Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějakou khaki snad budou mít, když bude nejhůře, tak černej

Ja mel vzdy cernej a narazel jsem max jeste na modrou.

Odesláno

Ja doporucim taky Deuter. Mam Act Trail Pro 40 a je vane super. Libi se mi, jak je ergonomicky reseny a perfektne sedi na zadech. Dalsi vec je, ze ho pouzivam jako fotobatoh. Predni kapsa je totiz super na umisteni zrcadlovky s objektivem 15-85mm :)

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, nechce někdo moje La Sportiva Boulder X, záruka 5/2020 (Hudy sport)? Jsou fajn, ale využil jsem je jen 14dní v Jeseníkách a v dohledné době chci pořídit spíše něco látkového od salomonu. Stav 99%, na nohu 29,5m (jsou to myslím eu47...Ital). Za dvojku přes SZ.

https://www.hudy.cz/turisticka_obuv_panska/la-sportiva-boulder-x,33969-red.html

Upraveno uživatelem moco
Odesláno (upraveno)

Tak mě z homemetroušskýho vlákna sandálků a šupáčků ( :cheers: ) vyhnali sem, mezi křuskaře. Takže dávám levnou typu na pracovní boty/ pohorky.

V cenovce 1400,- jsem je před 14. dny koupil, a minulý týden nachodil cca 15-17km denně v terénu Beskyd- Bystřička, Rožnov, Pustevny, a Lysá. 

Zvládly to bez problémů i nohy vypadají použitelně  :thumbsup_anim:

Koupeno v pracovních potřebách, kde byly skladem i v "pánské velikosti" 48

Kolik vydrží dál, uvidíme. Za 14 dnů je zřejmě ještě vytáhnu na Boží dar do Krušných. 

Zřejmě ale skončí v "těžké pracovní šichtě" na zahradě, jsou to spíš dříči, než repre pohorky, ale překvapily svou pohodlností.

post-205-0-58177100-1532952095_thumb.jpg

post-205-0-27644100-1532952106_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno (upraveno)

Radime, rozhodne nevypadaji uplne spatne a urco neco vydrzi, jen bych se obaval podesve, ktera je delana spise na vylitou tekutinu ( chemikalie, benzin,.... ) a na kamenech to bude klouzacka. Taky budou asi celkove tuzsi, coz bys poznal az po tezkem treku.

Ale celkove bych se jich nebal.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Tužší jsou, ale při mé váze změkne všechno :) z podrážky jsem upřimně překvapen- lesní vlhké úseky, tekoucí voda na kamení... vše ok bez prokluzu. Uvidím co ta černá síťovina na svršku, to bude asi nejslabší článek. Cena/ výmkon- za mě dobrý.

Odesláno

Ta sitovina si myslim neco vydrzi, ne nadarmo jsou to pracovky. A dalsi nemusis resit- tu usen bys asi nenaimpregnoval. A vahu neresim, musej vydrzet poradnou zatez i tak :-)).

Odesláno

Ještě se zeptám na takový detail:

Řešíte nějak vložky do bot? Na "těžkých" Asolách sem měl pořád původní, ale když sem je nechal podrazit v Restday ( ano, reklama, zaslouží si ji) tak mi tam nabídli gelovky. Je o úplně jiný level, pod patou je gelový polštář, a pod "bříškama" ve předu zespod plastová část na zesílení. Zvrchu potom příjemná mechovka. 

Tady u těch pracovek ( výše postovaných) je vepředu, ozdobný šev, který samozřejmě způsobil pliskýř na šlapě..

Tak než pojedu do Restay Zlín ( ano, opět reklama), máte nějakou jinou typu na tuto důležitou součástku?

Odesláno

Radime, osobně používám gelovky ( z Rock pointu či Hudy ), přesnou značku ti ted neřeknu.

A není ten došlap "jak na vodě" ? Já mám zatím gel jen pod patou a je to jak do peřinky. Takže vzít ty s gelem i pod ploskou?

Odesláno

A není ten došlap "jak na vodě" ? Já mám zatím gel jen pod patou a je to jak do peřinky. Takže vzít ty s gelem i pod ploskou?

Mám je i pod ploskou a jsem s nima spokojenej, žádnej otlak nic ( posuv či blbej pocit nemám a to si troufám tvrdit, že budu mít figuru dost podobnou tvé :-)).

Odesláno

Mám je i pod ploskou a jsem s nima spokojenej, žádnej otlak nic ( posuv či blbej pocit nemám a to si troufám tvrdit, že budu mít figuru dost podobnou tvé :-)).

Tak dám na tebe. Za 14 dnů jedu do Krušek, tam budou ty lehké treky stačit, jen je vyladím stélkou.

Odesláno

Já dokaď to jde, jdu v takových sportovnich candálech, Source. Pohodlny, vzdušný, jen občas mi tam zapadne kamínek a musim vytřepat. A pak když uz začne náročnej, kamenitej terén, tak se přezouvám do kotníkových Lasportiv. Znám kluky co ty Source nesunadají z nohy od konce března do konce října. Já zas nedám dopustit na nike žabky co mám tak 10 let, 3x spravovaný. Zkoušel jsem x dalších, ale řádný nejsou takový. Nevím co budu dělat až spravit nepůjdou.Tyhle už jsem v nabídce nike nenašel. Od Lasportivy mám asi nejvíc kusů oblečení, ale krom bot nejsem moc spokojen s kvalitou. Barvicky, střih, ok,ale material nevím. Nový triko po 3 dnech s plnou polní -  totálně sedřený rameno byt ty ramena byly trochu vyztužený,kraťasy něco podobného,o bundě taky nemohu říct, že bych ji někomu vyloženě doporučil. Nevím no. Máte někdo podobnou zkušenost? Nebo jsem jen měl smůlu na kus? Přítelka preferovala Mammuta, pak si koupila kvůli mě par kousku Lasportivy a vráti se zas k Mammutu...

Odesláno

Mám to dost podobně u funkčního prádla- na Moiru nedám dopustit ( zkoušel jsem toho už poměrně dost, ale buď to skoro vůbec nic nevydrželo, nebo mi to nějak nesedělo ). U bundy jedině Mammut ( ale např. kratasy preferuju jedině vojenské, dělané z US kalhot, na jiné si nějak ne a ne zvyknout ).    

Odesláno

JJ Moira je dobra, spokojen jsem i s Devoldem. Moira trika nosím pod košile a paradoxně mě stojí o dost víc než pěkná kvalitní košile( MT Lewin apod. nepočítám košili na míru). :-)

Odesláno

Tak jsem se rozhodl lítat po horách v salomon speedcross 4 s GTX (v záloze jsou doma ještě Hanwag Alaska na zimu), snad už s tímhle kombem budu spoko....a kuncák7 bude taky spoko :)

post-23865-0-10903900-1533040347_thumb.jpeg

Odesláno

Ja ti dekuji a posouvam je ocima od vas ke me. V nedeli planuju lehkej vyslap smer Mala Amerika a planuju je vzit sebou :-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...