Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

prihodim jednu svoji - strasne prijemny na ruce, narozdil od vsech stavajicich kaucuku, co HIRSCH produkuje...

me diky Bakerovi - spolehlivy to zdroj :)

post-22460-0-35426400-1405028930_thumb.jpg

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Dnes jsem konecne "nahodil" zlatohnedou verzi Performance James. Velmi prijemne a pro mne osobne velmi potesujici setkani s kaucukem. Mam hodne potiva zapesti, ale dnes se vse krasne odvetralo. Dekuji Strapshopu!

Az udelam peknou fotku s mymi Portugaly, tak samozrejme dodam

Odesláno

Dnes jsem konecne "nahodil" zlatohnedou verzi Performance James. Velmi prijemne a pro mne osobne velmi potesujici setkani s kaucukem. Mam hodne potiva zapesti, ale dnes se vse krasne odvetralo. Dekuji Strapshopu!

Az udelam peknou fotku s mymi Portugaly, tak samozrejme dodam

Tak jsem narychlo nafotil koňakový hirsch performance. Dnes testovano ve slusnem horku a je to opravdu pohoda.

post-21151-0-38664200-1406490573_thumb.jpg

Odesláno

Zajímalo by mě, co je to za plast, že stojí takový ranec.

Vždyť výrobní cena plastu, oproti celokoženému řemenu, musí být nestovnatelně nižší.

Ale jinak se mi líbí.

Odesláno (upraveno)

Zajímalo by mě, co je to za plast, že stojí takový ranec.

Vždyť výrobní cena plastu, oproti celokoženému řemenu, musí být nestovnatelně nižší.

Ale jinak se mi líbí.

ten 'plast' je prirodni kaucuk. a pri cene, za kterou se prodavaji dobre kaucukove remeny, HIRSCH performance nestoji az 'takovy ranec'...

edit: kozeny remen taky koupis za 2 kila nebo za tri litry...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Mám George a je super.

Dneska v horku, celý den chození v ZOO Lešná.

Přesto, že jsem se potil wie ein Schweine. Řemen byl velmi pohodlný, ruka pod ním díky žebrované struktuře dobře odvětraná.

Nějaké foto ZDE.

• Po roku...
Odesláno

V rychlosti focený, čerstvě nasazený Hirsch Andy v kombinaci černá / červená. Neveřil bych, jak změna řemenu ovlivní (subjektivní, ofc) vnímání hodinek ? zde Stowa Antea Red Second. Fotka nic moc, ale pro ilustraci snad stačí.

post-36431-0-81170600-1467639113_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...