Chosef76 Odesláno 17. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Pár dní zaslouženého odpočinku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Šumavu miluju....tady probíhá moje duševní očista každé léto. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Je to marný, je to marný, je to marný. Tímto prosím některého z moderátorů, aby v názvu tohoto vlákna nahradili slovo maturace slovem cirkulace. Děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Muž činu...gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Je to marný, je to marný, je to marný. Tímto prosím některého z moderátorů, aby v názvu tohoto vlákna nahradili slovo maturace slovem cirkulace. Děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Mám si pro Tebe zase koupit 116610LN? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Dneska stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Pepo, byla to jen otázka času, patříte k sobě Gratuluji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Muž činu...gratulace!Moc děkuji. Jsem také zvědavý na Tvé další chronopočínání. Mám si pro Tebe zase koupit 116610LN? :-DMám Hulky, tak černý už bych neunosil...., ale DJ ref. 116234 se světlým cifrem na jubilee, by se Ti pro mě nelíbily ? :-) Moje další cílová stanice ...... Dneska stejně tak nějaké drobné rozdíly tu budou....já dále než na koncernový vůz nedosáhnu. Pepo, byla to jen otázka času, patříte k sobě Gratuluji !Ondro děkuji. Moony jsou samostatná kategorie, která nemá konkurenta....musel jsem je mít a zároveň jsem rád, že Ty si své nepustil. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Jsou perfektní a kdyby někdo říkal, že jsou Ti velký, tak mu nevěř! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Mel bych napravit jednu vec-nikdy jsem nemel Moony na ruce a videl jsem je jen pred vylohu.Asi na nich fakt neco bude:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Mel bych napravit jednu vec-nikdy jsem nemel Moony na ruce a videl jsem je jen pred vylohu.Asi na nich fakt neco bude:-) Bacha, vzniká okamžitá závislost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Po keramických Subech a hesalitových Moonech začíná etapa hledání dalších hodinek, které mi zůstanou a které mi budou dělat radost. Určité představy už mám... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Po keramických Subech a hesalitových Moonech začíná etapa hledání dalších hodinek, které mi zůstanou a které mi budou dělat radost. Určité představy už mám... Sent from my iPhone using Tapatalkno peknéééé gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Dneska mi od ženy došla zpráva s touto fotografií a komentářem: "....jsi normální ? ...." Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Uďo, to je noumáuní... úplně noumáuní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Těším se, až je nasadím na ruku. Opravdu se mi líbí, působí na mě velice kompaktně. Byl bych raději aby se cesta Rolex Explorer I dále ubírala k 36mm pouzdru..., ale to se nejspíše nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Budu moc rád za postřehy! Snad jediné, co mi na nich trochu vadí je ta hodinová ručka, která u tohoto pouzdra na mne působí až moc mohutně. Jinak jsou moc příjemné, ale také jen podle fotek a recenzí, na ruce jsem je též ještě neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 (upraveno) Těším se, až je nasadím na ruku. Opravdu se mi líbí, působí na mě velice kompaktně. Byl bych raději aby se cesta Rolex Explorer I dále ubírala k 36mm pouzdru..., ale to se nejspíše nestane. Budu moc rád za postřehy! Snad jediné, co mi na nich trochu vadí je ta hodinová ručka, která u tohoto pouzdra na mne působí až moc mohutně. Jinak jsou moc příjemné, ale také jen podle fotek a recenzí, na ruce jsem je též ještě neměl. Doufám, že v Brně na SEW si je budeme moci vyzkoušet Upraveno 30. října 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Doufám, že v Brně na SEW si je budeme moci vyzkoušet Nebudeme. Bohužel ještě je nemají ani na prodejně. Pro mě zklamání. Byl to jeden z důvodů proč jsem byl dnes na SEW. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Děkuji Zdeňkovi z Chronoshopu za představení těchto krásných hodinek. Jedny z několika, které mě na SEW 2016 v Brně zaujaly. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se