Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsících...

Je to marný, je to marný, je to marný. Tímto prosím některého z moderátorů, aby v názvu tohoto vlákna nahradili slovo maturace slovem cirkulace. :) Děkuji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mám si pro Tebe zase koupit 116610LN? :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muž činu...gratulace!

Moc děkuji. Jsem také zvědavý na Tvé další chronopočínání. :)

Mám si pro Tebe zase koupit 116610LN? :-D

Mám Hulky, tak černý už bych neunosil...., ale DJ ref. 116234 se světlým cifrem na jubilee, by se Ti pro mě nelíbily ? :-) Moje další cílová stanice ......

Dneska stejně :)

tak nějaké drobné rozdíly tu budou....já dále než na koncernový vůz nedosáhnu.  :cheers:

Pepo, byla to jen otázka času, patříte k sobě :)

Gratuluji !

Ondro děkuji. Moony jsou samostatná kategorie, která nemá konkurenta....musel jsem je mít a zároveň jsem rád, že Ty si své nepustil. ;-)

Odkaz ke komentáři

Po keramických Subech a hesalitových Moonech začíná etapa hledání dalších hodinek, které mi zůstanou a které mi budou dělat radost. Určité představy už mám... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

no peknéééé :clap: gratulujem

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Těším se, až je nasadím na ruku. Opravdu se mi líbí, působí na mě velice kompaktně.  Byl bych raději aby se cesta Rolex Explorer I dále ubírala k 36mm pouzdru..., ale to se nejspíše nestane. 

Budu moc rád za postřehy! Snad jediné, co mi na nich trochu vadí je ta hodinová ručka, která u tohoto pouzdra na mne působí až moc mohutně. Jinak jsou moc příjemné, ale také jen podle fotek a recenzí, na ruce jsem je též ještě neměl.

Doufám, že v Brně na SEW si je budeme moci vyzkoušet  :notworthy:

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...