nejakej dobe používania. V tomto segmente sú vraj ešte lepšie Salomony S/lab Ultra3, ale aj na Prodigio som čítal chvály, tak som aj zvedavý. Upraveno 10. srpna uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Boty na horské ultramaratony, které promoknou za 30 vteřin. Tak hodně štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se